Asics Dynaflyte

Asics Dynaflyte

Asics Gelnoosa Tri9 Michael Salomon Comet Premium 3d Salomon Slab Asics Gelquantum 360 B. Nathanson MoffettNathanson LLC

Search in this group


Asics Dynaflyte

Asics Dynaflyte

Owner: Mathis

Group members: 1

Description:

Ledelse presenterer i MoffettNathanson Media Communications Summit Conference transkripsjon

imageMichael B. Nathanson MoffettNathanson LLC

Så takk, Jay. La meg starte med dette spørsmålet, har Disney operert under et annet plan enn mange av dine kolleger de siste par årene. Siden 2009 har dine eiendeler vokst med ca $ 18 milliarder kroner gjennom stor M som Marvel, Lucasfilm, og deretter CapEx på Parker, både her og i utlandet. Mange av disse, i hovedsak, har lave utsalgs avkastning; tror du vi nærmer et vendepunkt for Disneys avkastning på investert kapital som disse tingene kommer inn i effekt?

Vel, jeg tror hvis du ser på hvordan vi har utplassert kapital over det siste tiåret, i hvert fall siden Bob Iger ble administrerende direktør i selskapet, det er en utrolig konsistens i beslutninger som vi har gjort i tråd med sin strategi. og jeg ønsker ikke å bruke tid på strategien, men klare pilarene i strategien er kreativt innhold, internasjonal ekspansjon, omfavner teknologi for å forbedre vår distribusjon. Og jeg tror at hvis du går gjennom hvordan vi har investert penger, enten det er internt, i form av organisk investering, og om det er oppkjøpene vi har gjort, kan hver eneste en av dem bli låst til noen leietaker av denne strategien.

Så hvis du ser på Marvel eller Lucasfilm, tydelig, IP og hva vi vurderte underutilized IP som vi kunne legge til vår økosystem å distribuere IP, for å tjene penger på IP tvers av alle plattformer som vi selger, legger kreativ fortreffelighet til at IP. Hvis du ser på noen av oppkjøpene i teknologien rommet, enten det er de siste, som er Maker, små som vi ikke har snakket om så mye eller noe sånt Playdom eller Club Penguin, de var flere teknologiøkosystem tillegg, teknologi som vi ønsket å akselerere selskapet inn i motsetning til slags vokse det organisk på den tidsramme som ville ta.

Hvis du ser på de investeringene vi har gjort i parken plass, i idrett, høyre, hver eneste en av dem veldig konsekvent, alle litt forskjellige når det gjelder deres hensikt, men veldig konsekvent med at kjernestrategi. Jeg føler at fra mitt perspektiv, hver eneste ting som vi har gjort, spesielt de store tingene, om det var Pixar, Marvel, Lucas, alt fremover, i de fleste tilfeller bedre enn vi forventet. I tilfelle av Lucasfilm, det er fortsatt tidlig; vi har vår første filmen kommer ut i slutten av 2015. Men hvis du ser på Marvel og Pixar, har vi oppnådd alt vi håpe på og mer i form av både den økonomiske siden og den strategiske siden for selskapet.

Hvis du ser på våre Parker investeringer, hver av dem litt forskjellige grunner på litt forskjellige tidsrammer, jeg føler meg veldig bra om det. Men, og jeg tror at alle av dem har overskredet hva vi håpet strategisk og nesten alle av dem økonomisk er foran, alle av dem er lik det vi forventet og vi ikke gjør noen av disse beslutningene uten sterke tilskuddene til ROIC og sterk avkastning.

imageNår det gjelder ditt spørsmål om en infeksjon punkt, veldig vanskelig å svare på, men la meg gi deg et lite innblikk, vanskelig å svare på, fordi hver av tidspunktet for hver av disse prosjektene har en litt annen vendepunkt i forhold til når du se avkastningen. En Park-prosjektet, selvfølgelig, vi satt i bakken noe som investering i MyMagic +, som er vår teknologi investering på Walt Disney World eller utvidelse av Disney California Adventure. de er ting som har en lang levetid.

Og selv om, vi er på banen, vi håpet for dem, du begynner å se avkastningen på de på en annen tidsramme enn, la oss si at Marvel oppkjøpet, som nå, etter fem år, med stor suksess av dem filmer og forbrukerprodukter som har fulgt det, er vi allerede ser det. Så hvis du ser på det i samlet, vil jeg si det er en rekke vendepunkter. Noen av dem har truffet som vendepunkt hvor vi er nå på en meget sterk bane, noen liker Lucasfilm, ikke ennå.

Michael B. Nathanson MoffettNathanson LLC

Men hvis du ser på selskapets samlede ROIC, siden 2008, ser du en jevn progresjon mot høyere og høyere tall. Så for meg, hvis jeg skulle tolke det som jeg vet, alle dere folk eller prøve å, Asics Gtcool Xpress 206 jeg vil si greit, klart noen ting har truffet vendepunkter, og noen har ikke. Vi sa at bare Parks investering ville være innvannende i 2014. vi faktisk har truffet som Tilveksten i 2013. Så jeg ønsker ikke å henge for mye på ordet vendepunkt, fordi jeg tror vi er et selskap som du vil fortsette å se gjøre store investeringer, og de vil være i begynnelsen, mens andre er klart, på deres vekst banen.

Michael B. Nathanson MoffettNathanson LLC

Hvis jeg kunne Jay, er den harde delen til å analysere Disney når du kjøpte Marvel; Jeg husker hvor glad alle på Disney om Marvel. Men veien Marvel tok fra hva vi kan se, må du filmen skifer å snu. Så en av de tingene jeg har lært er at du kan egentlig ikke dømme avkastning på disse typer tjen baserte studio IP for en lengre det er akkurat som du ikke kjøpe et kabelnett og slippe et kabelnett i den samlede virksomheten .

Så du snakke litt om, hva slags du nevnte Marvel har vært over det du trodde, men hva kan du gjøre når du får deg i Marvel, Lucasfilm, hva var lett vinner som du kan gjøre når du tar de i?

Ja. Jeg tror vi snakket om noen av dem da vi kjøpte la meg ta Marvel som et eksempel, men vi Lucasfilm og i en viss forstand selv lese Pixar. I tilfelle av Marvel, så de tingene vi snakket om det ville skje umiddelbart var integrering av sin lisensiering organisasjon, oppbygging av deres selskap til Disney. Vår organisasjon for levering av lisensierte produkter rundt om i verden er så stort at tilveksten av Marvel ikke ta oss opp i pris, men tillater oss å eliminere på Marvel infrastruktur som gjorde det.

Men enda viktigere, i så fall, og forresten, det skjer for å være sant i Lucas også, er at begge disse selskapene brukt representanter til å distribuere sine produkter internasjonalt. Reps, i konsesjons virksomheten tar 25% rett utenfor toppen, for å være din distribusjon arm internasjonalt. Vi i Disney, har et verdensomspennende distribusjonsnettverk. så vi eliminert de representanter fra dag én, begynte å gang dem ut av sine avtaler med oss.

Så slike tidlige seire også, selv før du sender den første filmen, i begge tilfeller disse selskapene ble sterkt fokusert i leketøy kategorien. Disney har selvfølgelig en veldig big business i myke varer og andre lisensierte produkter utover leker og vi begynte å flytte disse franchising allerede før den første Marvel film, og nå allerede før den første Star Wars-filmen i bredere kategorier enn de selskapene var i stand til å gjøre på egenhånd. så det var det noen kortsiktige gevinster, men hvis du leter etter et vendepunkt, noe dere alle kommer til å kjenne igjen i tallene umiddelbart, det kommer til å være med utgivelsen av The Avengers. Vi snakket om å bygge opp til The Avengers, gjør at filmen, grand slam homerun, på samme måte, med Lucasfilm, utgivelsen av Star Wars 7 vil bli den store vendepunkt hvor vi vil begynne å se Payback, og da tror jeg det er ingen ute tilbake fra det øyeblikket på.

Michael B. Nathanson MoffettNathanson LLC

Ok, takk. Du snakket tidlig å om noen mer teknologibaserte investeringer. Nylig gjorde du ikke Maker Studios som rapporterer til deg. Hva er tanken bak Maker Studios? hva er det om Maker den slags grep Disney øyne?

Hvis du er i vår virksomhet, etablering av media for distribusjon, er det krystallklart at mange øyeepler bruker mye tid på internett ser veldig korte videoprodukter. Maker er, vil jeg si, var ikke et oppkjøp for IP, selv om de har IP i denne korte innhold verden, det var virkelig en teknologi forlengelse til distribusjon av produktet, og vi håper at med skattekiste av Disney, Star Wars, Marvel IP som Maker kommer til å være fortsette å være den ledende kraft i etableringen av kortformen video, først og fremst for YouTube, men de gjør selv distribuere noen ting. Maker har 55.000 kanaler, har de 320 millioner abonnenter og 5,5 milliarder unike brukere per måned bruk per måned.

Så de er en fremragende kraft i denne verden av fordelingen av korte media og som var den viktigste grunnen. Kan du gjøre det internt? Ja, hvis det er trolig en tidsramme over, Asics Fuzex Rush som du kan bygge det, men du kommer lenger og lenger bak folk som allerede er der ute. vi så en veldig åndsfrende i Maker i forhold til hvordan de nærmer kreative produkt, hvordan de nærmer seg kvaliteten på deres nettverk og forresten, de er så langt fremme når det gjelder disse tallene jeg bare brukt det som data, og du kan ' t gjøre dette uten at volumet av data som de får fra YouTube fra alle sine skapere.

De skapte algoritmer for å faktisk gjøre dem bedre på å fordele. så de vil i utgangspunktet fortelle en ny skaperen som signerer på for dem, hei, dette er når du skal starte denne typen på kort skjema video for å gi den høyeste sannsynligheten og går viral. Dette er den type ting som går viral, og dette er alt algoritmisk. Jeg mener de er smarte folk, de har god smak, men dataene tillater deg å være algoritmisk om å gjøre disse valgene, som fortsetter å anspore deres vekst. Så vi er svært begeistret for det. Selvsagt er det tidlige dager, vi bare lukket det den siste uken eller to, og veldig engstelig for å de er veldig ivrige, og vi er ivrige etter å komme i gang.

Michael B. Nathanson MoffettNathanson LLC

Og inntektsgenerering, ser du noen endringer som dette er inntjeningsmulighetene del av det du nevnte kjøre trafikk, eller hva om inntjeningsmulighetene del av det?

Her inntjeningsmulighetene i verdensrommet har å gjøre med, selger annonser rundt alle visningene som du får på YouTube. de har også en voksende virksomhet i etableringen av innfødte reklame, og jeg tror det igjen, bruk sette Disney IP inn i denne verden i et selskap du eier i motsetning til å gi den til tredjeparter, vi tror vi vil akselerere muligheten for dem å selge, liksom disse innfødte reklameprogrammer. De har gjort noen store programmer allerede. vi tror vi kan hjelpe dem akselerere inn i det.

Michael B. Nathanson MoffettNathanson LLC

Ok. La møtte spørre deg om CableNET for et sekund. i det siste, ville jeg bruke omtrent en halv time med deg om ESPN. Jeg tror du ville bli lei på enkelte punkt. Nå som du har hatt en Investor Day for å svare på mine spørsmål, kan du minne oss litt om kabelnettet koster over ryggen halvår i år, kostnaden profilen til ESPN i de neste par kvartalene, så jeg aldri jeg blir lei snakker om
Først av alt, jeg blir aldri lei snakker om ESPN eller ESPN. Ok, ok. Men jeg er glad for at du spør dette spørsmålet, fordi siden vi hadde vi hadde vår Investor Day, vi hadde vår inntjening ringe forrige uke, teamet og du vet alle på laget IR-teamet har fått mange spørsmål om hva vi sa om Cable OI vekst, hva vi sa om kabel kostnader i ryggen halvår i år på samtalen, så jeg ønsket å jeg skal ta et minutt og gå gjennom det, fordi jeg tror, ​​det er ikke bare du som spør, men vi har fått mange spørsmål i denne forbindelse. Så først, Asics Gelnoosa Tri9 for å minne alle, hva vi sa i Investor Day, Salomon Speed ​​Cross vi hadde i midten av april var at vi så fra 2014 gjennom 2016, høy ensifret vekst i vår Cable OI på en forsterket basis og jeg snakket litt om noen av ins og outs og noen av de årene, men i utgangspunktet høy ensifret OI vekst.

år, særlig i ryggen halvår i år, jeg også nevnt at vi skulle se litt høyere pris arbeid, sa vi at kabelen programmering kostnadene ville vokse høy ensifret i år, og at det skulle være tilbake end lastet, og grunnen til at bakenden lasting, som jeg haket av på Investor Day var et steg opp i vår Major League baseball kontrakt; NFL, som treffer vår nye NFL kontrakt, som treffer på slutten av året, samt kostnader rundt VM.

jeg har nevnt i det siste at vi så også vi har sett noen økte kostnader i vår ikke ESPN virksomhet knyttet til fri til luftkanal som vi fremdeles lansering og markedsføring i Tyskland. Og disse kostnadene kombinert var, som jeg sa, back end lastet og vi kaster kostnadsprofil mot baksiden slutten av dette året, andre halvparten av de i år.

Brief description: Asics Gelnoosa Tri9 Michael Salomon Comet Premium 3d Salomon Slab Asics Gelquantum 360 B. Nathanson MoffettNathanson LLC