Aussies Won't Move To Rio Village Yet

Aussies Won't Move To Rio Village Yet

Massiivinen pussit ja pieniä Mustaa kumia murusia, jäännökset noin 40.000 vanhat renkaat, new balance mall vuorattu parkkipaikalla Kennedy Catholic High School Burien, Washington, aiemmin TÄLLÄ viikolla.

Search in this group


  • Groups
  • Aussies Won't Move To Rio Village Yet

Aussies Won't Move To Rio Village Yet

Aussies Won't Move To Rio Village Yet

Owner: Figueroa

Group members: 1

Description:

Ryhmät Antaa katumapäälle niille Little Black murusia pelikentillä

Massiivinen pussit ja pieniä Mustaa kumia murusia, jäännökset noin 40.000 vanhat renkaat, vuorattu parkkipaikalla Kennedy Catholic High School Burien, Washington, aiemmin TÄLLÄ viikolla. Fake Lika KAIKKI OLI asetettu purettava päälle Koulun uusi tekonurmi urheilukentän. Mutta Mike Prato, rehtori Kennedy katolisen, laittaa viime Hetken pysähtyi suunnitelmaan.

'Olemme odottaneet 48 vuotta TÄTÄ alalla' Prato kertoi Huffington Post ', mutta Meidän on Oltava varmoja olemme tarjoaa turvallisen Ympäristön Meidän opiskelija urheilijat.'

Prato yllätys liikkua Tulee vanavedessä NBC Nightly News raportti viime tiistaina koskevat mahdollisista terveyshaitoista ns Kumirouheet, tärkein ainesosa noin 10.000 tekonurmi kentät kouluissa, puistoissa ja ammatillinen stadioneilla ERI puolilla Maata.

Huffington Post raportoi asiasta toukokuussa, jolloin Amy Griffin, associate päävalmentaja University of Washington Naisten jalkapallojoukkueen, esittivät epäluuloonsa mustasta bittiä. Useat pelaajat Hanen jalkapallo yhteisössä OLI diagnosoitu harvinaisia ​​syöpiä. Ja sana levisi, Hanen empiirisiä luettelo tapauksista kasvoi. Se Sisältää nyt kymmenissä nykyisten ja Entisten amerikkalainen jalkapallo pelaajaa, joista monet ovat maalivahteja.

Griffin EI Voi todistaa linkkiä, mutta han ja Muut kannattajat tietävät, Että karkeaa hiekkaa kokoinen pelletit voivat kuljettaa Useita karsinogeenejä. Mikä on herättänyt Kysymyksiä: Voisiko hengittämisestä kaasuja vapautuu Kuuman kenttään Tai ravinnoksi Kumihiukkasten, Tai USEIN kontakti Ihon ja turpeesta osansa sairauksia? On järkevää, hän sanovat, Että maalivahdit olisivat kantamaan Riskin: Hän viettävät enemmän Aikaa kentällä, läheisemmässä yhteydessä Rouhe kumi, verrattuna muihin Pelaajia.

Urheilijat JOKA puhui HuffPost muistettava ottaa Mitään terveysongelmia tuolloin ne Leikkivät Uuden sukupolven turvetta, JOKA on suunniteltu simuloimaan luonnollista Ruoho ulkoasua. Vihreä muovi nauhat on ripustettu Syvä, pehmustettu kerros kierrätetyistä autonrenkaista. Monet osavaltioiden lait kieltävät polttamalla renkaita, Tai JoPa hävittää ne kaatopaikoille, KOSKA SE Voi vapauttaa myrkyllisiä kemikaaleja. Joten kierrättämiseksi on taloudellisesti ja Ympäristön kannalta houkutteleva Vaihtoehto.

Alan edustajat väittävät, Että aineosien synteettisten aloilla aiheuta terveysongelmia. 'Kun NBC asiallisesti ilmoiteta,' Ei ole tutkimusta Suoraan yhdistää kumirouhe altistumista syöpää, '' Synteettinen Turf vaikuttajaviestintätoimisto Neuvosto sanoi lausunnossaan.

Dr. Joel Forman, lastenlääkäri ja Ympäristön Terveyden asiantuntija Mount Sinai School of Medicine, sovittiin, Että 'EI OLE todisteita luottaa koskevat syöpäriskejä', mutta Han MYÖS korosti 'merkittävä tietopuutteita.' Han kutsui kumirouhe 'Mahdollinen' syöpäriskiä.

'Se, Että se EI OLE todistettu, EI tarkoita SITA EI OLE totta. On turha Todella Vaikea todistaa ', Han sanoi ja huomautti vaikeus tarkasti mitata henkilön altistumista, varsinkin KUN syöpä Voi esiintyä vuosia Tai JoPa vuosikymmeniä myöhemmin. Syöpä klusterin korostettu Elokuvan 'Erin Brockovich,' esimerkiksi, EI koskaan lopullisesti todistettu.

'Joskus Voi odottaa lisää tutkimusta ja on Tehtävä valintoja, olevissa asioissa ovat varotoimenpiteitä', HAN lisäsi.

mielessä varovaisuutta ALKAA jalansijaa mielissä valmentajat, Vanhemmat ja urheilijat Ympäri Maata ja monilla Urheilua. Ja Prato EI OLE Ainoa muuttelee suunnitelmia.

Jay Gillian, Pormestari Ocean City, new balance mall Jersey, totesi TÄLLÄ viikolla, Että KOSKA terveyteen liittyviä Kantaris, Hän oli 'lopetettiin suunniteltu hanke' asentaa kumirouhe stadionilla Hanen kaupungissa.

Vastaavia Kantaris on MYÖS lisännyt polttoainetta taisteluun Yli Tuleva Naisten MM, JOKA pidetään ensi VUONNA Kanadassa. Toisin Kuin MIESTEN MM, JOKA pelattiin Todellinen turvetta, Naisten pelit ovat suunniteltu pidettäväksi synteettisiin aloilla.

Terveyttä huolet ovat turhia noussut vastikään Prato, samoin. 'Talla EI missään vaiheessa ollut koskaan valjeta minulle, Että this täyte Voi OLLA ominaisuuksia, olevissa asioissa tekevät siitä haitallista OPISKELIJOILLE', Han sanoi ja huomautti, Että KAIKKI myyjät Han tapasi ENNEN valintaa turvetta kouluun OLI tarjonnut Samaa kumirouhe täyte. Nyt Mahdollinen Vaara siitä Aihe ruokapöydässä keskustelu kotiinsa. Prato sanoi Hanen seitsemännen Raj tyttärensä muistutti hänelle, Kuinka Han USEIN löytää musta bitit hiuksissa, nenä ja sukat Jälkeen käytäntö Tai peli.

huolimatta epäselvä tämänhetkisten tietojen Prato sanoi, Että Han tunsi Han: ei ollut Muuta vaihtoehtoa Kuin käyttää ylimääräistä $ 20,000 vaihtoehtoista täytettä. Nike Grind, JOKA on Valmistettu maa kumista urheilujalkineille, on asetettu toimitetaan Koulun perjantain. Tuotteen markkinointimateriaaleja tout Käytetyt kengät Kuin myrkytön Vaihtoehto, toteaa, Että ne ovat 'alaisia ​​ja testattiin rutiininomaisesti noudatetaan tiukkoja kulutustavara kemia standardeja, olevissa asioissa ylittävät Vaatimukset urheilu pinnoille.

Varsinkin ilmapiirissä Kuin Että Pacific Northwest, tekonurmi Voi tehdä Paljon järkeä. Sen kestävyys mahdollistaa Ympäri Vuoden, KAIKKI sää käyttö lisää Pelaajia. Ja se Voi tarkoittaa enemmän liikuntaa ja terveellisempiä Lapsille.

Forman totesi, Että Han näkee lapset kärsivät komplikaatioita lihavuuden päivittäin.

'Se on tasapainoa. Jokainen yhteisö tarvitsee ajatella Kautta omaan ', HAN sanoi. 'Minun suurin huolenaihe on nuoremmille Lapsille pelaa näillä aloilla. Ne ovat herkempiä ja on enemmän kosketuksissa kierrätetyn renkaan täyte. Vaihtoehtoiset keskiosat, Joita EI OLE Liikkuvan valitettavasti tiet TAPA renkaissa on, ala tuntua Parempi Vaihtoehto. '

Perinteisesti märkää on merkinnyt Kennedyn katolisen n nurmikenttä: ei koskaan kuntoon yliopisto kilpailuun. Lokakuu 23, Prato sanoi, Kennedy katolinen Lancers on tarkoitus pelata, Että Kauan odotettu ensimmäinen Mobile phone jalkapallopeli.

'Olimme halukkaita EI pelata, Jos meillä EI OLE Oikeutta täyte', sanoi Prato, tukehtuminen ylös puhuessaan Viestien Han sai vanhemmilta Häntä kiitettiin päätöksensä. 'Se OLI Helppo soittaa.'

Brief description: Massiivinen pussit ja pieniä Mustaa kumia murusia, jäännökset noin 40.000 vanhat renkaat, new balance mall vuorattu parkkipaikalla Kennedy Catholic High School Burien, Washington, aiemmin TÄLLÄ viikolla.