Adidas Blad Kriger Fjerde

imageRi en motorsykkel i flip flops

Ettersom årene har gått, har jeg lært av hva du skal ha og hva som ikke skal ha når man kjører motorsykkel. Den viktigste regelen er å beskytte deg for salomon sko nettbutikk enhver pris. Først av alt, bare idioter og nybegynnere ri motorsykler i flip flops, Asics Gelscram 3 shorts og en t-skjorte. Disse typer mennesker har aldri følt raseri av veien utslett. De noen gang har vært 'ned' på en sykkel, aldri sett det løs grus på kurven eller blitt truffet av det uventede bilist som ikke ser dem komme. De er rytterne som sier til seg selv 'som aldri vil skje med meg' og ennå, for mange ganger, skjer det til dem og da, det er for sent.

Leather ridestøvler eller motorsykkel støvler, som noen kaller dem som, er en stil av boot som beskytter rytteren fra, men ikke alltid, ødelagte ankler og avrevne leddbånd. Når en syklist går ned på en sykkel, er han utsatt for mange skader som jeg personlig har sett i løpet av årene mens du arbeider i en Emergency Room. De skader besto av en fot pinne innebygd i ankelen av en mann som hadde på seg røde roser mens du kjører motorsykkel, og dermed medics måtte ha lokale brannvesenet fjerne pinne fra sykkelen for å transportere bilist til sykehuset. Et annet offer for Asics Kinsei4 Menn sin egen dumhet var en mann som trodde han var en profesjonell skiløper og som han gikk på ski over fortauet i hans flip flops på over 60 km / h, bunnen av føttene ble revet til beinet. Jeg kunne gå videre og videre om lignende hendelser, men jeg håper du tar poenget.

Boots for riding kommer i en hel rekke stilarter, materialer og bruksområder. For eksempel er stål toed støvler tilbys i ankelen høy til kne høye stiler og beskytte brukeren mot skader på tærne. Dessverre, hvis personen iført en slik støvel, har noe skarpt falt på foten sin, metallplaten beskytter tærne, men hakker dem av ca 2 'tilbake. Personlig ville jeg heller miste en tå eller to enn dem alle, og dermed jeg går ikke med stålhette lenger. på den annen side er det flere støvler på markedet som er ganske nyttig i beskyttelse av nedre kroppsdeler. Leather laget, kne høye stålbelagt ridestøvler som protesterer en rytter fra alle slags av skader, fra veien utslett til amputasjoner. De består av et snøre opp støvel som er innarbeidet med shin plater, ikke ulikt motocross støvler, men har mer av en skitten gammel biker se til dem. De slags ser en liten off kilter til hva man normalt skulle tro en syklisten ville ha på seg, Underarm Slingrid men de fleste syklister jeg har møtt i det siste, ikke bære sine støvler på utsiden av buksene og slitt med buksebenet over toppen av dem, ser støvelen som alle andre biker boot. min lege kalte det Faciitis ', et medisinsk begrep for en rippet sene i bunnen av foten min. Kirurgi ble utført, og jeg var i stand til å stå på mine føtter mindre tid enn før operasjonen. For å gjøre en lang historie kort, min lege deaktivert meg fra å utføre som en sykepleier. I løpet av det siste året, har jeg lært mye om internett business og dermed har åpnet, løp og lukket en bedrift på nettet, slik at jeg kan åpne en forbedret virksomhet, uten alle de pengene som går inn i et selskap som aldri fikk av bakken. Jeg dag eier en nettside som heter Leather Biker tilbehør som henvender til den amerikanske syklisten. Jeg har vært riding motorsykler for de siste 35 pluss år og har fått mye kunnskap om drift, Under Armour Golf Kpu vedlikehold og nyter friheten ved å være en biker. Jeg synes å vite svært mye om lærprodukter, motorsykkel bagasjen og syklisten utstyr generelt. Jeg har vært over disse USA og noen land i utlandet på en motorsykkel av et eller annet slag. Jeg liker min Harley Davidson Night Train Custom og jeg liker å skrive om mine erfaringer på veien.