Underarmet Fettdekk5

Enriques Journey

imageHun fortalte meg at hun hadde forlatt fire barn bak i Guatemala. Hun sa hun var en enslig mor hennes mann hadde forlatt henne for en annen kvinne. De fleste dager, kunne hun bare mate sine barn en gang, kanskje to ganger. Om natten, ropte de med sult.

Hun viste meg hvordan hun ville forsiktig rulle dem over i sengen, og fortelle dem: '. Sleep ansiktet ned, slik at magen din ikke knurre så mye'

Hun har forlatt sine fire barn med sin bestemor i Guatemala og kommer nordover for å jobbe i Los Angeles, og har ikke sett dem i 12 år.

jeg sto i kjøkkenet mitt, lamslått, spør meg selv hva slags desperasjon tar det for en mor å forlate sine barn, gå 2000 miles unna, uten å vite når eller om hun ville se dem igjen? Jeg snart lært tre ting: verdensomspennende, migranter er ikke lenger hovedsakelig menn. I dag, av de mer enn 214 millioner migranter sirkle kloden, flere kvinner migrere enn menn. Mange av disse kvinnene, som min housecleaner, forlater barna bak. Ved å gjøre det, ble de skape en ny klasse av barn såkalte 'mobilitet foreldreløse'.

Redd Barna anslår at det finnes millioner av disse mobilitet foreldreløse over hele verden en million liggende igjen hvert år i Sri Lanka alene. Og, som senere skulle bli tilfelle med min housecleaner, barn etterlatt og i desperasjon etter år med ikke å se sine mødre ofte satt av på egen hånd for å finne dem, i det som for mange blir en moderne odyssé.

Latin-Amerika var det første å utvikle regionen i 1990 for å ha så mange kvinner migrerer som menn. I deler av det siste tiåret, tre fjerdedeler av innvandrere forlater Filippinene og Indonesia var kvinner.

FN har lenge fokusert på fordelene ved migrasjon, både for sending og mottak land. Jeg sto på kjøkkenet mitt den morgenen med min housecleaner lurer på: Hva var fordelene? Hva var kostnadene?

Disse spørsmålene lansert meg på en fantastisk reise til Honduras, og på toppen av godstog i tre måneder reiser opp innvandrere ruter gjennom Mexico. migranter kvinner, jeg lærte, Asics Gelkvantum 363 Cm kom for å ta vare på andres barn som barnepiker, men var ikke der for å se sine egne barn å ta sine første skritt, eller høre sine første ord.

I Latin-Amerika, voksende familie oppløsningen ansporet mange enslige mødre å migrere. I det som ble den største bølgen av migrasjon i USAs historie siden 1990, 51 prosent av de som kommer var kvinner og barn.

kvinner fortalte meg da barna ropte om natten, de fylte et stort glass med vann, røres i en teskje sukker eller en porsjon tortilla deig for å fylle magen med noe. For dem forlate var den ultimate kjærlighetshandling; deres offer mente barna kan spise og kanskje studere forbi tredje klasse.

Alle kvinnene jeg snakket med fortalte den samme historien: de forlot sine barn med en løfte: Jeg vil være tilbake i et år eller to på de fleste. Livet i USA var mye vanskeligere enn annonsert. Ofte separasjoner strukket inn i fem eller ti år eller mer. Deres barn fikk desperat etter å være sammen med dem igjen. De fortalte selv: hvis mamma ikke kan komme tilbake til meg eller sende for meg, kommer jeg til å finne henne!

I dag er det en liten hær av barn, om lag 100.000 per år, på vei nordover til USA ulovlig og alene uten en av foreldrene fra Mexico og Mellom-Amerika. Antallet enslige barn doblet det siste året og er forventet å hoppe igjen i år.

Barn er ikke bare kommer til å være sammen med sine mødre; de flykter økende vold drevet av transnasjonale gjenger som kjemper om torv å flytte narkotika nordover. Disse kampene har gitt Honduras og El Salvador de høyeste drapsratene i verden. I El Salvador, beskriver ni år gamle gutter blir rekruttert av gjenger som de går hjem fra barneskolen. Advarselen: bli med, eller vi vil drepe foreldrene dine, voldta søsteren din.

jeg skrev om de millioner av mobilitet foreldreløse gjennom den sanne historien om en gutt, Enrique, hvis mor forlater ham i Honduras når han er fem år gammel til å jobbe i USA. Enrique trygler sin farmor, som han sitter igjen med, 'Cuando vuelve mi mami? Når er min mor kommer tilbake?' Desperat etter å være sammen med henne, 11 år senere setter han seg på egen hånd for å finne henne. Alt han har er en papirlapp med telefonnummeret hennes, og et brennende spørsmål: Har hun fortsatt elsker meg?

Nesten pengelens, reiser han den eneste måten han kan, Nike Air Huarache klamrer seg til toppen av godstog opp lengden av Mexico. Tusenvis av barn gjøre denne reisen hvert år på leting etter sine mødre. Den yngste jeg hørte om var en 7 år gammel gutt. Jeg reiste med en 12 år gammel gutt går på leting etter sin mor. Han ble traversering fire land, alene, navigere etter litt mer enn buen av solen.

Fra det øyeblikket Enrique krysset inn i Mexico, ble han jaget som et dyr av banditter langs sporene, gangstere som kontrollerer tog topper, og korrupte politifolk. I dag, den mest fryktede narkosmugling kartellet i Mexico, de Zetas, styrer tog ruter; de er kidnapping 22.000 innvandrere i året for løsepenger. Deres favoritt mål: barn, ved hjelp av papirlapp de bærer med sin mors telefonnummer å stille krav i bytte for barnets liv. Mange barn, som må komme av og på togene fra stasjonene og mens de er i bevegelse, mister armer og ben til tog, kalt El Tren de la muerte, toget av døden.

Enrique er nesten slått i hjel av seks kjeltringer på toppen av et godstog. Han unnslipper en av mennene som kveler ham ved flinging seg av den raske tog i bevegelse.

å skrive Enrique historie, Asics Gtcool Xpress 201 for å vise hva denne reisen er som for så mange barn, brukte jeg to uker med ham i Mexico nær grensen til USA, og deretter gikk til Enrique hus i Honduras. Derfra jeg gjorde reisen, skritt for skritt, akkurat som Enrique hadde bare uker før. Jeg reiste i månedsvis, 1600 miles, halvparten av det på toppen av syv godstog. Jeg hadde mange nære samtaler og vanskelige opplevelser. En stor grein nesten feide meg av et tog toppen. Det fikk ungdoms bak meg, som fløy av og ned til frådende hjul Under Rustning Scorpio. Da jeg kom hjem til Los Angeles, jeg hadde mareritt om gangstere som kjører etter meg på toppen av tog.

tross for hva jeg hadde vært gjennom, forsto jeg at jeg hadde opplevd bare en brøkdel av fare barn går gjennom på denne reisen. Reisen har også hjulpet meg til å forstå hva som driver disse kvinnene og mobilitet foreldreløse ut av sine hjemland. I Honduras, hjelp ønsket annonser fortalte kvinnene at hvis de var 28 år eller eldre for å ikke bry å bruke. Barn av mødre som bodde i Honduras i nabolaget Enriques endte ofte opp med å jobbe som åtseletere i denne forferdelige dump. Reisen hjalp meg se en slags besluttsomhet Jeg kunne aldri ha forestilt besluttsomhet ingen veggen vil stoppe. Enrique forsøker åtte ganger for å komme gjennom Mexico trosset 122 dager og 12.000 miles.

Jeg så migranter påført med fryktelig grusomhet, og også fantastiske handlinger av godhet. I South Central Mexico, når folk i små byer langs sporene hørte plystring av toget, jeg så dem skynde seg ut av sine hjem med bunter av mat i sine armer. De ville vinke, smile og rope ut til innvandrere ligger på toppen av togene. De kastet brød, tortillas, uansett frukt var i sesongen bananer, ananas, eller appelsiner. Hvis de ikke har det engang, foret de opp ved siden av sporene, og sendte ut en bønn til migrantene oppå toget.

Disse var de fattigste meksikanere, som knapt kunne fø sine egne barn. De ga, sa de, fordi det var den riktige tingen å gjøre, Puma X Fenty Bandana Lysbilde til den kristne tingen å gjøre, hva Jesus ville gjøre står i deres sko.

Migrasjon, bevegelse av mennesker, er en av de største sosiale og økonomiske spørsmål i vår tid. Jeg kommer på dette problemet med migrasjon i mitt blod mine besteforeldre flyktet Syria og Polen for Argentina; mine foreldre flyttet fra Argentina til USA og som noen som har skrevet om saken i nesten tre tiår. Fra mitt perspektiv i USA, ser jeg det som et problem med mange nyanser av grått, med vinnere og tapere.

Tilstrømningen av innvandrere siden 1990, den største i USAs historie, har utvilsomt hjulpet; migranter har gjort jobber amerikanerne har tydeligvis ikke ønsker å gjøre, og bidro til å utløse landets $ 13 billion økonomi. Migranter, per en studie, har kuttet med fem prosent kostnaden av alle varer og tjenester alle i USA kjøper.

Men det har vært klare konsekvenser. Ta en i 14 amerikanere, hovedsakelig afrikansk-amerikanske og Latino, som ikke har en videregående skole grad og er blant de mest vanskeligstilte i samfunnet vårt. De har sett sine lønninger deprimert på grunn av konkurranse fra migranter.

Migrant kvinner og barn har også blitt såret. Riktignok mødre som migrerer er i stand til å sende penger hjem, og som et resultat av deres barn er i stand til å spise godt og studere. Men etter år fra hverandre, de fleste av disse barna mislike og selv gå opp til linjen for å hate sine mødre for å forlate dem. De føler seg forlatt. De forteller sine mødre at selv en hund ikke forlate sitt kull. Mange mødre miste hva som er mest verdifullt for dem kjærligheten til sine barn. Ergerlig barn uforholdsmessig bli med gjenger eller bli gravid med en eldre mann, som søker etter kjærligheten de drømt om å ha når de endelig gjenforent med sine mødre.

Studier viser mobilitet foreldreløse barn har høyere nivåer av depresjon, lavere akademiske nivåer, og større fysiske og emosjonelle problemer. Narkotikamisbruk er mer vanlig. Enrique viste å lime snuse i Honduras for å fylle tomrommet av morens fravær, en avhengighet han har funnet vanskelig å overvinne.