Asics Gt2002

imageHvordan kle for Asicsgel Sendai Colombia

Colombias regnskoger trekke eventyr reisende. (Foto: Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images)

Relaterte artikler Hvordan kle for Brasil 'Hva å pakke i en ryggsekk å reise til Bogota, Colombia' 'Turisme i Cali, Colombia' dyrehager i Venezuela Andes topper, regnskoger og strender på Stillehavet og Atlanterhavet trekke reisende til Colombia, den nest største kaffeprodusent i verden. Den tørre årstiden mellom desember og mars er den beste tiden å besøke landet. Ikke bare er det mindre regn, men de fleste festivaler og feiringer finner sted i løpet av disse månedene. Kleskoden er konsistent over hele landet, med bare små variasjoner på grunn av endringer i klima og høyde.

Trinn 1Dress for været. Endringer i høyde create svært varierende temperaturer og regnmengder. Regioner i henhold til 3000 fot i høyde er varme, mens de som er over 6000 fot regnes kaldt. Mesteparten av landet er i den varme sonen, så med mindre du reiser til fjells, slitasje løs bomull eller lin klær i uformelle situasjoner. Det regner nesten daglig i de varme soner langs Stillehavskysten, i mindre grad på Atlanterhavskysten. Regn utstyr av noe slag er en nødvendighet. Tradisjonelt colombianere bære kapper i de landlige høylandet for varme.

Trinn 2Pack en cocktail kjole for sosiale anledninger og løstsittende bluser og skjørt for Under Armour Fett Dekk Lav Sti dag til dag slitasje. Kvinner kle seg for fester og lunsj datoer. Har håret gjort og få en manikyr og pedikyr hvis du er iført åpen tå salomon sko. Bruk strømper med skjørt eller kjoler.

Trinn 3Wear trange jeans hvis du er komfortabel med å være ogled, en vanlig praksis i Colombia. De fleste unge kvinner bærer dem, Under Armour Fett Dekk Lav Sti mens kvinner over 40 mer typisk ha gode slacks. Khakis eller chinos, en knapp nede skjorte og loafers jobbe for menn i alle, men de mest formelle anledninger. Unngå slurvete shorts og flip flops, som gjør at du skiller seg ut som en turist.

Step 4Dress opp for forretningsmøter, særlig i Medellin, Bogata og Cali. En dress, helst mørk blå eller mørk grå, konservative slips og polerte sko er passende for Asics Kinsei5 Menn. Kvinner bør bære en kjole med en jakke eller en dress med et kne lengde skjørt, sminke og stilige hæler. En guayabera eller tradisjonelle brodert skjorte, og presset slacks for menn og en mindre formell kjole for kvinner som er aktuelle i distriktene.

Trinn 5Wear et pengebelte eller en veske med en sikker stropp i urbane områder for å unngå gate kriminelle, for eksempel vesken snatchers eller lommetyver. La dyre smykker og klokker hjemme.

imageTips Reserve joggesko eller tennissko for atletisk bestrebelser. Bruk en bredbremmet hatt, insektmiddel og solbriller i den varme sonen. Katolisismen er den mest utbredte religionen i Colombia. Kle konservativt for kirken. State Department har utstedt en advarsel for reisende til Colombia for rurale og urbane områder. Kriminalitet har avtatt i landet, men fortsatt bombing og kidnapping trusler fra narko terrorister foreta reiser i enkelte områder farlig. Street kriminalitet, ran i minibanker og kapring av sjåførene er mulig. Hun har spesialisert seg på reiser, matlaging og interiør. Hennes offline inkluderer blant annet kopi redigere full lengde bøker og skape markedsføring kopi for ideelle organisasjoner.