Mizuno

Mizuno

Asics Kinsei salomon butikk Asics Gelkvantum 365 Cm Asics Gtcool Xpress 203 Asics Kinsei

Search in this group


Mizuno

Mizuno

Owner: Mathis

Group members: 1

Description:

imageHellas 'hemmelige øyer

En del av sin relative mulm stammer fra skyggen kastet av prangende øyer som Mykonos og Naxos, lett tilgjengelig og godt utviklet; for det meste, selv om kilden til Koufonisia nedre profil ligger med grunnleggende logistikk. For langt fra Athen for å lokke tilreisende i Egeerhavet, det var ikke engang en direkte ferje til øya før tre år siden. Men nå er det en daglig, sesongbetont, fire timers seiling på en høy hastighet skip fra Pireus. Men selv nå, øya er ikke ennå oversvømmet med besøkende, gresk eller på annen måte. Faktisk er den mest comon språket på sine strender og gater er italiensk med noen anslag, danner de rundt tre fjerdedeler av de besøkende, for det meste jetting fra Milano via nærliggende Naxos og en kort fergetur. Det italienske mote flokken har allerede oppdaget øya Roberto Cavalli og Missonis er gjengangere, selv om de sannsynligvis kommer under eget seil.

Hva er kjent som Koufonisia (på engelsk eller italiensk) er faktisk en trio av øyene. Hovedøya, Pano (Øvre) Koufonisi, er hjem til chora, eller byen, og havnen der det ferge fra Athen kommer. Kato (Lower) Koufonisi er mer forblåst og uflidd, men fortsatt attraktivt, mens den minste landtunge i skjærgården, Keros, ruver over horisonten fra hovedhavnen. Det er forbudt for besøkende; arkeologer har rekvirert området for å undersøke restene av gamle ritualer her. Disse øyene har vært en alliert trio siden antikken, men deres livligste æra var senmiddelalderen, i løpet av handelskriger mellom Venezia og det Ottomanske riket; strategisk plassert, ble Koufonisia en ettertraktet skysstasjon. Det er et innblikk i den lokale psyke som lokalbefolkningen her ikke alliere seg med enten imperium, men heller valgte å støtte frilansere, eller hva vi vil kalle pirater.

Det er lite tegn på at turbulent historie i dag, skjønt. Vandre rundt de bratte gatene i Chora i Pano Koufonisi, rimmed med boxy, hvitkalkede bygninger, skodder plukket ut i lyse blå, det fremkaller en annen type Hellas. Myse litt, og det er lett å forestille seg Jackie bare slått O slentrende ned de brosteinsbelagte smau som går på hovedgaten, en gåte svøpt i store solbriller og kontanter (ja, ta med rikelig med euro få, om noen, bedrifter aksepterer kredittkort). Men dette er ikke et jetset lekeplass, men en upretensiøs gjemmested, en hvor det er færre enn 400 heltids innbyggere; ja, mye gjentatt, men kanskje fantasifulle, leveregel er at flere fiskebåter fortøyd rundt Koufonisia kyst enn det er lokalbefolkningen som lever på land.

Men mange båter det kan være, de lokale restaurantene stole helt på de som fisker for Puma Tenne Ubegrenset C nattlig forsyninger; hvis de beryktede vind rundt Kykladene har vært for sterk i løpet av dagen, vil glassmontre i de fleste restauranter være halvtomt. Ikke bli skuffet, men: det er masse annet som tilbys på gammeldagse tavernaene som Neo Remenzo, som serverer kretiske kavringer eller dakos, crusty riff på et pitabrød stablet høyt med feta og friske tomater som oser juice eller lokal ost, mizithra, myk og salt som elsker barn av feta og ricotta. Nikitouri, skjult i en støvete sidegate, og har spektakulær utsikt fra terrassen ut over vannet; be om noen sautert whitebait, eller en av husets salater, spesielt lunter av rødbeter stablet høyt med sitrus skiver. Stiligste stedet i byen er Gastronautis, en slank og hvitkalket sted som åpnet for et par år siden; bestille en av tabellene som Teeter på den bratte brosteinsbelagt gate.

Som for suvenirer, er den beste shoppingen stedet Galleria Spigolo selvfølgelig, det er eid av en eksil italiensk par fra Ancona; bortsett fra stilige hjemmeartikler, duoen handpaints fargerike, Pop Arty T-skjorter i situ. Det er lite, om noen, natteliv for en kveldsdrink, hodet til souk som Bar Scholio, som ser ut som om det er blitt uthult fra en klippe, ryggen bar festpyntet med en gammel Seadog troféer og pyntegjenstander.

Som Mykonos og andre forblåste øyer, er det en vindmølle som ligger på det høyeste punktet over byen; her, selv om det er blitt omgjort til et koselig fire person villa og uformelle barer som rim kanten av stupet er en lav nøkkel sted for en kveldsdrink eller to ser ut over havnen. Den smarteste hotellet i byen er utvilsomt Aeolos, som sitter høyt over chora med swoony utsikt over den lyse blå vannet i havna, og drives av et lystig greske og hans italienske kone som bruker av årstidene som bor og arbeider i USA. Rommene er varierte rundt en større basseng, med frokost servert på en bougainvillea omkransa terrasse. Rommene er rene, hvis grunnleggende; de beste er i første etasje, med franske dører ut mot hagen og bassenget.

tiltalende som det bassenget kan virke, prime lokke av Koufonisia er dens utrolige strender; nå dem er en glede i seg selv. Siden det er få ekte veier og lite trafikk, kan du enten gå over øya til de forskjellige sandskjulesteder, eller enda bedre ta en av de lanseringer som går regelmessig fra en liten hytte på hovedporten. Disse maritime busser ringe igjen på kjeden av strendene som linje øyas sørkyst; den beste strategien er å hoppe av på endeholdeplassen, Reebok Pori, og deretter sakte Amble tilbake til fots langs klippene.

Dette siste stopp er en enorm, hesteskoformet strand; med sin hvite sand og plaskebasseng grunt lyse blått vann, er det stort nok til å føle seg tom, selv i høysesongen. Enda bedre, pause her for lunsj hoppe over shabby kafé i nærheten dropoff punkt, og gå videre til den stilige Kalofego, en strandbar som ikke ville være malplassert på den italienske rivieraen; ja, det fungerer selv Aperol spritzes i store pokaler, et nikk til sin klientell. Arbeid av lunsj med en dukkert i det naturlige svømmebassenget skåret ut av fjellet ved krasj vannet utenfor stranden sørlige enden være modig, men som du må hoppe inn og svømme ut.

Kystlinjen er stiplet med steinete viker, det perfekte stedet for en privat soling økten tilbaketrukket fra noen rusler klippe. Den neste store stranden er buzzier Fanos, hvor det er en stor bar bemannet av iPad bestilling servitører og utstyrt med saccosekker. Fortsetter, og du treffer Ammos, byens største stranden og øyas minst tiltalende, siden det er ofte fullpakket med folk toting kofferter og prøver å suge opp noen siste øyeblikk av solen før du hopper fergen hjem fra havnen ved siden av.

Det er strender på Kato Koufonisi, også, men denne øya er en sterk kontrast til den elegante, slanke scene på Pano. Stort sett ubebodd, det er en mulig dagstur; båtene går fra samme brygge ved havnen som de andre transport til stranden, men sjeldnere. Første stopp er Venetsanos Taverna, den eneste restauranten på øya; det er et skjegg gjemmested, gingam duker varierte inne i en knickknack crammed rom som ligner innsiden av Robinson Crusoe sinn. Plukk hjemmelaget retter som stekt aubergine fra glass skap og loll i solskinnet med kobber mugger fulle av lokal vin.

Den andre er ved den største stranden, Nero. Det er en sterk kontrast med Pori og co, i alle sanser. Pebbly og stor, uten noen fasiliteter, er kantene rimmed med rockpools; bringe vanntette salomon sko til å klatre rundt og du vil lett finne en privat nook for en piknik. Det er også plass til teltcamping på sine vestlige delene; det er som regel et stort fellesskap av nakne hippier sunbaking og snoozing det gjerne bli med dem. Minst her, det er en kjøtt blottet scenen enda Ibiza og Mykonos kan misunne.

Klikk på Adblock / Adblock Plus-ikonet, som er til høyre for adresselinjen.

imagePå Adblock klikk 'Ikke kjør på sidene på dette domenet'.

Hvis du er privat nettlesing i Firefox, 'Tracking Protection' kan føre til at AdBlock varsel for Asics Kinsei å vise. Det kan være midlertidig deaktivert ved å klikke på 'skjold' -ikonet i adressefeltet.

Brief description: Asics Kinsei salomon butikk Asics Gelkvantum 365 Cm Asics Gtcool Xpress 203 Asics Kinsei