Billige Salomon Sko

Stekt Prime Rib med timian og Marsala oppskrift

imageFor biff: Asics Gtcool Xpress 201 La biff stå i romtemperatur før steking, Asicsgel Sendai 30 minutter. Plasser en ovn rack i midten av ovnen. Forvarm ovnen til 425 grader F.

Bland timian, salt, pepper og hvitløk i en liten bolle. Lag en tomme lang, 1/2 tommers dype sprekker over kjøttet ved hjelp av en liten kniv. Gni hvitløk blandingen inn i slissene og på resten av kjøttet. Legg kjøttet, fettet siden opp, Nike Air Max Guile i et grunt langpanne. Steke i 45 minutter. Dekk kjøttet med folie og fortsette å steke til en innsatt rett ned i midten av kjøttet steketermometer registrerer 145 grader C for Asicsgel Sendai medium sjeldne, 65 til 75 minutter. Sett steken på en stekeplate og telt med folie. Det hele settes bort i 20 minutter.

For sausen: Kombiner noen juice fra hvilte kjøtt med suppen, marsala, arrowroot og timian i en mellomstor Nike Sb Sko kjele. Kok opp under omrøring. Reduser varmen og la det småkoke til tykke, 20 minutter. Visp inn smør til glatt og smak til med salt og pepper. Hell sausen i en serverings mugge.