Asics Gelkvantum 363 Cm

imageDet verden største huset for salg, Asics Gelquantum 360 og det er topp hemmelig

Det sier noe om London affluenza at for prisen av en fem-roms toppleilighet i Connaught Place, Hyde Park, Asics kan du kjøpe en heidundrende italiensk eiendom med en 12. århundre middelalderslott og et dryss av toskanske gårdshuset på eiendommen, der antall soverom legger opp til 115, Salomon Speedcross Pro med 100 bad på side. Den første utgiftene 20m og den andre (19.8m).

Dette slottet like øst for Siena, innpakket i 630 hektar beplantet med 1500 oliventrær produsere prisbelønte olivenolje, er antatt å være den største eiendommen i verden som er på markedet. Men det italienske markedet er så ivrig på skjønn som mafiaen er på anonymitet, så selv navnet på denne premien stykke historie blir holdt fast under eiendomsmegler pute.

Det vil trolig selge til en av dem i toppen 1 prosent av de rikeste menneskene i verden de som eier omtrent 99 prosent av planeten rikdom så kjøperen navn, også er sannsynlig å forbli hysj hysj. Innstillingen i Toscana, middelaldergårdsplass med tårn og kapell, de italienske hager med palmer og boks hekker, interiøret med marmorgulv og utdype malte tak, gjør det så romantisk at det er noen ganger leid for bryllup. Det sier seg selv at det er rikelig med rom for gjester å sove, Asics Gelquantum 362 Shift samt bassenger for dem å svømme i.

er usedvanlig vakker. Det er mange slott i Toscana, men svært få er fra middelalderen, sier agenten John Jonk av Sotheby International (0039 05507 51888; sothebysrealtycom). tilnærming til det er fantastisk, og du går inn i en annen verden. Det er tusenvis av villsvin og rådyr, magiske skogen, vingårder, olivenlunder og korn felt. På eiendommen er det alltid stille. Slottet ble bygget i en tid like før Giotto, når renessansen lå rundt hjørnet og Siena var i krig med Florence.

En visning av den indre gårdsplassen

Fra 1400-tallet hadde det vært i hendene på Piccolomini familien før de nåværende eierne kjøpte den mer enn 30 år siden. Prisen er uvanlig lav vurderer det gir 154,139 sq ft av overnatting. Men dette gjenspeiler markedet i Europa i øyeblikket. Det antas at Galileo Galilei bodde i tårnet og må ha stirret ut på den samme nattehimmelen.

Eiendommen er virkelig et autentisk slott

Hvordan er det sammenlignet med andre globale Godzillas av eiendommen verden? En av de største nybygde palasser er den 27 etasjes skyskraper Antilia i Mumbai, India, som gir 400.000 sq ft plass, inkludert seks etasjer med parkeringsplasser, en lobby med ni heiser og flere salonger, ballsal med lysekroner i krystall, svømmebasseng, bar, yoga studio, is room, fire etasjes hage og private soverom for en familie på fem. Det er antatt å ha kostet $ 2 milliarder (1,3 milliarder) for å bygge og er hjemmet til Mukesh Ambani, leder av India baserte petrokjemiske Reliance Industries.

De smakfulle hager

Murstein interiør

I Storbritannia, den største eiendommen fortsatt brukes som et hjem er Windsor Castle på 484,376 sq ft, men det inkluderer St George Chapel og Queen Mary Dolls House. Interessant nok var den opprinnelige slottet bygget i det Asics Gelnoosa Tri 11. århundre, etter invasjonen av William Erobreren, Underarm Slingrid på omtrent samme tid som den italienske slott ble bygget og katedralen og Det skjeve tårnet i Pisa skulle opp.