Ecco Menn Sko Lær

Sunn selfie er Charlotte Li går fra 'usunn' til super

imageCharlotte avslører hvordan tar selfies hjalp henne å bli motivert til å komme i form og holde seg i form

Charlotte sier: 'Med ingen ferie på horisonten og dermed ingen overhengende bikini kroppen eksponering til panikk om vi trengte noe annet å gi oss litt motivasjon for å komme i gym.

Charlotte sa: «Det var her ideen for Healthy selfie ble født. Vi ønsket å lage en app som gjorde spore og sammenligne dine selfies en rask og enkel prosess.

'Da publisere disse bildene i et sosialt nettverk miljø, bildene blir så mye mer enn en selv verktøy for sporing de blir en kilde til informasjon som andre brukere kan fange opp ideer og inspirasjon.

'Bildene blir testamenter til effekten av det programmet, kosthold, detox eller rense du arbeider.

Charlotte sier app gir også en trygg og støttende fellesskap for Underarms Clutchfitstasjon deg å laste opp bildene dine også, med brukere som bruker kommentarfeltet til å oppmuntre hverandre på sine reiser.

To personer som har brukt app sa det hjalp dem å overvinne sine egne kropps problemer.

En student som ble fortalt at han aldri ville ha en six pack endelig oppnådd sin drøm.

Harry Kersley, 20, student:

Harry Kersley, 20, Nike Breaking 2 sa han pleide å få hard kritikk fra de andre guttene på hans college, men er nå stolt av kroppen hans.

Harry ble fortalt om programmet av en venn på treningsstudioet. Han sa: «Jeg manglet tillit i hele skolen på Epsom College.

'Den første grunnen til å starte min transformasjon var å forbedre styrke, samt egnethet for sport.

'Men jeg fikk harde 'krangler' fra mine kolleger på skolen og jeg husker en venn sa jeg vil aldri få en six pack. Jeg tillot dette til drivstoff min beslutning i dag.

Harry sier bruker appen han kartla hans fremgang: «Det har gitt meg en stor tillit boost, salomon butikk og ja, jeg definitivt føle seg oppmuntret til å fortsette å legge fremgang pics.

«Hvis du noen gang begynner å tvile på din fremgang; å se på gamle bilder gjør du innse hvor mye kroppen din er blitt bedre.

'Ingen forventer å bli Arnold Schwarzenegger over natten, men de små inkrementelle endringer som du ikke legger merke fra bare ser i speilet hver dag, er det som holdt meg motivert til å fortsette.

'Du kan ikke se hvor Underarm Slingflex mye du har kommet hvis du ikke holde oversikt. Jeg bruker nå Sunn selfie å spore min estetiske progresjon, og har sett drastiske endringer i min muskeldefinisjon og fett tap.

'Jeg føler stor Underarms Clutchfitstasjon og definitivt i den beste fysiske tilstanden til mine life.'This anonym anorexia lidende brukes Sunn selfie å kartlegge hennes gjenopprettingsprosessen, legge selfies da hun kom til vekt og muskler

En 17 år gammel kvinne som ikke ønsker å bli navngitt avslørt app hjalp henne kampen anoreksi, som startet på 14, inkludert å hjelpe henne å gjenvinne vekt og muskler.

Hun sa: «Jeg fikk inn å spise sunt fordi jeg ønsket å gå ned i vekt.

'Min venn var en synkronisert svømmer og hun var så tonet, jeg ønsket å se ut akkurat som henne.

Jeg ble med en treningsklubb på skolen, fikk ganske sterk og ganske tonet; Jeg så bra.

Men det ble obsessive: min 'sunne' spising fikk så restriktive jeg leve av salater og frukt. Jeg utøves hver dag, til poenget med å kollapse.