άνδρες προεδρία υπουργός ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Ηγέτες ανά τον κόσμο εκφράζουν συλλυπητήριά για τον θάνατο του «Μαντίμπα»

άνδρες προεδρία υπουργός ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Ηγέτες ανά τον κόσμο εκφράζουν συλλυπητήριά για τον θάνατο του «Μαντίμπα»

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ content marketing τι είναι ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Η οικονομικεσ ιστοσελιδεσ digital marketing τι ειναι βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε στρατηγικη ηλεκτρονικο καταστημα marketing τη βαθιά της seo ιστοσελίδων λύπη για το website design θάνατο ηλεκτρονικό εμπόριο του διαφήμιση ιστοσελίδων δημιουργία blog.

Search in this group


  • Groups
  • άνδρες προεδρία υπουργός ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Ηγέτες ανά τον κόσμο εκφράζουν συλλυπητήριά για τον θάνατο του «Μαντίμπα»

άνδρες προεδρία υπουργός ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Ηγέτες ανά τον κόσμο εκφράζουν συλλυπητήριά για τον θάνατο του «Μαντίμπα»

άνδρες προεδρία υπουργός ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Ηγέτες ανά τον κόσμο εκφράζουν συλλυπητήριά για τον θάνατο του «Μαντίμπα»

Owner: Penny

Group members: 1

Description:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Η βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε διαφήμιση google adwords τη ιστοσελιδες κατασκευη βαθιά της λύπη για το θάνατο του Μαντέλα, website design & development content marketing τι είναι χαιρετίζοντας τον «ακατάπαυστο« αγώνα δημιουργια eshop του για μια «ειρηνική Νότια Αφρική»..."

Ηγέτες ανά τον κόσμο εκφράζουν συλλυπητήριά για τον θάνατο του «Μαντίμπα» ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε τη βαθιά της λύπη για το θάνατο του Μαντέλα, χαιρετίζοντας τον «ακατάπαυστο« αγώνα του για μια «ειρηνική Νότια Αφρική»

Η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέτισε φόρο τιμής στον θανόντα, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι να τον χαρακτηρίζει «μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές μορφές των καιρών μας».«Ο Μαντέλα άλλαξε τον ρου της ιστορίας για τον λαό του, τη χώρα του, την ήπειρο, τον κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτ ροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς δήλωσε ότι «η Νότια Αφρική σήμερα χάνει τον πατέρα της, και ο κόσμος χάνει έναν ήρωα».Στη Βρετανία, η βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε τη βαθιά της λύπη για το θάνατο του Μαντέλα, χαιρετίζοντας τον «ακατάπαυστο« αγώνα του για μια «ειρηνική Νότια Αφρική».«Η βασίλισσα με βαθιά λύπη πληροφορήθηκε το θάνατο του Νέλσον Μαντέλα τη χθεσινή νύχτα. Ο Μαντέλα εργάστηκε ακατάπαυστα για το καλό της χώρας του. Η κληρονομά που άφησε είναι η σημερινή ειρηνική Νότια Αφρική», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.Η Ιταλία «δεν θα ξεχάσει το μάθημα που μας έδωσε ο Νέλσον Μαντέλα», δήλωσε στο συλλυπητήριο τηλεγράφημά του ο πρωθυπουργός Ενρίκο Λέτα χαρακτηρίζοντας τον Αφρικανό ηγέτη "υπόδειγμα γενναιόδωρης πωσ να διαφημισω την επιχειρηση μου στο facebook δέσμευσης seo marketing υπέρ των δικαιωμάτων και της συμφιλίωσης".«Ο θάνατος του πρώτου μαύρου προέδρου Δημοκρατίας της Νότιας Αφρικής προκάλεσε βαθιά θλίψη στον ιταλικό λαό. Οι αξίες για τις οποίες αγωνίστηκε εμπνέουν τον αγώνα που η ιταλική κυβέρνηση θέλει να συνεχίσει με αποφασιστικότητα ώστε η χώρα μας και η ευρώπη μας να παραδειγματιστούν από τον μεγάλο αγώνα του οποίου ηγήθηκε ο Μαντίμπα». 

Στη Ρωσία ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούcontent marketing τι είναιν δήλωσε σήμερα ότι ο Νέλσον Μαντέλα ήταν ένας από τους «πλέον εξέχοντες πολιτικούς άνδρες της εποχής μας».Ο Πούτιν «εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Νέλσον Μαντέλα, ηγέτη της Νότιας Αφρικής επί πολλά χρόνια. Ο Μαντέλα ξεπέρασε τις πιο δύσκολες δοκιμασίες και έμεινε πιστός στα ιδανικά του, του ουμανισμού και της Δικαιοσύνης. Το όνομα του είναι συνδεδεμένο με μια ολόκληρη εποχή της σύγχρονης ιστορίας της Αφρικής, η οποία σφραγίστηκε από τη νίκη κατά του απαρτχάιντ και την οικοδόμηση μιας δημοκρατικής Νότιας Αφρικής», αναφέρει η ανακοίνωση της προεδρίας.Ο τελευταίος σοβιετικός ηγέτης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ δήλωσε ότι «όλη η ζωή του Νέλσον Μαντέλα αποτελεί παράδειγμα για όλους αυτούς που έχουν όραμα για τη χώρα τους, για τον κόσμο», τονίζοντας ότι έχασε έναν φίλο. «Ο Μαντέλα ήταν ένας άνδρας που αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για όσα έκανε. Η μνήμη του θα παραμείνει πάντα. Τον γνώριζα καλά, ήμασταν φίλοι».Στο Ισραήλ, ο πρόεδρος Σιμόν Πέρες δήλωσε ότι «ο κόσμος έχασε έναν μεγάλο ηγέτη που πέτυχε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας και να οικοδομήσει γέφυρες ειρήνης και διαλόγου. Ήταν ένθερμος υποστηρικτής της Δημοκρατίας, σεβαστός μεσολαβητής, νομπελίστας Ειρήνης και πάνω από όλα, έναν φεφυροποιό για την ειρήνη και τον διάλογο που πλήρωσε ένα πολύ βαρύ προσωπικό τίμημα, περνώντας χρόνια στη φυλακή και πολεμώντας για τον λαό του».«Ο Μαντέλα ήταν ένας αγωνιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον πόλεμο κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων. Η κληρονομιά του Μαντέλα για τον λαό του και για τον κόσμο θα μείνει πάντα χαραγμένη στις σελίδες της ιστορίας και στις καρδιές όσων προσέγγισε».Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αποχαιρέτισε «μια από τις μεγαλύτερες μορφές της εποχής μας. Ο Μαντέλα ήταν ο πατέρας του λαού του, ένας οραματιστής, ένας αγωνιστής της ελευθερίας που είχε απορρίψει τη βία. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως τον πατέρα της νέας Νότιας Αφρικής και εξέχοντα πνευματικό ηγέτη». 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr
Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρεςΤο πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.Πηγή: Flashnews.gr

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
source: http://www.protothema.gr/world/article/334682/igetes-ana-ton-kosmo-ekfrazoun-sullupitiria-gia-ton-thanato-tou-madiba/

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ…

Brief description: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ content marketing τι είναι ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Η οικονομικεσ ιστοσελιδεσ digital marketing τι ειναι βασίλισσα Ελισάβετ εξέφρασε στρατηγικη ηλεκτρονικο καταστημα marketing τη βαθιά της seo ιστοσελίδων λύπη για το website design θάνατο ηλεκτρονικό εμπόριο του διαφήμιση ιστοσελίδων δημιουργία blog.