Salomon Sko

imageBoston-bombene å organisere New Jersey Marathon

Som om å organisere en stor skala maraton var ikke tøff nok allerede.

Det finnes tusenvis av deltakere å registrere, til håndfull separate byene koordinere med og få godkjenning fra, og gjør at kurset oppfyller spesifikke racing standarder.

Det markedsføringen, sikkerhetsmøter, en trafikkplan som skal utvikles, priser for å gjøre, parkering for å reservere og transport for å koordinere ikke bare for syklistene, men også de tusen tilskuere som kommer ut for å se dem løpe.

Dette er alt før ett par joggesko trinn opp til startstreken. En som Gigas sier medlemmene av komiteen sannsynligvis ikke får kompensert nok for å vurdere alt arbeidet de satt i.

Nå legger på det faktum at seks måneder før løpet, har kurs for å bli vesentlig omdirigert på grunn av skade forårsaket av orkanen Sandy, som krever enda mer koordinering med lokale myndigheter og begrense hvem kan til rase.

Og så etter disse detaljene ble til slutt hamret ut, bare uker før løpet, bombene ved mållinjen på Boston Marathon nødvendige sikkerhetsprosedyrer for New Jersey Marathon å bli revurdert og overhalt.

imageOh, og gjennom alt dette, mange av arrangørene, inkludert Gigas, kjempet bare for å gjenvinne en følelse av normalitet i sitt eget liv etter å ha blitt rystet av orkanen Sandy.

Sandy, det var definitivt en utfordring, sa Gigas, som Long Branch hjem hadde et hull revet gjennom det komplimenter av den historiske storm. vi ikke tilbake til normal ennå. Jeg kan helt si hva som er lenger. Men jeg var heldig, en av de tingene jeg måtte oppta meg selv, Under Panseret Golf alt dette, planla dette løpet.

Løpet vil gå på

I dagene etter at orkanen Sandy bombarderes kyst Monmouth County, inkludert mange av de oceanfront samfunn som har vert New Jersey maraton i 17 år, ble arrangørene oversvømmet med spørsmål om status for 2013 driften av løpet.

Så på 4 november, tok Gigas til rase Facebook-side og postet: er på, er du i? ble måneder før arrangørene selv nærmet lokalsamfunn løpet var forventet å kjøre gjennom.

var litt ut på en lem, sa Gigas. folk fra hele landet var med sine gode ønsker og vi ville at de skulle vite at vi ikke skulle bli stoppet.

byen ble vendt noe annerledes, noen var mer betydelig påvirket enn andre, sa Gigas. alle ordførerne, råd og politi var fokusert på å beskytte sine innbyggere, Asics Onitsuka Tiger sikring skadede egenskaper og reparere infrastruktur som ble skadet. Det er deres rett og plikt, og vi respektert det. til tross for deres pågående utvinning innsats, Gigas sagt alle byene enige om å imøtekomme maraton igjen, men med noen endringer.

grunn av skader forårsaket av orkanen, Gigas sagt, selvfølgelig måtte omdirigeres, og vil ikke inkludere Asbury Park eller Ocean Grove broer, som ikke fullføres i tide for Asics Gelnoosa Tri 12 løpet.

en av dem sa de en måte å gjøre det arbeidet, sa Gigas. de gjorde.
Unity gjennom løping

Race Arrangørene var ironisk i en sikkerhetsmøte, ferdigstille planer og prosedyrer, da bombene eksploderte på målstreken av Boston Marathon. vi tok litt tid å finne ut litt mer informasjon om hva som skjedde i Boston, slik at vi kunne være årvåken i vår trusselvurdering og gjør kloke endringer i sikkerheten i lys av hva vi vet. Resultatet fekting vil bli installert nær mållinjen å trakt deltakere til et sjekkpunkt for å sikre at ingen bringer i poser av noe slag, inkludert ryggsekker og vesker. Det vil også være en økt tilstedeværelse av uniformerte og sivilkledde offiserer på maraton, samt overvåkingskameraer og bombe sniffing hunder.

var bare en annen ting som trengs for å bli jobbet ut, sa Gigas. synes å være den rase som vant gå lett. en ting som kom fra alle hindringer i år maraton måtte overvinne var en økning i registrerings folk som ønsker å støtte og være en del av dette året rase.

Kontakt med oss

Gigas sa et stort antall av disse ekstra registreringer kom etter Boston-bombingen, Puma Suede V2 og at New Jersey Marathon ville være å gjøre flere ting for å betale hyllest til Boston rase, inkludert avspilling av Caroline og salg av en jubileumsmynt vi kjører t-skjorte for å støtte The One Fund.

håper at dette løpet bringer folk sammen, og at betydningen at dette er trolig den første store arrangementet på land siden Sandy og siden bombene, bringer folk ut i hopetall for å være en del av det, sa Gigas. Jeg håper folk ser et par ting en spenstig kjører samfunnet, og at folk ikke har forlatt Jersey Shore.