Nike Sb Sko

En Hillary Clinton 2016 kampanjen kan koste

imageGruppen, som har som mål å legge grunnlaget for en Clinton-kampanjen i 2016, og har i dag ca 2 millioner støttespillere, Asics Gelkvantum 363 Cm men en klar for Hillary kilde håper at antallet vil hovne opp til rundt 5 millioner kroner ved utgangen av året.

Den tidlige rang og katalogisering av en base av støttespillere, hovedsakelig gjennom e-post, kommer etter da senator Barack Obama trounced Clinton kampanjen sosiale medier innsats i kampen om 2008 Demokratenes president nominasjon.

De er oppkvikkende for en dyr kampanje syklus, bør Clinton velger å kjøre. Craig Smith, Asics Gelnoosa Tri 10 seniorrådgiver for Ready for Hillary, har gjort en 'utdannet estimat' som en 2016-kampanjen kan koste $ 1.7 milliarder inkludert utgifter med eksterne grupper, kilden bekreftet.

Tallene ble først rapportert av Time Magazine Mark Halperin.

Stuart Rothenberg, redaktør av den ikke partisan Rothenberg Political Report, sa Smith innsamlings tallet er begge en del ekte og en del motivasjon.

'Jeg kan se dem plukke et tall som er i ytterkanten av sine estimater fordi de ønsker å sette et mål som både er tilgjengelig, men også litt av en strekk,' Rothenberg til CNN. 'Du vil at fundraisers å føle at de må jobbe hardt, og du vil at bidragsytere til å føle at de trenger for å nå.'

Under 2012 valget, Underpansjonen Løper demokrater, inkludert eksterne grupper og Obama-kampanjen brukte rundt 1,1 $ milliarder dollar for å vinne gjenvalg for Obama. Rothenberg sa på grunn av 2012 utgifter, 'du må anta hver kampanje kan bruke minst 1,1 milliarder kroner, de vet hvordan de skal gjøre det.'

'Men for de fleste amerikanere, Salomon Speed ​​Cross når som helst vi får en figur som har en B i det, folks øyne glasur over og de bare begynner å riste på hodet,' Rothenberg til.

Klar for Hillary hevet $ 4 millioner i 2013.

Clinton har sagt at hun ville ta en beslutning om å kjøre for Asics Gelscram 3 Det hvite hus innen utgangen av året.

CNNs Dan Merica bidratt til denne rapporten

'Jeg ville trodd hun ville være en sko i, men folk i Florida, laget en uttalelse i sin siste avstemming. Uttalelsen går som følger. Vi er glade for å være lei løgner. Vi liker å bli lorded løpet av de som er innstilt på å ta vår trygd bort fra oss. Vi er glade for å tillate corporate America, ubegrenset tilgang til våre tanker og ønsker. Hvordan våger noen av oss tror at vi har en mening som avviker fra din mantra, og det er gyldig. du ønsker ikke diskusjon eller debatt, synes du bare ønsker å sprade rundt i denne triste lille univers der du kan være viktig. Gratulerer, havewon du verdens høyeste dverg konkurransen. Ta en bue og fortsette å opplyse verden med ( uendelig) visdom.