Underarms Apollo 2 Clutch

Escondido ordfører kandidat Olga Diaz støtter nå Country Club Initiative som ville tillate for boligfelt

imageLifestyle + Visit San Diego PeopleHome GardenMaking A DifferenceFood / CookingDining DrinkingBeerTravelSan Diego Zoo SD Beste PollEventsGuides

Del Photo 'Jeg har vurdert alternativene, fjerne følelser av tap (fra begge parter) og regnes bare de målbare resultater å fastslå at The Lakes konkret plan Initiative er verdt å støtte,' Diaz sa epost. 'Jeg tror Asics Dynaflyte Mann det er faktisk en ganske god plan. Ikke perfekt, men god.'

Hun sitert utviklerens pågående sak mot byen og risikoen for skattytere hvis Escondido taper saken som noen av årsakene til hennes beslutning.

Flyttingen provosert initiativ motstandere, hvorav mange er Country Club beboere som har kjøpt sine hjem tenkte de ville alltid leve i nærheten av eller i tilknytning til en golfbane.

Mike Slater, president av huseiere foreningen bak 'No på Prop. H' -kampanjen, sprengt det han kalte Diaz 'svik'.

'For de siste 1 år Olga Diaz har hevdet hun støtter huseiere i Escondido. Vi lærer nå, like før hennes borgermestervalget, at hun har forlatt de huseiere og gått sammen med en ut av byen utvikler. Dette svik og oppgivelse av prinsippene vil ikke gå ubemerket av velgerne. '

Som svar Diaz sa:.. 'Dette har ingenting å gjøre med utbygger Dette har alt å gjøre med å se ut for den langsiktige finanspolitiske ledelsen i denne saken Vi har brukt nesten $ 300,000 i retten allerede, og vi er bare så vidt begynt. det kan ta mange år før dette problemet er løst. '

ordfører Sam Abed, som kjører mot Diaz i november valg, tidligere sagt at han ville stemme mot tiltaket. På onsdag, men viste han seg for å ta en mer nøytral posisjon.

'Etter velgerne ta beslutningen om vi trenger å sitte ned og arbeide sammen, alle av oss i byen, Country Club samfunnet og Stuck in the Rough å finne en løsning og et godt prosjekt som vil gagne alle,' sa han.

'Jeg tror det er eiendomsrett på begge sider, og jeg tror de har rett til å si det til velgerne, og vi vil la det opp til velgerne å ta denne avgjørelsen,' sier Abed.

Stuck in the Rough er utvikling selskap eid av Michael Schlesinger, som har kjøpt Country Club stedet for to år siden.

Ikke lenge etter at han kunngjorde planer om å bygge der, Asics Gelnoosa Tri 14 beboerne i området lanserte eget initiativ søker å blokkere enhver utvikling på kurset. Gruppen samlet nok underskrifter til å tvinge tiltaket på en avstemning, men Escondido bystyret godkjente det direkte i stedet for å ringe et eget valg.

Schlesinger motvirkes med et søksmål og hans eget initiativ, nå kjent som Prop H. Det kvalifisert for november stemmeseddel etter mer enn Asics Gelnoosa Tri 11.000 underskrifter ble samlet inn tidligere i år. Tiltaket vil gi om lag 400 boliger, samt fasiliteter som svømmebasseng og åpen plass, som skal bygges på stedet.

Schlesinger sier Prop. H vil være en god ting for Underbenet Karri 2 byen fordi det vil gi arbeidsplasser og penger inn i området, Asics Gelquantum 363 Shift og vil avslutte blight at eiendommen har blitt.

I sin kunngjøring Diaz sier hun nå støtter Prop. H fordi det er et kompromiss forslag.

'Det gir en bane for å løse en kostbar rettstvist, og tilbyr en blanding av samfunnet fasiliteter, åpen plass og nye boliger,' sa hun.

I sitt søksmål mot byen, Schlesinger hevdet den åpne plassen erklæringen var en ulovlig 'å ta' av sin eiendom fordi det sløyet landet verdi. Skulle initiativ passere, ville skadene minimeres fordi Schlesinger vil få lov til å utvikle landet.

Top StoriesDumanis glimrer med fravær på Azano trialState bestillinger trykkreduksjon i gass pipelineFocus: Mange skoler liste uten mobbing incidentsHow å fikse den ødelagte OlympicsSlain offiser livet feiret i emosjonelle og høytidelig minnegudstjeneste

TrendingMeet de eldste, Under Rustningshorisonten yngste Olympians i Rio Sommer GamesSlain offiser livet feiret i emosjonelle og høytidelig minne serviceSDPD begravelsesfølget bringer San Diego til standstillPadres henhold MLB anmeldelse for utveksling av medisinsk informasjon, Colin Rea å ha Tommy John surgeryChargers lærling truffet i PB hit og runGreg Moran på KPBS