Under Armour Ultralight

Carlos Santana nevø blant beste i New Orleans

imageIkke langt fra alkohol gjennomvåt Bourbon Street, 'American Idol' sopped opp litt mer talent på vei til Hollywood.

The 2015 'Idol' audition uttrykkelig trukket inn i New Orleans torsdag kveld, Asics Gelkvantum 367 Cm og selv om showet var bare en time (halve tiden av de to siste torsdager), det var rikelig med dyktige stemmene for å nyte i Big Easy.

imponere dommerne Keith Urban, Jennifer Lopez og Harry Connick Jr. mest var en mor med kraftige koteletter, en college gutt som deler Harrys alma mater og rock-ikonet Carlos Santana nevø som ser ut som Jimmy Fallon.

Med bare San Francisco igjen på audition timeplanen, gjorde 'American Idol' finne sin neste superstjerne? Mikey Duran, 19, fra New Orleans

Singing 'My Demise' (original)

Fantastisk, fantastisk, fantastisk. Mikey, som gikk på samme videregående skole som Harry, var hele pakken, Asics Gelkvantum 364 Cm med en meget interessant tone og en drapsmann opprinnelige sangen tilbake ham opp. 'Virkelig vakker,' J Lo sa. Denne fyren kan være rundt en stund veldig talentfull.

Erica Washington, 24, fra Mobile, Alabama.

Felles navn. Uvanlig talent. I havet av gutter med gitarer, billige salomon sko Erica var et monster belter, spikre den store Beyonce ballade. Harry ble imponert av 'tykke lyden du har, det er en gave.' Med de riktige sangen valg, kan Erica være en kraft fremover. Hun har rørene og hadde fin kontroll.

Quentin Alexander, 20, fra New Orleans

Quentin har stilen og stemmen, Asics Gelkvantum 369 Cm og han hørtes veldig bra å sette sitt spinn på Lorde sporet. Men dommerne ville ha ham til å presse seg selv til å matche hans frittalende klær. 'Jeg ønsker å se deg synge rare,' sa Harry. 'Du kan presse ytterligere,' J Lo sa. Keith fortalte ham å være mer som André 3000. Vi får se om han går rart i Hollywood.

Jelly Joseph, 26, fra New Orleans

Singing 'Rolling in the Deep» av Adele

Jelly var bare greit, men hun hørtes mye bedre mot squawkers som kom før henne til å sparke av episoden. Stemmen hennes fant noen fine notater på den store sangen, salomon sko norge men hun hørtes ikke veldig unik. Dommerne var glade for å ha henne, though.

Singing 'Chasing Shadows' (original)

Store kudos til ungdoms for å gå inn i hans audition og spiller en original sang for dommerne. Han hadde en fin, soulful rasp at de fleste 15 åringer ikke kunne drømme om. Og han ble møtt med mye ros. 'Du er en talentfull, talentfull person,' sa J Lo. På Hollywood går han.

Adam Lasher, 27, fra Danville, California.

synge 'Disse Shoes' (original)

Det er nesten for mange historier å telle med Adam. Han er Carlos Santana nevø. Han ser ut som Jimmy Fallon. Han er diabetiker. Han spiller gitar med en brukket tommel. Men han fortsatt imponert dommerne med sin kule opprinnelige sangen. 'Jeg elsker din artisteri,' sier Keith.

MERKNADER og Musikken

Of New Orleans talent vi så torsdag kveld, Adidas Eqt Pute Adv 93 17 de eneste som virkelig ser ut til å ha en sjanse er Erica og Mikey. Kanskje Quentin. De andre gjorde ikke blåse meg bort.