Asics Gelkvantum 361 Cm

imagePoundland salomon sko lanserer online shopping

Poundland har lansert en online shopping service, slik at prisbevisste forbrukere å bag gode kjøp ved å klikke på en mus. Nettstedet vil i første omgang bare imøtekomme til britiske forbrukere.

Shoppere kan kjøpe enkeltelementer gjennom å bulk tilfeller. Case-tilbud på tilbud på tirsdag tatt med 12 bokser med hermetisk grønnsaksuppe for 9 og 24 Andrex- toalettruller for 14 inkludert leveringskostnader.

Det er ingen minimums bestilling verdi og en fire flat levering gebyr pålegges per bestilling, salomon nettbutikk selv om noen bestillinger over 50 vil bli levert gratis.

imageEt skjermbilde av Poundland nye hjemmeside

Jim McCarthy, Poundland Underarmsfettdekk 4 konsernsjef, sa: 'online shopping markedet er en raskt voksende kanal og en som kunne gi en betydelig potensiell mulighet for oss.

'Denne studien er et viktig første skritt i retning av å gi flere kunder tilgang til vår fantastiske verdi.

Kunngjøringen kom etter Poundland er 55m overtakelse av sin rival 99p Stores ble foreløpig godkjent av Storbritannias konkurranse vaktbikkje etter en grundig sonde inn i avtalen.

Poundland Asics Gtcool Xpress 207 ble grunnlagt i 1990 og har nå nesten 600 butikker i Storbritannia og Irland etter å ha lagt 60 i fjor.

Omsetningen økte 11.4pc til 1.11bn i år til utgangen av mars, mens resultat før skatt steg 68pc til 36,2.

Poundland sjef Jim McCarthy

Poundland har ledet ansvaret for lavprisbutikker i Storbritannia sammen med Aldi og Lidl som cash strapped kundene blir mer prisbevisste om hva de kjøper.