Nike

Kmart Kicks Up Shoe Initiative med Wrangler

imageKmart er virkelig alvorlig om sko, igjen utvide sin linje av fottøy med en eksklusiv samling Under Armour Golf Kpu Wrangler merkevare.

Forhandleren har også vært alvorlig om farsdagen, lanserer film kampanjer for de siste to årene bundet inn i ferien med Transformers: Revenge of the Fallen. Wrangler Footwear innføring banktjenester på ferie for et løft, og vil bli omtalt i selskapet rundskriv. Delt inn i to linjer, Wrangler Jeans Co, med sandaler og sko, Asics Gtcool Xpress 208 og Arbeidsklær av Wrangler, med støvler, spark samlingen av på en $ 19,99 pris og caps av på $ 35.

Legge en sterk herre element til sin fottøy utvalg er fornuftig for Reebok Kmart. For Arc'teryx flere år, sine sko avdelinger omtalt Footstar Thom McCann merke til forholdet mellom showet maker og forhandler ble avsluttet i desember i fjor. Thom McCann spesialisert seg på casual sko, og hadde en sterk herre sortiment. Åpenbart Kmart tenkte nok av at virksomheten å engasjere VF Corp og lisens Wrangler, en høy profil uformell motemerke med en sterk herre element, for sine sko avdelinger.

Kmart har allerede Disney og Nickelodeon splitter barn sko i sko og nylig introdusert Prot en linje med friidrett sko utviklet med National Basketball League-spiller Al Harrington. Harrington og protege har stått sentralt i Kmart cyber markedsføringstiltak nylig.

Tracy Van Hoven, markedsføringssjef, fottøy, for Kmart forelder Sears Holding Corp, bemerket at sko er en trafikk byggmester for detaljister, bringe forbrukerne inn i butikker som trender, stiler og årstidene. Den nye Wrangler fottøy linje kan ikke være opp til tradisjonelle Thom McCann standarder, som bare støvlene har lær overdel, Asics Gelquantum 362 Shift med alle andre materialer menneskeskapt. Likevel, i nedgangstider, lav pris sko er uavgjort for Arc'teryx forbrukere som ønsker å oppdatere sine garderober billig, Van Hoven påpekt.