Adidas Eqt Pute Adv 93 17

Miley Cyrus avslører hun måtte 'løpe ut i hennes undies' som hun savner henne 'rask endring' på Bangerz tur

imageMiley postet en rekke meldinger på Twitter, skrev hun: «ikke et nytt antrekk for 23 jeg ikke gjør min rask endring, Asics Gelquantum 361 Shift og jeg kunne ikke ikke komme ut for sangen, så jeg måtte bare løpe ut i mine undies: Asics Onitsuka Tiger ( '.

'Aldri skjedd meg før. Men jeg elsker mine fans så mye som de elsker meg! Jeg kunne ikke gå glipp av 23 '

Legge: «Show must go on :( (sic)'.

Miley sparket henne frekk verdensturné i Vancouver, Asics Gelnoosa Tri 14 Canada, siste måned og kom under ild for krumspring som simulerer en sex akt på en mann iført en Bill Clinton maske, men hun insisterer hun ga fansen et forvarsel hennes viser ville være Puma X Fenty Bandana Lysbilde vurdert.
Hun har tidligere skrev på Twitter: salomon skisko «Du kan ikke si at jeg ikke advarte deg. Nå lene deg tilbake slappe av nyte showet. bangerztour (sic) '

Den blonde skjønnheten vil neste ta til scenen i St. Paul, Minnesota i kveld, mens hun er på den amerikanske etappe av hennes tur, før du tar turen til kanadiske byene Montreal og Toronto i slutten av måneden. Datter Khloe Kardashian er også sett ser veldig bekymret og støtte moren nær driver \\ 's side av bilen.