8 Best Gym Bags For Women

8 Best Gym Bags For Women

'Kjemp for Indias frihet fra korrupsjon ' Ingen flere eyewash ' Nesten 200 studenter fra Indian Institute of Technology Delhi vinket plakater med dette slagordet som de deltok i et rally mot korrupsjon på søndag.

Search in this group


  • Groups
  • 8 Best Gym Bags For Women

8 Best Gym Bags For Women

8 Best Gym Bags For Women

Owner: Southwick

Group members: 1

Description:

oakley brýle'Kjemp for Indias frihet fra korrupsjon '

Ingen flere eyewash '

Nesten 200 studenter fra Indian Institute of Technology Delhi vinket plakater med dette slagordet som de deltok i et rally mot korrupsjon på søndag. De var blant de tusen andre som tok til Delhis gater på søndag for å kreve en anti pode lov.

'Vi ønsker at Lokpal Bill som det er bare for mye korrupsjon. Dette er et problem vi føler sterkt for. Vi hører så mange skrekkhistorier om så mye penger blir skrumpet bort. Ingen politiske partier er fri for korrupsjon. Derfor er denne rally, som er en ekte masse rally, er så viktig, 'sa Jitender Kumar, en andre års student av mekanikk i IIT.

Kumar hadde tegnet ovenfor slagord og viftet det stolt som høyttalere på podiet talte mot tøylesløs korrupsjon.

En siste års student på Master i Jawaharlal Nehru University, Snigdha Pathak, vises hennes plakat stolt som leste: 'Ikke holde noe under bordet, bortsett fra skoene dine'.

'Vi fikk vite om rallyet fra Facebook og følte vi skal være en del av det. Disse politikerne stjeler vårt fylke formue og hvis vi, folket, ikke viser vårt sinne, vil de fortsette å tappe våre ressurser, 'Pathak sa.

Det var nesten 150 andre elever fra Juneau, som holdt plakater som leser 'Black pengene er økonomisk terrorisme 'eller fictionally tilskrevet Mahatma Gandhi som sier' jeg kjempet for Indias frihet fra britene, wont du kjempe for Indias frihet fra korrupsjon '.

På den 63. døden årsdagen for Mahatma Gandhi, nesten 5000 mennesker fra alle samfunnslag tok til gatene i sentrum av Delhi. De samlet på Ram Lila Ground på 14:00 og gikk hele veien til Jantar Mantar, ropte slagord som 'Ek, gjøre, ungdoms, røye, Khatam Karo brashtachaar (Sett en stopper for korrupsjon).'

Det var landsbyboere i tradisjonell dhoti kurta og sarier, forretningsmenn i dress og unge oakley pas cher i t-skjorter og jeans.

Shiv Charan, en bonde fra Surajkund i Faridabad, sa: 'Vi fikk vite om dette rallyet fra oakley szemüveg szervíz landsbyen vår Pradhan. Noen av oss satt sammen og bestemte seg for å være en del av dette som korrupsjon blir en del av hverdagen nå. Vi hyret offentlige busser til å delta på dette rallyet, og nesten 250 landsbyboere er her, inkludert kvinner og barn. Det føles flott å være en del av en slik sak. Det er ingen søt snakker politikerne her. '

Blant innlederne var tidligere Delhi politisjef Kiran Bedi, sosiale aktivister Anna Hazare, Sri Sri Ravi Shankar og Swami Agnivesh, RTI aktivist Arvind Kejriwal, advokat Shanti Bhushan og erkebiskopen av Delhi, pastor Vincent M Concessao. De krevde lovfesting av en lov til å sette opp en anti korrupsjons kroppen ved senteret.

lovforslaget, som ble distribuert som hefter ved Jantar Mantar, krevde at den foreslåtte Lokpal skal dekke hver korrupsjon knyttet klage innen seks måneder til ett år. Innen neste år, bør de tiltalte offiser eller leder bringes til boken. For å gjøre prosessene transparent, bør journalene tilgjengelig med Lokpal være tilgjengelig for allmennheten, og kroppen vil ikke være underlagt regjeringen, foreslo regningen.

'Denne regningen er utarbeidet av det offentlige. Det er ikke for eller mot et politisk parti. Den Lokpal Bill er så effektiv at den vil utrydde korrupsjon i de neste tre årene. Den Lokpal Bill foreslått av regjeringen er bare en paradegren. dette Lokpal Bill, som virkelig representerer det offentlige, bør vedtatt i Stortinget og våre politikere, uansett hvilket parti de tilhører, bør støtte det, 'sa Shanti Bhushan.

Brief description: 'Kjemp for Indias frihet fra korrupsjon ' Ingen flere eyewash ' Nesten 200 studenter fra Indian Institute of Technology Delhi vinket plakater med dette slagordet som de deltok i et rally mot korrupsjon på søndag.