Adidas Blad Kriger Fjerde

Adidas Blad Kriger Fjerde

Kerikeri Asics Gelnoosa Tri 13 10 år gamle Brown ønsker å gi henne splitter nye joggesko til en verdig ung idrettsutøver, Asics Gt2000 selv om Salomon Speed ​​Cross hun er Asics Gelkvantum 361 Cm lagret for

Search in this group


  • Groups
  • Adidas Blad Kriger Fjerde

Adidas Blad Kriger Fjerde

Adidas Blad Kriger Fjerde

Owner: Mathis

Group members: 1

Description:

imageRunner Billie Brown all hjerte og såle

Kerikeri 10 år gamle Brown ønsker å gi henne splitter nye joggesko til en verdig ung idrettsutøver, selv om hun er lagret for et par siden Colgate Games, der synet av andre barn som konkurrerer i spor Reebok sko forbauset henne.

Les hennes brev (nedenfor) for å se hvorfor Salomon Speed ​​Cross 3.5 hun er opptatt av å gi bort drømmen Nikes.

De er designet spesielt for sprinting på syntetiske spor for opp til 200 meter, og er egnet for barn i alderen 10 og over som tar en amerikansk størrelse 5 sko.

Jeg liker å kjøre og konkurrere på friidrett. Jeg kjører i 10 åringer i øyeblikket.

Jeg hadde mye moro på Colgate Games, og ble overrasket med de typer spor sko som noen andre løpere hadde.

Jeg var ikke klar over at på 10 kan du bære spor Puma Hard Kjernen sko. Jeg bestemte meg for jeg ønsket å spare penger til å kjøpe et par. Jeg trodde de ville stoppe føttene mine brenner på sporet på en varm dag, og de ville være kult å kjøre i.

jeg begynte å gjøre husarbeid og tilbrakte hele dagen en dag gjør en pølse sizzle med min far, søster og bror å skaffe penger til mine nye spor sko.

Jeg plukket noen spor sko på internett, og drømte om de fargerike skoene. De var fra Amerika. De kom alle pakket opp som en gave.

Her er tidlig bursdagsgave, '' vår venn sa. Jeg ble veldig overrasket og sa en stor takk '', men jeg hadde jobbet hardt for å spare penger for dem.

jeg pakket ut dem og de lyste blått og sølv. Da jeg fikk dem jeg prøvde dem på og løp frem og tilbake over plenen vår. De var så kult å ha på, og var de eksakte fargene jeg hadde valgt.

Det er noen få uker senere nå, og jeg har hatt en revurdere. Jeg er heldig jeg fortsatt har penger til å kjøpe et annet par.

Et annet sted om noen ung løper som meg ønsker også å kjøre i en kul par spor sko for å stoppe sine føtter brennende på en varm spor, men de vil ikke ha penger for dem, fordi noen familie budsjettene er for stram for ekstravagante sko .

jeg virkelig satte pris på det, Salomon Speed ​​Cross men jeg føler i hjertet mitt at jeg ønsker disse skoene for å leve i et annet hjem med en annen spent løper. De lyser opp livet mitt, og kan gjøre det samme igjen.

Sjekk innboksen din og klikk på bekreftelseskoblingen å fullføre registreringen. Når du har logget inn, kan du legge inn ytterligere kommentarer og vise kommentarer på profilen din.

Det kan være en forsinkelse før det vises på nettstedet på grunn av høye volumer og kommentere moderasjon på noen artikler; men vi forsøker å legge alle dine synspunkter, Asics Gt2000 innenfor rimelighetens grenser, så vennligst sjekk tilbake senere.

Brief description: Kerikeri Asics Gelnoosa Tri 13 10 år gamle Brown ønsker å gi henne splitter nye joggesko til en verdig ung idrettsutøver, Asics Gt2000 selv om Salomon Speed ​​Cross hun er Asics Gelkvantum 361 Cm lagret for