Asics Dynaflyte Mann

image«Supernatural» -stjernen Jared Padalecki snakker depresjon

The Supernatural skuespiller lansert en kampanje for å nytte en organisasjon som støtter mennesker som sliter med depresjon.

Supernatural stjerners Jared Padalecki har headlinet den populære TV-serien i 10 sesonger sammen med Jensen Ackles, og i likhet med mange offentlige personer, har brukt navnet hans anerkjennelse og inderlig fanbase for å støtte en rekke veldedige formål gjennom hele sin karriere, inkludert A hundeliv Rescue og St Jude Children Research Hospital.

The CW nettverk stjernene er en filantropisk gruppe, med Padalecki overnaturlige co stjerne Misha Collins grunnla ideell organisasjon Random Acts å fremme og legge til rette for Asics Kinsei7 Menn gode gjerninger over hele verden, og Arrow stjerne Stephen Amell fortsetter å samle inn penger til F kreft gjennom sin egen Represent T skjorte kampanje.
Padalecki credits Amell med inspirerende ham til å lansere sitt alltid holde Fighting skjorte. Variety snakket med Padalecki om sin lidenskap for saken og hans personlige erfaring med depresjon.

Hvordan fikk kampanjen kommer om?

jeg, i lang tid har vært opptatt av folk som arbeider med psykisk sykdom og sliter med depresjon, eller avhengighet, eller å ha selvmordstanker og, merkelig nok, det er nesten som det livet jeg lever, så vel. Disse tegnene på at vi spiller på Supernatural, Sam og Dean, er alltid å gjøre med noe som er større enn seg selv, og jeg har liksom lært fra to av dem at de får gjennom det med hverandre, og med hjelp og med støtte.

imageOg jeg, i det siste, har hatt mine egne kamper ikke (å være) så fornøyd med hvor jeg er i livet, noe som er rart, Nike Air Max Dlx og jeg tror det går å vise.. Kanskje mange mennesker ikke vet dette, men sesong 3, ble vi skyte en episode, og jeg gikk tilbake til min trailer for å få endret og bare slags brøt sammen.

En lege kom for Puma Hard Kjernen å stille og snakket til meg i ca 30 minutter eller 45 minutter og sa: Jeg tror du er klinisk deprimert. Jeg tror jeg skal skrive en kommentar, og vi kan stenge ned produksjonen i fem dager, og så kan vi ta det derfra. den slags slo meg som en sekk med murstein. Jeg mener, jeg var 25 år gammel. Jeg hadde min egen TV-show. Jeg hadde hunder som jeg elsket og tonnevis av venner og jeg fikk beundring fra fans, og jeg var fornøyd med arbeidet mitt, men jeg kunne ikke finne ut hva det var; det gjør ikke alltid fornuftig er mitt poeng. Det er ikke bare folk som ikke kan finne en jobb, eller ikke kan passe inn i samfunnet som sliter med depresjon og til.

Heldigvis, to av mine gode venner, Jensen som alle vet veldig godt, og min venn Kelly som jeg jobber med, kom til min trailer for å sjekke inn på meg og snakket med meg for sannsynligvis en time eller så, og da var jeg som, Underarmsboret Fortis rett folkens, jeg går gjennom en tøff tid akkurat nå. Jeg vet ikke hva det er, men jeg bare kommer til å holde beina mine i bevegelse. Jeg kommer til å fortsette å kjempe. la meg gå den dagen. De var som, kompis, gå hjem. Ring din familie, og du er fri fra jobb. Kom tilbake på jobb i morgen. Så jeg dro hjem, og neste dag jeg viste seg for arbeid og bare slags gradvis ble bedre, men det er noe som jeg har vært opptatt en stund. Deretter Stephen Amell selv gjorde en T-skjorte kampanje for å samle inn penger til F kreft og så snart det skjedde, jeg tror jeg så ham i løpet av sommeren, kom han til å besøke meg i Austin og han var som, utrolig. Fansen har samlet seg rundt denne store sak og hjelper øke bevisstheten

er selvsagt kreft ganske utbredt, og hvis du ikke har kreft, vet du noen som gjør. Min far har kreft og har hatt i mange år. Jeg har mistet mange mennesker til kreft. Vår showet har mistet noen utrolig, Kim Manners, til cancer.I si hele tiden at det er ingen skam i å håndtere disse tingene. Det er ingen skam i å måtte kjempe hver dag, men kjemper hver dag, og antagelig, hvis du fortsatt er i live til å høre disse ordene eller lese dette intervjuet, så du vinner krigen din. Du er her. Det kommer til å være noen virkelig tøffe dager.

Deretter insisterte de på at jeg har ansiktet mitt på den, som jeg egentlig ikke ønsker (ler). Men de overbeviste meg om at det ville bidra til å legge en forbindelse og hjelpe kanskje starte en samtale, i motsetning til, hvis du ser en skjorte som sier alltid fortsette å kjempe, og det er ingenting på det, de tenker kanskje noen er en UFC fan eller noe.

Men hvis du ser noen floppy håret weirdo med denne meldingen, du kanskje tror, ​​gjør ikke noe fornuftig, fyren ser ikke ut som han kjemper Kanskje de vil stille spørsmål ved det, og noen som har på seg skjorten er modige nok til å si, vet, har jeg jobbet med noen ting i min fortid eller kjære håndtere noen ting og dag er en kamp for meg. Kanskje ikke hver dag lenger. Kanskje en gang i uken eller en gang i måneden, eller en gang i året. men jeg husket å alltid holde kamp

jeg ikke ønsker å si, aldri gi opp, fordi for meg, når du sier gi opp det gjør det høres ut som du blir slått ned. Det setter deg på forsvar, som om det eneste alternativet er enten å gi opp eller å bli banket opp.

Du skrev nylig i et Facebook-innlegg at episoden du var filming når skjorten lanserte også omhandler selvmord. Var det bare tilfeldig timing?

Ja, litt tilfeldig. Jeg mener, Supernatural har allerede slags avtale med (disse temaene). hver sesong, Sam og Dean har å gjøre med noe som er større enn seg selv, og de må enten stole på hjelp av en annen, eller en større innflytelse for å hjelpe dem å komme gjennom det.

Det var liksom tilfeldig at dette (var) episode som vi skjedd å skyte under lanseringen av T skjorten jeg visste hva T skjorten skulle være, og jeg visste hva veldedighet skulle være uker siden da vi var skyting tre episoder siden. Jeg visste ikke når vi skulle starte.

Selvfølgelig er dette showet veldig fantasi. Du vet, folk dør og de kommer tilbake til livet, det er zombier og spøkelser og demoner og engler, så på en måte, det er en sci-fi-show, men etter min mening, hva science fiction-sjangeren tillater oss å gjøre er å snakke åpent om ulike menneskelige problemstillinger og svært viktige temaer og det er ting som er vanskelig å gjøre på (andre) viser. vi er i stand til å fortelle en historie uten å skyve historien ned publikums halsen.

Vi er i stand til å fortelle det på en veldig overnaturlig måte. Vi sier ikke at folk er legitimt besatt av demoner, men hvis du er besatt av en trang til å gjøre et medikament eller å skade deg selv, eller for å slå deg ned, så må du slå disse demonene som vi prøver å gjøre på Overnaturlig.