Asics Kinsei

Dorion overtar fra Murray som Sens GM

imageDet var ikke lenge siden, under en pause i planen i Philadelphia, som Bryan Murray snakket om flammen fortsatt brenner inni ham.

søndag, Asics Gtcool Xpress 205 men besluttet Senators GM det var best å passere fakkelen.

Som Postmedia var først til å rapportere, Murray, 73, Puma Antennes bekreftet søndag morgen har han bestemt seg for å flytte inn i en rolle seniorrådgiver som assistent Pierre Dorion ble forfremmet til å bli den åttende GM i klubbhistorien under en pressekonferanse på Canadian Tire Centre.

Mindre enn 24 timer etter at senatorene avsluttet sin sesong med en 6 en seier over Boston Bruins og tapte sluttspillet for andre gang på tre år, Murray, som kjemper Stage 4 tykktarmskreft, bestemt at det var best han tre til side for Asics 19 å la 43 år gamle Dorion veilede Senators.

'Det er på tide å tre til side og har en annen rolle med organisasjonen. Jeg sier dette hver dag i NHL har vært en utfordring, og det har vært stor. Det har tatt litt tid å komme til vedtaket, men det er tid for min familie, 'sa Murray.

Han etterlater et lag som må re tooled, ikke fullstendig gjenoppbygget.

Dorion, som har tilbrakt mer enn 20 år jobbet i ligaen som en speider og spillerpersonaldirektør før han ble opphøyet til rollen som assistent GM med Randy Lee på 13 januar 2014, er spent på utfordringen som ligger foran med eier Eugene Melnyk fast bestemt på å komme tilbake til sluttspillet.

Selv om mange GMs kommer på jobb og snakke om det faktum at de har å overhale vaktliste, Dorion ikke tror Murray har satt mange gode brikkene på plass. Han ville ikke vise status quo vil forbli av noen følelse av fantasi som betyr trener Dave Cameron er i store problemer.

Målet for Senators er enkel: Gå tilbake til å være en playoff kandidat.

'The No 1 prioritet er definitivt å komme tilbake til våre vinnende vesen,' sa Dorion, en Ottawa innfødt. 'Vi må være mer konsekvent som et team. Til tider vi ser ut som vi kan slå alle lag i ligaen. Det er nettene som vi ser ut som vi har noen sjanse til å vinne. Konsistens er definitivt noe vi kommer til å se på.

'Det har ikke vært en lang stund at jeg har kjent jeg kommer til å ha denne jobben. En plan vil bli satt på plass, en plan vil bli henrettet. Jeg vil gjerne (møte med Lee) for å snakke om hans ansvar nå, og etter at jeg vil sannsynligvis bli avlyttet Bryan oftere enn han ønsker å høre fra meg. jeg tror vi må spille bedre. Vi må bli bedre. jeg tror spillerne må bli bedre, og de vet alle at. '

senatorene ikke glipp av sluttspillet på grunn av mangel på talent, ble klubben plaget av en gruppe som underachieved, var forferdelig i sin egen slutt og fikk store skader til slike som Kyle Turris og Clarke MacArthur.

'Ting har ikke gått etter planen denne siste sesongen, men for meg er det bare en (bump) på veien,' Dorion sa. 'Jeg gjør vi føler vi har et godt hockeylag, men vi har ikke oppnådd det nivået av suksess som er forventet. Jeg tror ikke det er mye fornuft i å dvele ved fortiden, men vi må lære av denne siste sesongen og aldri gjenta dem.

'Det er mange positive med dette laget. Vi har en stor kjerne av spillere, og jeg virkelig tenke gjennom Bryan arbeid, vi er på rett vei med å få til Cup.'

Selv Dorion har lovet at han kommer til å gjøre justeringer, Asics Gelquantum 365 Shift ble han ikke gjør noen forpliktelser til hvor han kan slå på sin første dag på jobb. Han vil møte med spillerne under exit møter mandag og la dem vite at organisasjonen er ikke fornøyd i det hele tatt.

'Jeg ønsket å ha muligheten til å snakke med hver enkelt spiller å la dem vite min forpliktelse til dette laget og til dem og på samme måte som vi kommer til å be dem om å gjøre en stor innsats for oss ved å ha en stor sommer så vi er bedre neste år, 'Dorion sa i sin åpningsinnlegg. 'Det vil være vanskelig samtaler (mandag) som produktet på isen må være bedre.'

Noen som mener Dorion er en fersking, og er ikke forberedt på jobben kunne ikke vært mer feil. Under Murray har Dorion fått en utvidet rolle blant annet spiller en nøkkelrolle i å forhandle kontrakter og gjøre handler.

Han har lovet vil det være nye ansikter neste sesong, men han vil ikke hastverk.

'Det er en evalueringsprosess,' sa Dorion. 'Noen ganger er vi raske til å dømme. Det vil bli endringer, men vi må gjøre de riktige endringene, og vi må ta vår tid å gjøre det og sørge for at alle endringer vi gjør er riktig.'

Dette er bare den første i mange endringer for Senators.

Pierre Dorion er den åttende daglig leder i Senators historie. Her er de syv personer som har vært i setet foran ham.

Mel Bridgman (1992 93): Eier Rod Bryden ba ham om å gå til frokost dagen etter at klubben gikk 10 70 4 og ga ham hans walking papers.

Randy Sexton (1993 95): Ledet laget gjennom en steinete strekk. Hans beslutning om å sparke innvielses trener Rick Bowness og erstatte ham med Dave Allison fungerte ikke.

Pierre Gauthier (1995 98): Han fikk klubben til sluttspillet, men etter å ha forlatt for å tilbringe mer tid med familien sin han endte opp som GM for Anaheim Ducks.

Rick Dudley (1998 99): Han bestemte seg for at han ønsket å jobbe for sine kamerater som kjøpte Lyn. Ble delt ut til Tampa for fremover Rob Zamuner og kontanter.

Marshall Johnston (1999 2002): Laget den beste handelen i klubbhistorien i juni 2001 ved å dele ut Alexei Yashin til Isles i en avtale som inkluderte Zdeno Chara.

John Muckler (2002 07): Er den eneste GM for å få dette laget til Stanley Cup-finalen, men ga opp mye av eiendeler for å komme dit. Skapet var nakne da han forlot.