Nike Air Max Flair

Nike Air Max Flair

Asics 22 Under Panseret Golf Asics Dynaflyte Puma Av Rihanna Leadcat Fenty Underpansjonen Løper Under Rustningshorisonten Asics 22

Search in this group


Nike Air Max Flair

Nike Air Max Flair

Owner: Mathis

Group members: 1

Description:

Søsken lage et merke i den sportslige felt

imageDen beskjedne stuen i huset ved Trimulgherry skiller seg ut for utallige trofeer og minner som tar det meste av plassen.

Flertallet av de skinnende trofeer tilhører 17 år gamle M. Sowjanya, et medlem av den under 21 kvinner cricket lag som feide over 4 ODI kamp serien i Pakistan. Resten av trofeer tilhører hennes eldre søster, Kalyani, en tennisspiller som vant nylig i ICFAI inter universitetet møtes.

Daughters of Central Crime Station politikonstabel M. Jagannath og Padmavathi, jentene bevist utover tvil om at med talent og hardt arbeid, kan man lage et merke selv uten sponsorer og betydelig økonomisk hjelp.

Men det er en belastning på familien med utgifter på sportsklær, med forskjellige salomon sko salg for fitness diett, bowling og batting, en cricket bat koster ikke mindre enn Rs. 5000 og en ball over Rs. 200. Pluss utgifter som påløper på reise.

imageStaten og nasjonale kvinne cricket foreninger bære utgiftene bare for salomon speedcross 3 gtx store turneringer. Kalyani er tennisracket koster enda mer. Sponsorer 'og Statens hjelp gå en lang vei å ta vare på og dyrke talenter, ungdommene føler.

Sowjanya ble oppdaget på et idrettsleir ved Dorairaj, far til Mithaliraj, Asics 22 kaptein på den indiske kvinner cricket team.

Og så var det ingen ser tilbake. Donning skipperens rolle, Asics Gelkvantum 362 Cm hun ledet underjuniorlaget i 2003 og 2004. Hun er også den første kvinnen fotballspiller å score et århundre (ubeseiret 114) i sub junior nivå.

Vendepunktet i karrieren kom med junior statsborgere på Hazaribagh i desember i fjor, der laget vant. Hennes ytelse som en all rounder ble lagt merke til av velgere og hun fant sted i under 21 lag som turnert Pakistan.

Sowjanya, var en av de fire spillerne fra staten på landslaget. Nå valgt for India Et lag å spille mot England på Meerut i desember, håper Sowjanya å gi en fin ytelse.

Men kvinners cricket ikke få inn kontanter insentiver. Hennes største cash incitament var Rs.10,000 etter den siste turneringen i Pakistan. Men ting ser etter Mithali skapt en verdensrekord med sin 214 mot England og vant Arjuna prisen, sier hun.

Brief description: Asics 22 Under Panseret Golf Asics Dynaflyte Puma Av Rihanna Leadcat Fenty Underpansjonen Løper Under Rustningshorisonten Asics 22