Puma Hard Kjernen

imageOmsetningsavgift er veien å gå for ekte skattelettelser

det en grunn til den politiske klassen har et troverdighetsproblem med publikum: altfor ofte de ikke holder sine løfter.

I 2006 velgere ble solgt en eiendom skattekutt som vil redusere skatt regninger i gjennomsnitt av $ 2000. Som aldri materialisert. Innen den takstmann fikk sin andel, og lokale distrikter hevet prisene igjen, 80 prosent av den lovede skattekutt hadde fordampet, Underarmet Ladet Fenom 2 aldri gjøre det til huseiere. Verre enda, fylke, by og spesielle formål distrikter slettet resten av reduksjonen helt.

Nå har vi en plan i Senatet at dens ledere lover vil redusere eiendomsskatten i gjennomsnitt av $ 200. Grunnen huseiere vil aldri se dagens skattekutt isn fordi Senatet ledere aren velmenende de er det fordi deres foreslåtte skattekutt vil bli slettet av stigende takster og lokale renteøkninger.

Det Groundhog Day i den lovgivende forsamling. Tre ganger fra 1997 til 2006 Legislature levert eiendomsskatt lettelse. Tre ganger velgerne fikk aldri lovet lettelse. Og tre ganger staten økte statlige bevilgninger på en eiendom skattekutt som bare forsvant.

Texas tilbringer nå $ 8.4 milliarder i året omtrent åtte prosent av hele budsjettet til å betale for illusorisk eiendom skattelettelser. Måten det fungerer på er staten erstatter penger distriktene taper på en skole prisreduksjon, og betaler kostnaden av det i det uendelige. Senatet foreslår vi legge til mer enn $ 1 milliard i året til kategorien.

Sluttresultatet er skattebetalere bli dobbelt beskattet. De sender penger til staten som er brukt på en eiendom skattereduksjon. Deretter lokale distrikter heve renten, og skattebetalerne betale på nytt. At hvordan et skattekutt faktisk ender opp som dobbeltbeskatning. Og for å betale for Senatet plan, ville vi måtte bust staten kostnadstak for å gi en midlertidig skattekutt som huseiere aldri vil føle.

Lure meg en gang, skam deg. Lure meg fire ganger, skam på oss alle.

Skattytere fortjener bedre enn en midlertidig skattekutt som byster utgifter cap, utvider statsbudsjettet og skatter Texans to ganger. Derfor jeg innført en omsetningsavgift kutt.

Jeg har ikke tenkt til å gjøre høye løfter. En 5 prosent reduksjon i statens salg skattesatsen vant produsere store besparelser på en familie måltid. Men over tid, legger det opp.

imageOg kanskje viktigst av alt, fordi det er en skatt staten samler inn og kontroller, det kan bli undergravd av takstmann eller lokale myndigheter. Det kan bare bli tatt bort av en stemme av en fremtidig lovgivende forsamling.

Salgsskattekutt også skaper store økonomiske fordeler, inkludert 39.000 flere arbeidsplasser innen 2020 i forhold til Senatet plan. Det utvider personlig inntekt med mer enn $ 1 milliard i forhold til Senatet plan. Og kanskje like viktig, gir det et skattekutt til hver Texan.

Senatet plan ignorerer en viktig klasse av eiendom skattytere som don nytte av en gård dispensasjon: alle bedrifter i Texas.

Arbeidsgivere betale nærmere 50 prosent av eiendomsskatt i Texas, men får ingen lindring under Senatet plan. Under en omsetningsavgift kutt, hver skattyter fordeler.

Jeg forstår løytnant guvernør ønske om å levere på eiendommen skattelettelser. Han red inn på kontoret i 2006 på den. Han hørte mange klager fra skattytere som aldri så lovet lettelse. Han ønsker velgerne til å tro at han har løst det. Men ord kandidat Patrick tilbake i 2006 kan komme tilbake å hjemsøke løytnant guvernør Patrick i 2015:

mistenker at ledelsen har bestemt, som vi har, Asics Gelkvantum 363 Cm at uten en senking av den oppfatningen caps enhver eiendom skattekutt vil bli utslettet borte i løpet av et par år, sier Patrick. var imot den nye virksomheten skatt, som var nesten halvparten av delegatene til den siste uken. En årsak til min motstand Salomon Comet Premium 3d var en pakke av regninger hadde ingen permanent skattelette for huseiere. Et kutt uten cap er meningsløst, og den gjennomsnittlige velger og hus er klokt å det faktum. (Kilde: Patrick for utgivelser, Ecco juni 2006)

Han hadde rett i 2006. Hvis en skatt kutte syv ganger så stor som den han foreslår i dag ville bli undergravet av takster og ingen reduksjon i avgrensnings cap, sikkert det samme gjelder i 2015 når han ikke engang forsøker å senke avgrensningsbrønnen cap.