Asics Kinsei7 Menn

imageChelsea satt til å signere Juan Cuadrado fra Fiorentina og vil finansiere overføring

Colombia VM-stjerne Juan Cuadrado er på randen av en 26.8million overgang til Chelsea, Asics Comutora med Jose Mourinho fast bestemt på å tvinge gjennom avtalen før mandagens transfer deadline.

Det har vært blandede rapporter fra Chelsea speidere om Colombia vingen stamtavle, men avtalen vil gå gjennom en gang Andre Schürrle har sluttet tyske siden Wolfsburg for rundt 30m.

Mourinho hadde håpet å forsegle Cuadrado overføringen før morgendagens Barclays Premier League sammenstøt med Manchester City på Stamford Bridge, men forhandlinger om Schürrle exit har holdt den opp.

Diego Costa er likevel sannsynlig å gå glipp av spillet til tross for Underarmsboret Fortis Chelsea annonserer i går at spissen vil bestride sin voldelige oppførsel kostnad, som Mourinho skinner mot det hebelieves er et organisert kampanje mot hans team.

Cesc Fabregas, som led en hamstring skade under tirsdagens Capital One Cup seier over Liverpool, er også tvil om morgendagens kamp etter trening borte fra førstelaget. Branislav Ivanovic er en annen tvil.

Schürrle, 24, har vært i stand til å imponere Mourinho. Den Tyskland fremover har laget bare en håndfull av starter denne sesongen, og hans arbeidskapasitet og bidrag uten ball har alltid vært problemer for manager.

Wolfsburg har tilbudt 21m for Schürrle pluss add ons, noe som kan ta avtalen til 27m, men det er fortsatt kort av Chelseas verdivurdering.

Borussia Dortmund og Schalke, trent av tidligere Chelsea-manager Roberto Di Matteo, har også uttrykt interesse for Schürrle, men ikke har midler på plass for Asics Onitsuka Tiger en avtale.

Cuadrado er nært forestående ankomst til Chelsea forventes å bane vei for Mohamed Salah å flytte på lån. Den egyptiske har vært en stor skuffelse siden han kom fra Basel, men Chelsea har ikke gitt opp på ham ennå.

Costa, i mellomtiden, bestrider sin voldelige oppførsel kostnad i dag.

imageDet vil være en overraskelse hvis spissen unnslipper et forbud, men Mourinho er i full beleiring modus.

Han har avlyst dagens pressekonferanse, Mizuno Wave Rider som vil be en etterforskning av Premier League, fordi det bryter sine regler om medie forpliktelser. Den portugisiske står overfor en bot.

Mourinho har tatt spesielle problemet med Sportsmail spaltist Jamie Redknapp, som var en av studio analytikere for Sky Sports tirsdag. Chelsea-manager var sint at Sky oppført Costa flashpoints og kalte dem spissens forbrytelser '.

Can (andre til venstre) konfronterer Costa (i midten) om hendelsen som Mourinho (til venstre) klokker på

Han mener FA forfølge en voldelig oppførsel anklage mot Costa var et direkte resultat av utfordringen om Can og andre sammenstøt med Martin Skrtel og Steven Gerrard blir vist gjentatte ganger på Sky.

Det finnes paralleller med en annen Mourinho storm etter en dårlig takling fra Michael Essien på Liverpools Didi Hamann i en 2005 Champions League-kamp. Essien ble ikke straffet på tiden, Asics Kinsei8 Menn men UEFA slo ham med en to kampers karantene. Essien savnet begge bena på en uavgjort mot Barcelona og Chelsea gikk ut.