Asics Gelquantum 361 Shift

imageUltraviolette straddles design og teknologi for Underarm Tråbom Slingflex å bygge innovative futuristiske biler

Bangalore baserte oppstart Ultraviolette straddles design og teknologi til å bygge innovative futuristiske biler og effektive løsninger for dag til dag kommuteringsavtaler problemer

Tenk deg en syklus som gir deg fart og stil på en sykkel og en sykkel som gir trenings fordel for sykler. Høres farfetched?

Startet av tre strålende Teknologikyndige, Narayan Subramiam, Preetham Murthy og Niraj Rajmohan har Ultraviolette vært å designe ut av boksen, Under Rustningshorisonten til teknisk avanserte, løsningsdrevet kjøretøy / biler passe ulike forbruker / markedets behov. Støttet med et design grad fra National Institute of Design og deretter rike erfaringer med å jobbe med bil biggies over hele verden, for Puma Suede X Stift eksempel Volkswagen, Toyota, Asics Gelnoosa Tri 14 BMW, Mahindra, Volvo og Ferrari, Narayan har vunnet mange utmerkelser for sin design.

Som Transport og bil designer og en industriell designer og entreprenør, har som mål Narayan å få inn bærekraftige løsninger for grunnleggende problemene i personlig mobilitet.

en ingeniør, du bruker mye tid på å finne ut hvordan å gjøre ting fungerer. Som designer må du komme opp med kreative og relevante ideer. Og for å designe teknologi, må du være dyktig på begge. Selv som en gutt, ble jeg fascinert av teknologi, Puma Tenne Ubegrenset C sier den unge leder som sluttet en lukrativ IT jobb i to måneder for å forfølge sin drøm om å gjøre det stort i bilindustrien.

Men etter å ha jobbet for Mahindra i over seks måneder, følte han behov for å presse grensene litt lenger. innså at indiske bil markedet, vi bare gjøre facelifts for Under Rustningshorisonten allerede eksisterende design, og det knapt noen innovasjon skjer i kjernen. Det ga ham i Sverige på et stipend, og fikk ham eksponeringen mot den internasjonale designmiljøet.

Hans oppføring for en landnivå designkonkurransen vant beste designprisen og fikk valgt for Detroit Auto Show.

en skalert ned prototype av et amfibium kjøretøy, ser på en futuristisk marked hvor teknologien vil være lett tilgjengelig for massene, sier Narayan. ingen mangel på fantasi. Du arbeider på et dusin konsepter, noen av dem kan være opprørende, men til slutt ville ha rom for praktisk tilrettelegging og relevansen til vår tid.

Prototype rides på land i en modus og glir på vann på den andre modusen. Den utformet med et par metallhjul som åpner opp inn i ski, basert på prinsippet om en metallisk strimmel som tar en annen form når de blir elektrisk aktivert.

Etter det Narayan gikk på å designe et helikopter for Ferrari, en sportsbil for fysisk utfordret for Adidas og en produksjonsbil for Toyota. Helikopteret har seter som tar form av personen som sitter på den, og dermed gi optimal sitte erfaring og posisjon. har også holografiske projeksjoner for å hjelpe til med topografi som bilen er ment for redningsaksjoner der sikten er ikke alltid bra, legger han til.

På designe en sportsbil for fysisk utfordret, Narayan sier, har stoler vært der i over to tiår, men svært lite innovasjon har blitt gjennomført, selv om fysiske evne drakter er nå jobbes med. Den sportsbil har en sentral chassis med to hjul foran og ett hjul bak, gir det en stabil base. tok litt inspirasjon fra Adidas sko og designet på bilen slik at den kan stå oppreist mens parkert. Personen kan kjøre inn på hjulet stol og dock i.

livssyklus er en lang frustrerende prosessen fra skisser og prototyper til det virkelige produktet. Vi gjør mye av 3D-utskrift i vårt selskap som vi har til raskt å vurdere fordelene og demerits av et design og bestemme om vi kan gå videre med det. Hvert trinn er en test på egen hånd; vi fortsetter å legge til eller slette funksjoner, sier Preetam Murthy, COO i Ultraviolette.

Niraj Rajmoham, CTO i selskapet, sier, kunnskap er svært viktig for ingeniører. Vi pleide å ta del i robotikk konkurranse, så selv om jeg har gjort koding siden en alder av 10, har min eksponering er variert med motorer og kretskort. Kombinasjonen av disiplinene kan bringe inn mye teknologisk utvikling. Han legger mye av spark starter prosjekter er for det meste mekaniske enheter med en viss mengde av smartness. Det kan være en Bluetooth-tilkoblet sykkel lys for eksempel, men det isn et sprang fra det vi allerede har. Jeg vil si det burde ha skjedd for fem år siden. Produktet er en svært kompakt, lav vekt, høy teknologi brukeropplevelse fokusert kjøretøy. Et annet produkt som heter er en ny tidsalder urbane pendler sykkel som gir fleksibilitet mellom motorisert sykling og manuell sykling. du ønsker å spare tid, ri den som en motorisert sykkel. Når du ønsker å brenne noen kalorier, snu rammen og ri den som en sykkel, sier Narayan. kjøretøy vant Utmerket Design Award på International Bike Show, Taipei. Ultraviolette arbeider også med en forestilling basert high tech elektrisk tohjuling for det indiske markedet.

imagevåre biler skal ha high end IOT grensesnitt Smarttelefonen kan brukes til å få tilgang til kjøretøyet og også koble til selskapet på en sanntid basis. Vi ville være i stand til å overvåke bruksmønster og ytelse av kjøretøyene og sende deg fjernoppdatering for å optimalisere daglig pendle, sier Narayan. effekt, Ultraviolette biler holde utvikler seg med tiden og passer sømløst inn i urbane lifestlye.