Asics Kinsei4 Menn

Baby-Bag pakket for en annen kongelig byrd

imageMin baby bag er pakket og ved inngangsdøren. Flate sko, hæler, bærbare, kornblanding barer, diett brus, vått vær utstyr, solkrem.

Alt jeg tror Reebok Hexaffect Løpe 5.0 jeg trenger for Asics Gtcool Xpress 208 en kongelig fødsel i april.

Skarpe albuer kan også være en nødvendighet som plassen avsatt til Sky News utenfor den verdensberømte dørene til Lindo Wing ville se The låntakere sliter for rommet. Slik er interessen i fødselen av det andre barnet til Kate og William.

Da George ble født i 2013 i veien utenfor den private fløyen av St Marys sykehus ble vrimlet av folk.

Filmteam og fans fra hele verden manøvrert for posisjon til å få et glimt av den nyfødte prinsen. Det hadde vært en lang ventetid 30 timer og mye luft tid til å fylle for meg selv og min kollega Paul Harrison Sky daværende konge korrespondent.

For mye av den tiden alt vi visste var at Kate var i arbeid, og hun var på sykehuset bak oss.

Vi snakket, Asics Gtcool Xpress 203 vi gikk. Vi gikk og snakket til publikum. Det var kokende varmt så det var iskaldt kaldt. Så var det en haglstorm som forstyrret vår overføring og tok oss av luft for en stund.

Vi har et par falske alarmer, inkludert en tilbakeholdt innringer-ID for å Pauls telefonen mens vi var live på lufta.

Paul tok samtalen mens jeg studerte ansiktet hans for eventuelle tegn på nyheter. Det viste seg å være noen spør om han hadde vært missold PPI.

Vi glattet over det og flyttet mye til hilarity av kolleger rundt oss.

Det var en god følelse av fellesskap blant pressen, mange som hadde blitt slått leir utenfor sykehuset for bokstavelig uker.

Vi havnet selv i Odd mat kampen for å fordrive tiden; fotografer lobbing Percy Pigs i vår retning som vi kringkasting i et forsøk på å distrahere oss.

slutt skjønt, etter mange flere timer, kom nyheten: 'det er en gutt'. Publikum gikk vill.

Vi chattet live til ekstatiske fans. Noen hadde vært sikker på at det ville være en jente. Noen var også følelsesmessig til å snakke. Noen snakker ikke engelsk, og jeg er sikker på at vi alle husker den tyske komikeren som antydet at det var en 'svart baby'.

Han hadde sine YouTube 15 minutter med berømmelse og var den første intervjuobjektet noensinne som hadde forlatt meg tapt for Asics Gelquantum 365 Shift ord.

Håper at kongeparet ville la overhengende med sin nyfødte ble knust som de berømte dørene jeg nevnte var slengte stengt for natten. Eufori fortsatte selv med publikum motvillige til å forlate.

jeg dro hjem for å ta et par timer søvn. I de tidlige timer av neste morgen stormet jeg rundt å gripe min kit før kursen tilbake til sykehuset.

Antrekket jeg hadde lagt ut et par dager tidligere i forberedelse var rosa.

Det ville ikke gjøre nå Kate hadde hatt en gutt, så jeg tok en annen raskt. Det ble brent oransje.

Jeg tenkte ikke noe av det før Twitter hodet eksploderte med forslag jeg ikke hadde gidder å endre seg fra dagen før.

Neste dag besteforeldrene kom. Først Middletons, da Charles og Camilla. Prinsen pekte på meg i horde av journalister og sa: '. Du har vært her lenge'

Han var ikke galt.

Det han ikke visste var at jeg ble satt i en vannpytt. Jeg hadde dukket ned på sin ankomst så Percy Pig kaster fotografer bak oss kunne ha et klart bilde av ham og Camilla.

Jeg sa til prinsen av Wales: 'Hello sir, gratulerer med fødselen av første barnebarn' med en våt derriere. Pinlig å si det mildt.

Heldigvis tror jeg ikke han lagt merke til.

slutt, Asics Gelnoosa Tri 13 etter flere timer med å stirre på disse dørene, Kate, William og baby George dukket opp for å ekstatiske jubel og en langvarig applaus. Ventetiden hadde vært verdt det.

Vil det være det samme denne gangen? Absolutt.