Reebok Hexaffect Løpe 5.0

Hvordan vet jeg om mine salomon sko norge er for store eller Wide

imageDet kan være vanskelig å finne sko som er riktig størrelse. Hvis du noen gang kjøpt sko fordi de så fin uten å ta seg tid til å teste dem ut i butikken, kan de være for stor eller for liten. Den største testen for om skoene dine er for store eller for bredt er hvis de er komfortable etter en dag med slitasje, men det er noen andre surefire signaler som du trenger for å erstatte et par sko som don passer deg ordentlig. Jo raskere du finne ut om skoene passer rett, jo raskere kan du sikre at du vil ha friske føtter og være fri fra smerte etter en dag på farten.

Ta på skoene. Dette omfatter snøring skoene fullt (hvis de har blonder) og stramme og knyte lissene eller på annen måte feste skoene. Hvis skoene bare passer føttene når du cinch lissene slik at tå av skoen er mye bredere enn på midten, eller hvis skoen blonder paneler overlapper i det hele tatt, skoene er for brede.

Under Armour Micro Gå rundt i rommet i skoene. Ta oppmerksom hvis føttene sklir bakover og forover eller fra side til side mens du går. Hvis de glir rundt eller du må krølle tærne for å holde skoene fra å skli, skoene er for store eller for Salomon Utendørs bredt. Hvis du er iført pumper og hæler gled ut av skoene, de er for store. Hvis du kan se klare gap mellom foten og på siden av en pumpe, de er for bred.

Når du sitter, føler for stortåen inni skoen ved å klemme på skotuppen. Du bør være i stand Asicsgel Sendai til å føle en liten, men ikke en stor, gap foran tåen. Hvis du kan komprimere toppen av skoen til sålen på skoen foran tåen, er skoen for Asics Gtcool Xpress 202 stor.