Under Rustning

imageBarne skuespillere som har vokst opp

Dette er ungdommene etset i minnet til alle som så på Tamil kino på 90-tallet. For Underarm Slingflex nesten to tiår siden, mens deres kolleger kjempet for å forstå de lover vitenskap og matematikk for alvor klasserom, ble disse underordnede artister vender studio lys og kameraer. Med noen av dem får berømte på den utrolige unge alder av tre, de levde et surrealistisk liv, og en svært forskjellig fra sine venner: lange dager på filmsettet, komfyr nobbing med de største stjernene i dag og den uunngåelige skred av oppmerksomhet forbundet med å være en del av filmindustrien.

Mange av dagens største aktører, fra Kamal Haasan og Sridevi til Simbu og Hansika, startet sin film karriere som barne artister. Men det er enda flere mennesker som var kjendiser som barn, men til slutt flyttet bort fra filmen brorskap å forfølge ulike interesser.

Likevel, uansett hvilken retning et barn artister karriere banen tar de på skjermen tegnene skuespillerne av 90-tallet forblir i minnet av moderne publikum: kanskje fordi de var enklere tider, med færre produksjoner, og dermed større stjerner.

dag, disse barna av 90-tallet er alle vokst opp. Nysgjerrig om sine karriereveier, finner vi syv slike ungdommer til intervju, og se hva de frem til nå.

Han var fast bestemt på å gjøre sin sønn, så bare en 11 måneder gammel baby, leve det livet han så lengtet etter. Han gjorde strøjobber, blant annet arbeider i en syklus butikk og skreddersøm, for å forsørge familien, men drømmen var alltid å se sin sønn på storskjerm. Faren gjorde vet Tamil vel da vi var Telugu talende folk, men han ville gå til alle studioer og be om muligheter, minnes Mahendran som han populært kalles. Ravikumar, som han ble introdusert til via en venn.

Selv om han couldn kommunisere flytende i Tamil, Asics Gelquantum 363 Shift hans iver anket til filmskaperen. I to måneder tid, tre år gamle Mahendran ledsaget av sin far, selvfølgelig gikk til Kushaldas Gardens for en med regissøren.

Det gikk bra, og i et par måneder, de var alle ut til Gobichettipalayam å skyte for Naatamai. Mahendran har vage minner fra shoot. var omgitt av Sarath Kumar, Vijayakumar, Manorama og Ponnambalam alle store film artister for en panchayat scene, men jeg bare fortsatte å stirre på dem. Jeg husker KSR sir huk på gulvet og lydkommentar hva jeg skulle gjøre. Uansett hva han handlet ut til meg, jeg bare kopierte det. For Mahendran, som panchayat scene markerte begynnelsen på det som skulle være en lovende reise i filmindustrien. Siden da har han jobbet med mange store stjerner, inkludert Rajinikanth og Kamal Haasan som barn artist. gjorde fire filmer med Rajini sir, Asics Gelquantum 360 Shift fra hvem jeg har lært mye. Og Kamal sir er en guru for alle barn artiste.

Alt dette på sett arbeidet tok en toll på hans skolegang. min niende standard, gjorde jeg passerer en enkelt test, han frekt sier, min skole var ganske klar over det faktum at jeg var et barn skuespiller, og at jeg hadde forpliktelser.

Noen som vokst opp med å se tamilske filmer av 90-tallet ville huske Mahendran og glimt i øynene hans, og han fortsetter sin tilknytning til bransjen til dato. Han en helt nå; Vizha, hovedrollen ham i hovedrollen, ble sluppet for et par år siden.

Det hadde han portretterer noen som spiller thappu instrument i begravelser og var basert på kortfilmen Uthiri, som inneholdt ham også. kortfilm, som sikret seg andreplassen i denne sesongen av den populære showet Naalaiya Iyakkunar, Asics Gtcool Xpress 205 ble satt pris på av slike som K. Balachander og Kamal Haasan, avslører Mahendran.

Up neste er Marudanda Seemailae, en urban Chennai basert film. elsker skjegget mitt, og har alltid sported det, men jeg tar den av nå for dette prosjektet. La se hvordan folk reagerer når de ser meg som dette.

Anand ikke kjøre. Eie til dårlige kjøreferdigheter, er han en vanlig bruker av byens offentlige transportsystem. En barnestjerne, med en forbløffende likhet med sine yngre dager, tar biler og busser hver dag? ja, folk fortsatt kjenner meg fra det jeg gjorde som barn, sier 34 år gamle Anand, tilfeldig.

Når Anand var ni år gammel, ble han skuespill på skolen. Da han var 10, men han hadde allerede skutt kjent som den lille gutten fra Anjali, som først gjør venner med utviklingshemmede barn og dermed påvirke alle sine jevnaldrende. dette punktet, jeg gjorde ikke gi det mye tanke. Det var gøy, men så en ting førte til en annen Kanskje regissøren Mani Ratnam så noe i meg, fordi han ringte meg tilbake for Thalapathi.

Massevis av filmer fulgte: May Madham, Sathi Leelavathi, Aasai, Thalaivasal. Nå nylig, etter en lang på skjermen hiatus, han gjorde en cameo opptreden i 2009 Kamal Haasan starrer, Unnaipol Oruvan, som IIT dropout slått hacker. Bare en cameo opptreden? var allerede rundt settene, gjør tekniske arbeidet som lydtekniker i filmen, forklarer Anand.

Acting, sier han, var tilfeldig, men ikke noe han nå ønsker å forfølge profesjonelt. Anand foretrekker å arbeide bak kameraet: han var lyden redaktør for Vishwaroopam, håndteres han dubbingen arbeidet for Kalyana Samayal Saadham og var lyddesigner for O Kadhal Kanmani. en ferdighet, er skuespiller noe jeg aldri gi slipp på det kommer i hendig selv når du arbeider bak kameraet. Men lyden arbeid er ikke alt han ønsker å gjøre bak kameraet. Barnet artiste som jobbet som regiassistent til Balu Mahendra og deltok filmskole ved University of Bristol sier, skrev og regisserte episoder for Vijay TV Dharmayutham. Hvis jeg ønsker å få til mer skriving og retning, trenger jeg å vie en god del tid til det. Men akkurat nå, er lyden arbeidet holder meg veldig opptatt.

Når hun går ut, folk fortsatt husker henne som jenta fra Anjali. Shamlee eller Shamlee som hun fortsatt kalles er vendt mot kameraet siden hun var et år eller to, etter å ha spilt i mange minneverdige filmer i Sør.

Selv om hun gjort flere filmer, er det Anjali som skiller seg ut for tamilske kino fans. har mange minner fra det shoot, minnes hun, hår måtte være rotete hele tiden, jeg måtte bære dårlige sko og gå rundt og jeg pleide å hate den.

Siden filmen inneholdt mange andre barn, ble skyting gjort i et bedagelig tempo. møtte Mani Ratnam nylig, og han fortalte meg om hvordan jeg tar en lur etter lunsj under shoot, og deretter starte arbeidet igjen, sier Shamlee, som er skuespiller Shalini søster.

Selv i dag, når hun ser filmen på TV, fascinert hun om den søte gutten

Hun vokste opp med å spille sterke roller Malootty i Malayalam hatt henne spille et barn som var fanget inne i en boring godt og gjør filmer som kjennetegnet dyr. Ja, dyr. et barn, jeg gjort gale ting i filmer jeg jobbet med elefanter, gjennomført en slange i hånden min og handlet med aper, utdyper hun.

dag Shamlee poste en filmproduksjon kurs i Singapore er alle vokst opp og eyeing Kollywood på en ny måte; hun har allerede sikret seg to store prosjekter, Asics Gelnoosa Tri 14 en motsatt Vikram Prabhu, og den andre motsatt Dhanush. holdt får tilbud, men jeg trodde det tidspunktet var bra nå. For nå, jeg konsentrere seg om å handle. Jeg er interessert i filmproduksjon, men jeg ønsker å få erfaring før du får inn i det.

Ann mor aldri ville ha henne til å gå inn i filmbransjen. Men Avvai Shanmughi, den enormt populære 1996 komedie, kom hennes vei da hun var syv år og skutt henne til stjernestatus som barn artiste. har ingen hemninger som en gutt, men når filmen slippes, var jeg alltid oppdaget hver gang jeg gikk ut; så mye av min familie personvern var tapt. Det var ganske intenst.

Så selv om hun har vært rundt i bransjen og får tilbud om hovedrollene siden hun var 15, hennes mor var ikke opptatt. I stedet hun vært engasjert i massevis av kreative ventures: skrive for bladet Southside, dabbling i seiling, deltar i Miss Chennai 2007, undervisning ballroom dancing på Danzaa startet en godteri eple virksomheten kalles Original Sin for å imøtekomme venner, produksjon lær poser og organisere helg salg, noe som gjør dokumentarer alt dette, mens administrerende et eiendomsselskap hun startet da hun var 21. jobbet siden jeg var liten, så jeg kan aldri sitte inaktiv. For meg er det mer moro enn noe annet.

nå, mesteparten av tiden tilbringes håndterer sosiale medier og markedsføring for Swarnabhoomi Academy of Music. Hun håndterer også støping og gjør modellering for annonse skudd. ønsket å jobbe i media, noe som er grunnen til at jeg gjør alt dette. Men nå er jeg ikke så sikker på å opptre som en voksen i bransjen fordi jeg aldri gjorde teater eller noe; selv om jeg liker å se om jeg kan fortsatt handle, sier artisten til Malayalee Telugu avstamning.

Som en gutt, Kalyani omtalt i 198 annonser. Arun Iskrem til Chennai silke til Pothys you name it, jeg har gjort det, sier Kalyani. En klassisk danser som begynte å opptre da hun var tre og et halvt år gammel, Kalyani ble oppdaget på scenen av en direktør, som fant henne latter og lage lyder og spurte om hun vert for et TV-show: Kids Q på Jaya TV.

Derfra ble hun invitert til å prøvespille for 2001 film, Alli Thandha Vaanam, da hun var åtte år gammel. Hun er fortsatt fondly husket som den lille jenta som spilte mot skuespiller Prabhu Deva i fengende nummer Kasu at jeg gjorde mange tamilske filmer som Jayam og Ramana, tre Malayalam filmer og til og med en Hollywood-film som heter Backwaters. Da hun var 15, ble hun tilbudt hovedrollen i den tamilske remake av Rani Mukherjee første film, Raja Ki Ayagi Barat, med tittelen Prathi Gnayiru 9,30 til 10,00. ting med inn i feltet som en barneskuespiller, Asics Gelquantum 363 Shift skjønner du forstår viktigheten av å velge en stor banner og jobbe med etablerte artister. Jeg var bare glad for å gjøre prosjektet fordi jeg elsket karakter. Men så, salomon speedcross 3 gtx filmen didn komme godt ut og som slo tilbake på min karriere.

Etter det, sier hun, selv om hun mottatt telefoner fra store produksjonsselskaper for å spille mot store aktører, var det mange forventet av henne. Kompromisser? Er hun henviser til den beryktede casting sofaen? at å sette det altfor høflig, sier hun, bittert. gjorde som tilnærming av industrien etter det. Så jeg bestemte meg for å slutte. Men seks måneder etter, fikk hun en telefon fra Vijay TV med et tilbud om å forankre Super Mom. var super gøy fordi ankeret ble gitt mye av betydning, sier hun. Siden da hun blitt sett på lerretet forankring forskjellige show og hovedrollen i serier som Pirivom Sandhipom, Thayumanavan og for tiden, Andal Azhagar.

nå gift og bor i Bangalore, sier 25 år gamle Kalyani hun liker å spille rollen som en avslappet kone mens det, fordi hver annen uke, da hun reiser til Chennai for sine skudd, det mye utmattende arbeid.

Når Dinesh var 13, vant han en statlig nivå sertifikat for en spiller han regisserte og vedtatt. Jeg bare gjorde det for å imponere en jente jeg likte. Selv om jeg var opptatt av å handle, jeg sverger jeg hadde ingen anelse om at jeg kunne handle.