Salomon Sko

Registrer deg før du leser dette

imageEn av de største nyvinningene i mobiltelefon-teknologi er muligheten til å bruke en mobiltelefon som en GPS-sporing enhet. Mobiltelefon-produsenter begynte å sette GPS-mottakere i alle mobiltelefoner for noen år siden, slik at 911 operatører kan se den nøyaktige plasseringen av noen ringer etter hjelp. Hvis du ringer 911 fra din mobiltelefon, Adidas Blad Kriger Fjerde vil din nøyaktige posisjon umiddelbart dukker opp på operatørens dataskjermen.

Denne teknologien fungerer også for personer som ønsker å spore andre mennesker med mobiltelefoner. Sprint Family Locator tjeneste lar deg spore alle du har lagt til din mobiltelefon nettverk, så lenge de har sine telefonen med dem, det er slått på, og de er i mobiltelefon dekningsområde.

Dette er den eneste mobiltelefon sporing tjeneste som ikke krever at du laste ned eller installere noen spesiell programvare på telefonen. Dette gjør den til den perfekte mobiltelefon tracker hvis du ikke har en moderne programmerbar smarttelefon

Sprint har noen personlige funksjoner bygget inn i tjenesten. Det viktigste er dette: Når du først registrere deg, vil telefoner som du har satt på programmet får en tekstmelding som sier at telefonen er nå en del av sporings nettverk.

Fra tid til annen Sprint kan også sende ut tekstmeldinger minner brukeren av telefonen at det kan spores.

Personen gjør sporing må ha et brukernavn og passord for å spore en bestemt telefon. Sprint gjør dette for å beskytte personvernet til brukeren, og slik at ikke hvem som helst kan spore noen gamle Sprint telefon.

En av de hyggeligste funksjonene er at du ikke trenger å gå ut og kjøpe en ny mobiltelefon til å bruke tjenesten. Det vil fungere med alle Sprint eller Nextel mobiltelefon.

En av mine favoritt-funksjoner er muligheten til å sette automatiserte tekstmeldinger. Du kan fortelle systemet til å sende deg en tekstmelding på et bestemt tidspunkt på dagen med den nøyaktige plasseringen av noen i nettverket. Hvis partneren din er på reise, kan du programmere tjenesten slik at du vet når de ankommer sin destinasjon. Dette er også en fin måte å sørge for at barna gjorde det hjem fra skolen trygt hver dag.

Mange mobiltelefon tracker tjenester fungerer bare med nye smarttelefoner som er programmerbar og krever at du laster ned og installerer programvaren på telefonen. Dette er ikke nødvendig å med Sprint sporing av tjenesten.

Hvis du har en av en programmerbar smart telefon, har Sprint en gratis app som lar deg spore andre i din mobiltelefon sporing nettverk direkte fra din telefon. Hvis du ikke har en programmerbar telefon, trenger du en datamaskin med Internett. Skriv inn passordet på tjenesten nettsted, og du vil umiddelbart få oversikt over folk i nettverket ditt, hvis deres telefoner er på.

fleste mobiltelefon locator Underarmsboret Fortis tjenester krever at du abonnerer på en dataplan, men det er ingen skjulte avgifter når du registrerer deg for Sprint mobiltelefon sporing service.

Når du logger deg på tjenesten du vil skrive inn et passord. Dette hindrer andre mennesker fra å være i stand til å spore eller finne folk i nettverket ditt.

Noen brukere rapporterer at tjenesten ikke oppdaterer belte telefon steder raskt nok til å være nyttig.

Sprint er lovpålagt å sende en tekstmelding til telefonen brukere å la dem vite at de blir sporet. Sprint sender også en månedlig tekst for å minne disse brukerne. For personer som bruker tjenesten til å spore noen uten at vedkommende vet, Asics Kinsei7 Menn er denne funksjonen en stor ulempe.

Det er arbeid arounds for folk med telefoner som blir sporet. Få folk faktisk forstår hvordan vannet systemet fungerer i deres RV. Hvis du har et femte hjul, motor hjem ,.

amy 2 år siden

Jeg tror det er helt latterlig. Er det noen som virkelig trenger å spore det kjæreste? Hva har skjedd med rett til å ha privatliv? Hvorfor ikke sette dyrets merke i hånden eller pannen. Fordi alle er ok med ting som dette, det gjør vår regjering tror Asics Comutora at det er ok å spionere på oss. Vi er nå en surveilance tilstand. Hvis folk tought sine barn rett fra galt at de ikke ville bli spionere på barna sine. Alle er cheering over alle våre rettigheter blir tatt bort. Våkn opp. Forhåpentligvis når alle våkner opp vil det ikke være for sent. Lykke til dere alle

Jeg elsker det jeg er en stor worrier og kona til en lastebilsjåfør og måtte vente til min mann ville ringe for å finne ut at han var ok. Nå finner jeg ham i morgen når jeg våkner, og hvis han er på motorvei jeg ringe ham hvis han står parkert / lossing Jeg vil ikke bry seg og vekke ham. Jeg bruker ikke det med mindre han er på veien. Hvis noen ønsker å jukse på deg de vil uansett om du kan finne dem eller ikke, må du stole på partneren din.