Salomon Sko Salg

2010 Lunar Eclipse Full Moon Vintersolverv

imageDet er på tide å løfte blikket og forventer mer. Dette monumentale hendelsen, kommer til hver stue i verden, er her for Asics Gelnoosa Tri 14 å heve bar på planeten jorden. Skjult i en Mercury Retrograde, noe som tvinger oss til å bevege seg saktere, vente på store avgjørelser, snakke med færre ord, slik at vi ikke blir misforstått og vurdere vårt arbeid, pakker en kraftig spark i baken!

Hvis vi bruker stillhet, meditasjon eller turer i naturen, Under Panseret Ua Ladet Bandit kan vi koble til en høyere vibrasjon der vi er alltid angelically beskyttet. Da kan vi omfavne tålmodighet denne måneden slik at vi får de indre direktiver vi trenger for å gå videre i ny dyp og kraftfull måte i 2011. Vi krysser over til noe nytt som et kollektiv. Det betyr at alle vesener på planeten jorden. Så se og kommunisere med dyr på denne tiden kan være svært potent engleaktige forvarsel om det som kommer. Vi er i ferd med å omskape relasjoner av alle slag til alles fordel.

Mange opplever tretthet, rastløshet, ufokusert atferd og søvnløshet. Ny energi er strømme på planeten siden en energisk gateway åpning i oktober. Vi er klar for en enestående 2011.

Her er noen nyttige tips for denne måneden:

Tregere, Asics Gelscram 5 prøv meditasjon: tradisjonell eller aktiv som Tai Chi eller yoga, salomon butikk gå i naturen, danse, synge, gjøre kunst av noe slag, være åpen for magiske muligheter, prøv å holde hjertesentrert, ler mye og ha det gøy, forenkle, være åpen for endringer i kostholdet, være ærlig med deg selv og andre, gi av deg selv, omgi deg med skjønnhet, lytte til rolig musikk, pleie deg selv og andre, lytte til deg selv, lage mat, sitte og gni knærne sakte å holde jordet og sentrert i deg selv.

imageDette er en magisk og uforutsigbar tid så respektere det, deg selv og andre ved å bremse ned og lytte. I stedet for å prøve å bli hørt, stå til tjeneste for andre i nød. Du er mektig. Eier det nå!

Bare noen få ord på 333 integrert i denne datoen: Asics Gtcool Xpress 206 Tålmodighet er nøkkelordet. Dette er en master vibrasjon. Det er på tide å avslutte våre helbredende prosesser og stå i vår fulle kraft som en avansert verdenssamfunnet på planeten jorden. Det er på tide å mestre oss selv slik at vi kan være den forandringen vi venter på! Angelic hjelp er tilgjengelig i stor måte nå. Trykk inn! La oss bli med Cosmic Fellesskapet. De venter tålmodig for oss.