Under Rustning

Kvinnens strålende respons på Dani Mathers fett shaming

imageDani Mathers en Playboy Playmate trakk forakt av internett i forrige uke da hun postet et bilde av en kvinne dusjing på treningsstudio med bildeteksten 'Hvis jeg ikke kan unsee dette, kan du ikke heller.'

Den nå slettet innlegget har kostet Mathers jobben hennes og hennes gym medlemskap og lansert en politietterforskning av Los Angeles Police Department.

å Mathers, Asics Fuzex T639n skriver hun: 'Nå har de fleste av mine venner sett at du postet et bilde av en naken kvinne dusjing på treningsstudio med bildeteksten' Hvis jeg ikke kan unsee dette så kan du ikke heller '.

Dani Mathers 'opprinnelige innlegget med bildeteksten: 'Hvis jeg ikke kan unsee dette så kan du ikke heller'.

'Om en måned siden, salomon oslo jeg var endre å trene, Asics Gelkvantum 368 Cm jeg gled mine skrubb av uten å ta av meg skoene, og da jeg sto der i sko, Asics Gelquantum 366 Shift undies og et pannebånd, jeg fanget min mann å ta bilde av meg, så jeg stilte lekent grunn til den åpenbare absurditet i det hele tatt. senere så jeg bildet og ba ham om å slette den, jeg hatet det, alt jeg så var klumper og støt. Han bare smilte og mykt sa: 'jeg synes det er vakkert'. Så jeg lot ham behold det.'
Her er avtalen du kan ha vært en Playboy-modellen, Asics Dynaflyte men ikke alle av oss regne ut til å være 'hot', noen av oss trene bare for å hedre de organer vi fikk. Det er alt som kvinnen prøvde å gjøre, og du krenket henne. Skam deg.