Asics Gelscram 4

Scrappy spill i siste kampen av sesongen

imageThe Matthew Co Senior B rugbylag ledet til rylliker Stadium for å spille sin siste kamp for sesongen mot Sør på lørdag.

Stratford scoret først en straffe i front. Øyeblikk senere Southern scoret en prøve ut bredt, men det varte ikke lenge før Gray Old svarte ledelsen ved siden av innleggene, Asics Gelnoosa Tri 10 så en annen straff så Ford ta en åtte poengs ledelse til pause 13 5.

Mens imponerende med resten av hans arbeid i divisjonen en finalen mot Sør-, Asics Gelquantum 361 Shift Kurt beslutning om å få ballen over den døde ballen linje som opposisjonen angrepet viste seg kostbar. Etter å ha mottatt et gult kort og jogging lengden på feltet for å tilbringe Asics Gelnoosa Tri 10 bak våre innlegg, ble Southern tildelt en kontroversiell straffe prøve. Under Rustning Ua Prosjekt Rock Delta Kurts angrefrist, Nike Sb Sko opposisjonen også klart å samle opp ytterligere 17 poeng.

Bortsett fra denne hendelsen, spilte vi en voldsom 80 og sju poeng margin egentlig ikke gjenspeiler nærhet av kampen. Vi følte sløyd å gå av andre, men hadde bare oss selv å skylde som syk disiplin koste oss dyrt, ikke bare med gult kort, men noen unødvendig backchat da vi var bare fire poeng bak. Med tiden løper ut, det resulterte i straffespark og Southern tok denne muligheten til å presse ledelsen ut videre.

Matt Arnold hadde et stort spill, med en massiv arbeidskapasitet og viste seg vanskelig å stoppe.

Det tok to eller tre forsvarere å få ham ned, ofte tar dem med seg over fordel linje. Halfback og kaptein Gary Old spilte en kvalitetsspill og viste sin rutine og rugby hjerner, og Kurt påvirket spillet med en prøve og stor arbeidskapasitet, etter sin tid på å reflektere i hyllen.

Sam Vanner plukket opp spilleren av dagen med sin enorme innsats i forsvar, Zack Taitoko også taklet hardt og kjørte hardt når han fikk ballen.

Mens første halvår ble pepret med feil, mer enn andre omgang gjorde opp for det, som de to partene gikk tå til tå før dommeren endelig plystret på heltid.

Southern tok æren 28 21.

Teamet erkjenner alle supporterne som kom for å se på og en stor takk til de to trenerne Maka og Hori for å gi opp sin gang denne sesongen.

Stratford Press

Ved BRENDON WATKINSGet nyhetene levert rett til din inboxReceive dagens nyheter, sport og underholdning i vårt daglige nyhetsbrev

ABONNER NOWHave si din mening

1200 tegn igjen

Av og store våre lesernes kommentarer er respektfull og høflig. Din kommentar er mottatt, må du bekrefte din registrering før kommentaren kan bli moderert

Sjekk innboksen din og klikk på bekreftelseskoblingen å fullføre registreringen. Når du har logget inn, salomon sko kan du legge inn ytterligere kommentarer og vise kommentarer på profilen din.

Det kan være en forsinkelse før det vises på nettstedet på grunn av høye volumer og kommentere moderasjon på noen artikler; men vi forsøker å legge alle dine synspunkter, innenfor rimelighetens grenser, så vennligst sjekk tilbake senere

Fortsett å legge til FacebookPost annen kommentar

Kommentar postedThank for at du deler dine synspunkter. Din kommentar er mottatt.

Det kan være en forsinkelse før det vises på nettstedet på grunn av høye volumer og kommentere moderasjon på noen artikler; men vi forsøker å legge alle dine synspunkter, innenfor rimelighetens grenser, så vennligst sjekk tilbake senere