Bag Of Rotten Pork Meat Thrown At London Mosque

Bag Of Rotten Pork Meat Thrown At London Mosque

Basketball dårlige guttens opprørende intervju ShareShare på FacebookShare på TwitterDel på Google + Del på Reddit Dennis Rodman er i Australia for en gjest talende tur og så langt har ikke skuffet fansen

Search in this group


  • Groups
  • Bag Of Rotten Pork Meat Thrown At London Mosque

Bag Of Rotten Pork Meat Thrown At London Mosque

Bag Of Rotten Pork Meat Thrown At London Mosque

Owner: Delee

Group members: 1

Description:

oakley jawboneBasketball dårlige guttens opprørende intervju

ShareShare på FacebookShare på TwitterDel på Google + Del på Reddit

Dennis Rodman er i Australia for en gjest talende tur og så langt har ikke skuffet fansen er kjent med sin skandaløse oppførsel.

Basketball nummer én bad boy var spesielt fin form når du snakker til Matt Tilley Jane Hall for frokost på KIIS 101,1 i morges, som dekker en rekke emner fra Madonna til Michael Jordan til Nord-Korea.

Tilley og Hall startet samtalen med å spørre Rodman hvordan han klarer å passere gjennom flyplassen sikkerhet sjekkpunkter med alle sine piercinger. Mange gutter har fått denne ting i munnen, nesen. down under, sa Rodman.

du fikk piercing i visse ulike områder av kroppen din, det slags vanskelig å tepose jenter. ikke sikker på hva det andre del hadde å gjøre med oakley okulary rowerowe spørsmålet, men la være i bevegelse.

Deretter vertene ønsket Rodman å gjenfortelle historien om Madonna ønsker å ha sine babyer.

Rodman datert sangeren i 1996 mens han lekte med Chicago Bulls.

ringte meg midt på natten. Jeg var i Vegas på craps bordet, sa han.

sa du nå, for faen Hun sa må komme nå, jeg er klar, jeg er klar, jeg klar sa i Vegas, du i New York Hun sa på flyet, nå jeg forlot $ 100,000 på bordet, måtte få et privat fly og så gjøre hva jeg må gjøre og komme tilbake på et fly og komme tilbake til craps bordet.

Og i tilfelle du skulle lure på, er hans 13 år gamle sønn godt utrustet.

å være rettferdig, Rodman bare tok det opp etter Tilley spurte ham om en historie han leste som hevdet Michael Jordan var så konkurransedyktig han bet med lagkamerater på om hans sønn eller Scottie Pippen hadde større vet du hva.

langt som barna når de vokser opp de fikk en liten bit av frukt der og da når det kommer til den alderen, sier 12 eller 13 min sønn er 13 (og) han ble født med en stor enhet, sa Rodman.

Brief description: Basketball dårlige guttens opprørende intervju ShareShare på FacebookShare på TwitterDel på Google + Del på Reddit Dennis Rodman er i Australia for en gjest talende tur og så langt har ikke skuffet fansen