Asics Gtcool Xpress 201

Clarke Carlisle 'levende og stabil', men 'svært dårlig' etter tidligere forsvarer ble truffet

imageClarke Carlisle er 'levende og stabil', Asics Gt2000 men 'svært dårlig' etter å ha blitt påkjørt av en lastebil i North Yorkshire på mandag morgen.

Carlisle, den tidligere Leeds, Nike Breaking 2 Burnley og Queens Park Rangers forsvareren, som gikk på å være leder av Professional Footballers 'Association og i 2010 oppnådd anerkjennelse for sin opptreden på TV-showet Countdown, ble fraktet til Leeds Generelt Infirmary.

Carlisle kone Gemma twitret tirsdag ettermiddag: Asics Onitsuka Tiger Clarke er veldig dårlig, men han er i live og stabil. Beste julegave vi som en familie kan ønske seg. Takk igjen.'
Hendelsen fant sted i nærheten av Bishop på 7,30 på mandag, med veien stengt slik at luftambulansen å komme frem til scenen. Politiet er attraktivt for vitner.

A North Yorkshire Police talskvinne sa: «Kollisjonen medførte en mannlig fotgjenger og en lastebil.

'Den skadde mannen ble fraktet til Leeds Generelt Infirmary med alvorlige skader.

'Veien ble stengt slik at luftambulansen å lande og å tillate kollisjon etterforskere for å undersøke åstedet.

En PFA uttalelse lese: «Alle er å holde Clarke Carlisle i deres bønner og tanker.

'Vi besøkte Clarke på sykehuset i går, og vi tilbyr vår fulle hjelp og støtte til ham og hans familie i denne vanskelige tiden.

Carlisle, regnes som en av de mest intelligente fotballspillere i sin generasjon med 10 Grade A GCSEs, gjort mer enn 500 kamper for ni klubber i en karriere som strakte 16 år og ble den første spilleren til å vises på Countdown.

I 2002 ble han tildelt tittelen «Storbritannias smarteste fotballspiller' av BBC Sport og i 2011 ble han den første fotballspiller til å vises på BBCs aktuell debatt showet Question Time. Han var på showet igjen i 2012.

Hans siste kamp var mai 2013 for Northampton Town, da de ble slått 3 0 av Bradford City i League Two play off finalen på Wembley. Han sluttet fotball fem dager senere.

Siden pensjonere seg, har han vært en vanlig pundit på ITV, som arbeider ved 2014 World Cup og på sin Europa League-dekning. Han er en ledende ambassadør for anti diskriminering gruppe Kick It Out. Mandag kveld postet de på Twitter: «De tanker og bønner alle her er med Clarke og hans familie. Hold deg sterk vår kjære venn holder på å slåss.

imageI september 2013 ga han ut sin selvbiografi Du kjenner ikke meg, men. en fotballspiller liv, Asics Comutora der han skrev kraftfullt om et selvmordsforsøk etter en alvorlig skade i hans spiller dager.

Carlisle, som har tre barn, presentert en BBC-dokumentar som heter Fotball selvmord Secrets og har vært åpen om sine egne kamper med depresjon.

Fotball samfunnet var rask til å pantsette sin støtte til Clarke og ønsker ham en snarlig bedring.

Arsenal-manager Arsene Wenger sa: 'Jeg vil gjerne ønske ham godt. Det var en ulykke, Asics Gtcool Xpress 207 og forhåpentligvis vil han komme svært raskt, men selvfølgelig ønsker vi ham veldig godt.

The Football Association twitret: 'De tanker bønner alt på The FA er med Clarke Carlisle hans familie i denne triste tiden.

The Football League la til: «Våre tanker de av alle som klokker Football League-klubber vil være med Clarke Carlisle og hans familie i kveld.

QPR midtbanespiller Joey Barton og tidligere Downing Street kommunikasjonssjef Alastair Campbell, en Burnley-fan, tok til Twitter for å ønske Carlisle godt.

'Bare hørt nyheten om Clarke Carlisle. Mine tanker går til hans familie og venner, 'Barton skrev. Tanker med Gemma / to herlige barn.