Asics Gt2001

imagebillige salomon sko med inne

Glem fomling gjennom kartet som du pund gatene mens du søker etter en destinasjon, salomon butikk for Adidas Blad Kriger Fjerde skoene dine kan nå ha en innebygd satellitt-navigasjonssystem som vil lede deg gjennom de forvirrende passasjer og hjelpe deg å finne veien rundt i byen.

De Sat Nav salomon sko inneholde en GPS-sporing chip som fungerer akkurat som den i bilen.

Tilgjengelig for 129.95 pounds, skoene fungerer ved å skrive et postnummer i displayet på tungen og deretter de vil lede deg til uansett hvor du ønsker å gå.

Spissen av hver fot har en LED-lys boble, Asics Gelkvantum 370 Cm som viser om du skal svinge til venstre, høyre eller gå rett fram.

Og hvis du tilfeldigvis å ta et skritt i feil retning, vil det gi et høyt lydsignal.

Det er også en vanntett høyttaler i hælen som kan aktiveres for Nike Breaking 2 å gi riktige tale detaljer om hvor du er på vei.

Laget av Droidwear, kan trenere enkelt kobles til en Bluetooth-headset for å fortelle deg retninger diskret.

imageBruke skjermen på tungen, går du inn postnummeret du ønsker å finne og postnummer du står i, og skoene vil da ta deg til din destinasjon gjennom den korteste ruten.

'Vi ble forbløffet da vi så disse for første gang. De er virkelig utrolig nøyaktig,' the Sun siterte en Droidwear talsmann som sier.

Det talsmann la til: '. De kan ikke være så billig som normale trenere, men bare tenk på all den skosåle du vil spare ved ikke å gå motsatt vei til der du trenger å være'