Salomon Sko Nettbutikk

imageVar Conor McGregor sin UFC exit alltid på kortene

Lei av livet våkner på sprekk i morgen og jobbe stort som rørlegger, Under Armour Golf Kpu Conor McGregor sover nå godt inn i ettermiddag i Las Vegas mest eksklusive suiter.

Hvor han arbeidet i arbeidsstøvler og kjeledress bare noen få år siden, McGregor bærer nå plettfri tre stykke dresser kjøpt på Rodeo Drive. Han reiser mellom Vegas og Los Angeles i en flåte av biler verdig sine omgivelser. Hans kryptiske pensjonsalder og sletting av hans neste bout forårsaket sjokk, men når du sporer hans raske opphav til høydepunktet av kampen spillet, kanskje vi burde ha sett det komme.

'Business er aldri personlig, men det kan være grusom og hensynsløs,' McGregor fortalte Sky Sports i 2014 etter bare tre UFC vinner i en uhyggelig forvarsel om sin egen skjebne. Forretningsmannen i Dickie baugen og mansjettknapper funnet en brølende handel i kampen spillet, men han insisterte alltid nevene ble pengene beslutningstakere han ble den første utøveren i sin idrett for å senke en syvsifret nedfallsfrukt i hans siste utflukt og nå kunne øye ulike investeringer sin tid.

litt over et år siden, før han slo Dennis Siver, McGregor fortalte Sky Sports: 'Når en fyr som meg kommer sammen med antall personer som jeg bringer med meg, alle andre må gå til side jeg føler meg som en veteran nå.. jeg har funnet trøst i dette sirkuset. jeg finner trøst i det ubehagelig. mitt mål er å bli den beste versjonen av meg selv som er mulig og den beste versjonen er den største fighter gjennom tidene. det er mitt mål. '

Ved å pensjonere seg ved pomp av hans evner og berømmelse McGregor vil ha etablert seg som leder for den 'sirkus' som sysselsetter ham. Cutting at akkord helt er det lov å enten en modig eller en uforstandig mann, men McGregor signalisert en intensjon om å spille etter sine egne regler for salomon sko nettbutikk lenge siden.

Den Crumlin Boxing Club, hvor han først fylt hansker som en nybegynner, husker en unggutt aldri redd for å gjøre sjokkerende avgjørelser. Phil Sutcliffe, den første mannen til å undervise en 12 år gammel McGregor å lage hull, fortsatt ikke har fordøyd nyheten om at hans elev valgte å fordype seg i den skitne hemmeligheten av MMA.

'Noen barn hadde mer talent enn Conor, men fungerte ikke så vanskelig,' Sutcliffe fortalte oss. 'Han var som alle andre nybegynner som vi lærte det grunnleggende til hendene opp, haken ned, albuene i. Da han fikk god nok han var i stand til å slippe hendene fordi han kunne lese slag.' Da han fikk god nok, tok han av seg skoene og lært å gripe en tilsynelatende bisarre oppgivelse ikke ulik sin UFC avgang.

'Jeg husker den første dagen møte ham,' sa Straight Blast MMA gym Owen Roddy. 'Jeg husker tillit Conor hadde. Han var straks den beste bokseren vi hadde. Du kan ta ham ned og sende ham, men han ble aldri fazed. Han visste at han kunne slå deg ut.' Men det var ikke så enkelt, selv i de dager, etter en dårlig reaksjon på hans første pro MMA nederlag i sin tredje kamp.

'Han forsvant for en stund,' Roddy til Sky Sports. 'Det var i Crumlin, og det var mye støtte for ham. Han ga opp trening for nesten et år.' For åtte år siden ble blakk McGregor siktet tilbake, men vil en svett gym være så attraktiv denne gangen?

Et annet tap i sin sjette kamp utløste en annen reaksjon. 'Fra da han var åpen for alle aspekter av spillet,' sier Roddy. 'Anywhere han følte manglet, han fokusert all sin tid der. I stedet for avstår han kastet seg inn i den dype enden.' Som Crumlin Boxing Club trener, Asics Pute Stabil understreker hovedtrener Kavanagh McGregor normalitet: «Han er ikke dyktig eller begavet Ingen er født vite hvordan å spille gitar..'

Han er ikke dyktig eller begavet. Ingen er født vite hvordan å spille gitar. McGregor trener John Kavanagh

Han hadde en beskjeden 4 2 rekord i 2010, men i to år, nevnte han åtte ferdig mens hans større enn livet personlighet kom i forgrunnen. En av disse ofrene, Dave Hill, til Sky Sports.. 'Jeg trodde det var alt en handling, alt for show Han sparker av på veier ins Men da han fikk i ansiktet mitt, på grunn av hans intensitet, tenkte jeg ' han virkelig tror på seg selv '. Det oppskjørtet meg.'

Men Rolls Royce som han nå kjører fortsatt var en ønskedrøm. Tusenvis av miles fra rikdommen i UFC, McGregor var fortsatt samle fordeler til april 2013 da han fikk sitt kall opp. Coach Kavanagh fortalte oss: 'Det var min første gang som trener på dette nivået, så det var nytt for oss alle før han slo ut Marcus Brimage, han gikk bort til meg og sa' dette føles ikke annerledes til gym '.. ' The $ 60,000 bonus etter hans 67 andre KO ble feiret vilt ennå tre år senere skulle være småpenger i baklommen på hans nyeste sort.

Det tok et år å skyte fra undercard til hovedturneringen i Dublin mot Diego Brandao. McGregor evolusjon innarbeidet en snerrende gorilla tatovert på brystet hans og hans rykte var like skremmende. Brandao falt inne en runde, men McGregor sitater til Sky Sports antydet en mann ivrig på sportslige arven heller enn økonomisk gevinst.

«Jo mer jeg ser inn i min familie historie og McGregor navn, ble det avlet på kamp,' sa han. 'Det gjør meg til å innse at dette valgte meg, jeg var ikke ment å gjøre noe annet. Jeg kommer til å endre måten kampsport er sett. Jeg kommer til å endre spillet. Jeg kommer til å endre måten folk nærmer kampene. suksess er aldri endelig, vil jeg bare fortsette å gå. '

Som lønnings vokste, gjorde sitt holdningsendring? En Las Vegas debut mot Dustin Poirier var hans tøffeste test så langt, men beseiret amerikanske senere fortalte oss: '. Jeg har hatt 19 kamper, og jeg har aldri blitt satt ut sånn, er Conor definitivt the real deal' McGregor, reflektere over at knockout, avslørte hans incitament.

Han fortalte Sky Sports: 'Når Dustin falt tenkte jeg på de pengene jeg har en god 20 sekunder av å tenke på en fin og feit sjekk før jeg tenker på den neste jeg ikke feire fordi det er en ferdig avtale Det er... over og ferdig med i mitt sinn, jeg vet hva som kommer til å skje, og jeg konsekvent fortelle folk nøyaktig hvordan det vil skje. så går jeg ut og kjøre den. jeg feire så snart kontrakten er signert. ' Atten måneder og flere kontrakter ned linjen, er hans avgang snakk virkelig en overraskelse?

Før hans verden tittel utfordring, UFC insisterte han reiser til Brasil for å sitte på ringside for Jose Aldo forsvar mot Chad Mendes. Langt fra en lystig på Copacabana, McGregor skissert til Sky Sports formålet med reisen.

Alt jeg gjør er stor, big business. Alternativet var der for å gå på [UFC styreformann Lorenzo Fertitta s] private jet, men i mitt sinn, jeg bare ønsker å reise på min egen private jet. Conor McGregor i 2014

'Dette er business and pleasure. Jeg kommer til å nyte det fordi jeg ikke trenger å konkurrere, men alt jeg gjør er stor, big business. Alternativet var der for å gå på [UFC styreformann Lorenzo Fertitta s] private jet, men i mitt sinn, jeg bare ønsker å reise på min egen private jet. '

Nå fjærvekt mester og mottaker av sportens største noensinne vesken for en kamp, ​​jetting om på McGregor Airways er realistisk. De som kaller ham en venn insisterer han fortsatt forkynner de samme dyder, men fra bak den mørke vinduet på en Roller. Aisling Daly, en UFC fighter som deler hans gym, fortalte oss: 'Han er fortsatt den samme fyren som jeg visste da vi var tenåringer, men han har mer avansert Ecco Menn Sko Lær og finere biler Alt annet om ham er det samme noen ganger Conor vil slå opp for.. opplæring i en fem stykke dress, men på en vanlig dag, han rullet ut av sengen og kom i en beanie lue og en treningsdrakt. '

Hvis dette vill tur er over, vil det ende med noen uoppfylte profetier han en gang fortalte Sky Sports en utsolgt Croke Park kampen var 'en ferdig avtale, er det en kontrakt signatur unna'. Utenfor buret de kontrakts signaturer har blitt McGregor kompetanse, men hvis han kommer tilbake, vil hans neste kamp være rundt forhandlingsbordet.