Reebok Hexaffect Løpe 5.0

imageNygift quarter RG III i sexting skandalen som Hooters servitøren hevder sendte han henne inkriminerende tekster

nygifte quarter RG III i sexting skandalen som Hooters servitøren hevder sendte han henne eksplisitte tekster på bryllupsnatten

En ung kvinne hevder å ha blitt sendt 'upassende bilder 'av Robert Griffin IIISports og sladder nettstedet Busted Dekning publisert Meredith Barbers påstander samt skjermbilder angivelig av GriffinBarber tilbød seg å selge nettstedet mer avslørende bilder av idrettsstjerne, men kuttet kontakt etter en $ 500 offerGriffin er på bryllupsreise i Europa og har ikke kommentert claimsBy

En flokete nett av tweets, Nike Air Max Dlx tekster og e-post har dukket opp etter at en ung kvinne hevdet å ha inkriminerende bilder av nygifte quarterback Robert Griffin III.

Meredith Barber, en Virginia Commonwealth University student og tidligere Hooters servitør, har tilbudt seg å selge bildene, inkludert en av Griffin angivelig utsette sin penis, til en sport og sladder nettsted.

Historien begynte på fredag ​​når Busted Dekning fått en epost fra 'Brandon K', som hadde gjort litt av Twitter sleuthing og oppdaget noe fishy skjer mellom Griffin, Asics Gelquantum 360 Shift en ung kvinne som heter Meredith Barber og William Mallow, Salomon Slab en av Griffins groomsmen, Under Panseret Ua Ladet Bandit dateres til natt til Griffin bryllup til Rebecca Liddicoat.

«Kom bae, 'Washington Redskins quarterangivelig skrev til Barber før du sender bildet, ledsaget av en rødmende smilefjes-ikonet.

Han angivelig sendte henne bilde av hans bare magemusklene, men bildet kutter av før hodet.

Når Barber ikke svarte, skrev han: «Vel ok jeg gir opp tror jeg. Se deg i et par uker gutt.'

Utvekslingen er datert 1 am 06.07 natt til RG III bryllup dag.

Etter Busted Dekning gikk live med den historien, ble de kontaktet av Meredith Barber seg selv. Hun spurte området for å ta ned historien, og i bytte, ville hun selge dem 'upassende bilder,' samt skjermbilder av samtaler og tekster.

imageSom bevis, hun mailet stedet et bilde av en skjorteløs mann (igjen avskåret før hodet) hevder hun er Griffin og lovet det er flere, angivelig inkludert 'ett med sin d ut.

Barber angivelig fortalte stedets redaktør, Joe Kinsey, at hun ville gi ham full tilgang til historien om han ville gjøre henne anonym, av hensyn til hennes omdømme og familie '.

Hva Kinsey egentlig gjorde var å publisere hele sin utveksling med Barber på nettstedet.

Barber gjentatte ganger spør Kinsey å gi henne en idé om hvor mye han må betale henne for fotografier og skjermbilder.

'Bare gi meg et tilbud,' hun angivelig skriver. «Eller jeg vil shoppe det rundt.

Når Kinsey forteller henne at han kan betale $ 500 for bildene, hun forteller ham at tallet er «ikke i nærheten av' hva hun er etter og kutter kommunikasjon.

Rundt samme tid, Asics Gt2001 fikk Døde Spin en e-post fra noen som utgir seg for å være Merediths ex kjæreste.

The 'ex kjæreste' tilbød seg å selge nettstedets informasjon, tekstmeldinger, Facetime skjermbilder, bilder, you name it, som beviser at det virkelig var ham, og han har vært opp til det i noen tid.

Han hevdet også å ha bilder av fotballstjernen penis og krevde $ 25.000 for materialet.

Nettstedet avvist hans tilbud, men bemerket at ordlyden og tone av 'ex' var svært lik som Meredith Barber.

Deretter Joe Kinsey på Busted Dekning fått en epost fra Mallow, vennen og groomsman av Griffin som ser ut til å være sammenheng mellom Griffin og Barber. Hans korrespondanse er behørig publisert salomon sko på nett Busted dekning, også.