Asics Gelnoosa Tri9

24 Concepts alle unge bør vite om Business

imageDen Babson College definisjonen av entreprenørskap er: Underarmsboret Fortis 'En måte å tenke og handle som mulighet besatt, helhetlig i tilnærmingen, og lederskap balansert.'

Til ære for entreprenørskap Summit Urban blir holdt ved Rutgers Business School i Newark i dag, ønsket jeg å presentere mine tanker om hva den yngre generasjon trenger å vite om entreprenørskap.

Sitatet ovenfor Puma Hard Kjernen fra Babson, toppen entreprenørskap høgskolen i landet, gir et springbrett til min avgjørende tanke: Hver enkelt bør lære å starte, Asics Gelquantum 360 finans og administrere en liten bedrift. Dette vil gi millioner av mennesker den kompetansen som trengs for å gjøre et levebrød, i tilfelle de må forlate en jobb eller er ute av stand til å finne en. Det vil også gjøre dem i stand til å dra nytte av en markedsinnsikt og slå den inn i en forretningsmulighet. Dessuten vil de bli bedre ansatte gjennom å forstå hvordan forretningsfunksjoner.

Etter 30 år med undervisning i entreprenørskap som en måte å oppmuntre utsatt studenter til å lære å være økonomisk uavhengig og å fortsette på skolen, er jeg overbevist om at dette eksperimentelle tilnærmingen fungerer vil hjelpe sliter ungdom til å fortsette på skolen og lære grunnleggende ferdigheter.

En av de viktigste årsakene til fattigdom er virksomheten svikt, ofte på grunn av manglende kompetanse. Lære det grunnleggende om entreprenørskap og næringsliv eierskap vil, tror jeg, betydelig lavere priser av global fattigdom. Jeg har møtt tusenvis av unge mennesker som har stasjonen for å gjøre sine familier stolt, bygge gode lokalsamfunn, gå til college og avslutte fattigdom via entreprenørskap. Lære å starte en bedrift bør være en del av alle skolens læreplan. Jeg har listet opp de 24 begrepene enhver ung person bør lære før eksamen high school nedenfor:

1. Viktigheten av mental og fysisk helse

Dette betyr å spise riktig, få nok søvn, mosjon, bygge sterke bånd med venner, familie og samfunn, og så mye som mulig, for å minimere stress! Det viktigste forholdet du vil ha i livet ditt er med deg selv, så unn deg vel for å gjøre livet verdt å leve.

Dette er hjørnesteinen i en forretningsplan. Mange unge drømmer om hvordan de vil gjøre millioner. I stedet må du tenke på hvordan du skal utvikle og selge et produkt eller en time på service og gjøre en fortjeneste; alt vil bygge fra at en økonomi av en enhet vil ha tre tall: prisen på en enhet, varekostnader (som trekkes fra prisen, forlater 'dekningsgrad' eller bruttofortjeneste). Dette tallet er nøkkelen, som det vil bli lagt til de faste kostnadene per enhet. Den resulterende nummeret vil være din fortjeneste (før skatt).

5. lovene om tilbud og etterspørsel

Loven om tilbud og etterspørsel er den viktigste økonomiske konseptet av alle! Oppdaget av Alfred Marshall, en Cambridge University don, i 1890, den interne metode: salomon skisko lage en liste over dine hobbyer interesse og ferdigheter i en kolonne, og i den andre listen alle forretningsmuligheter som kommer fra listen.

Lovene om tilbud og etterspørsel samhandler for å bestemme priser, som kommuniserer informasjon til entreprenører og forbrukere om den beste måten å fordele ressurser.

6. Visjon, mål, strategi og taktikk

Finn en visjon av verden du ønsker å opprette. Utvikle et klart oppdrag for bedriften. Din strategi kan være å presentere et produkt til en lavere pris enn konkurrenten din, å ha et bedre fokus på forbrukermarkedet, Feste Dekk 2 Under Armene eller skille det i markedet. Taktikk vil bruke ressurser for å nå dine strategiske mål.

7. Ikke Konkurrer, skape et konkurransefortrinn

Hvordan vil du konkurrere? Hva blir din bedrift kant? Hvordan kan du lage en vinnende forretningsmodell med en fordel? I likhet med Grateful Dead, er hemmeligheten å finne en nisje der du kan være ikke nødvendigvis den beste, men den eneste. Finn ut hva alle andre gjør, og deretter gjøre noe annerledes. Din konkurransefortrinn kan være basert på en unik kompetanse, intellektuell fordel, eller ved å selge på et uvanlig tidspunkt eller sted. Alternativet til unikhet er å være vanlig, og selge det samme produktet til samme pris som alle andre, noe som gjør minimal fortjeneste hvis noen i det hele tatt.

8. verdiskapning, Risk, og usikkerhet

fleste rikdom er skapt gjennom en forretningsmulighet kombinert med eierskap. I en gründer forsøke, er rikdom skapes ved å bygge en virksomhet som har et overskudd, og kan bli solgt for et multiplum av inntjening. Både psykisk og økonomisk rikdom er sluttresultatet av en vellykket gründer karriere. Å være en entreprenør uten eierskap kan være et mareritt andre mennesker gjør fortjeneste på din innsikt. Jo tidligere en person forstår forskjellen mellom lønn og profitt, jo bedre. Eierskap av fremtidige overskudd kan bli solgt for et multiplum av inntjening. Lønn og lønninger er kompensasjon for arbeid i dag, og dermed er mindre verdt enn fortjeneste som projiseres inn i fremtiden. Alle investeringer skjer i usikker verden med risiko. Investering av ressurser til å skape en bedrift må være klokt balanseres mot risikoen involvert.

9. Marketing. Setter seg selv i kundens sko

Hvis du lytter til kundene og spør ærlig spørsmål, vil de fortelle deg at de trenger og ønsker. Folk er fascinerende, og du kan lære så mye om sine problemer hvis du setter deg inn i deres sko ved å stille de riktige spørsmålene og deretter engasjere seg i 'aktiv lytting'. Ut av dette kommer forretningsinnsikt som kan hjelpe deg å finne ditt marked nisje. Sørg for Puma Hard Kjernen å nevne bedriften en enkel og nøyaktig. Alltid være å bygge merkevaren gjennom gode produkter, kundeservice og god kommunikasjon. Markedsføring er prosessen med å skape et produkt eller en tjeneste som oppfyller behovene til forbrukeren lønnsomt.

Den viktigste ressursen av alle er tid. Tiden er dyrebar. Når brukt, kan du aldri få det tilbake. Ikke kast bort den. Ved å planlegge hvordan du vil tilbringe din tid for den kommende dag, uke, måned og år, vil du være mye mer sannsynlig å oppnå dine mål og leve et produktivt og positivt liv.

11. Lederskap og gi tilbake

Hver stor næringslivsleder er klar over samfunnet rundt dem og ser ut til å tilfredsstille et fellesskap behov. Filantropi er god butikk, og hvis du er kjent som en som bryr seg om samfunnet, vil flere mennesker ønsker å gjøre forretninger med deg.

Winston Churchill sa: 'Vi gjør en levende av hva vi får, vi gjør et liv av hva vi gir.' Det er sannsynlig at alle vil ha noen problem å løse det er ikke ansvarlige fra et rent økonomisk gevinst synspunkt. Løse denne typen problem skaper mye glede, og 'synske' inntekt bidrar til å bygge samfunn. Etisk og filantropiske atferd vil alltid ende opp med å hjelpe en karriere og business.

12. Financial Literacy: Årsregnskap, avkastning og Breakeven

Økonomisk kompetanse er en undergruppe av entreprenørskap. Det er viktig å forstå at det å gi tid, energi og penger til virksomheten din er en investering som vil hjelpe deg å nå målene dine. Utnytte verktøy for rentes rente og tidsverdien av penger er uunnværlig for å skape rikdom. Det er viktig at alle unge lære grunnleggende journalføring, og hvordan å lese resultatregnskap, balanse og kontantstrømoppstilling. Avkastning på investeringen (ROI) beregnes ved å dividere resultatet fra et venture av mengden av investeringen. Hva avkastningen vil være bør lede deg på dine investeringer. Og 'breakeven' er viktig fordi den forteller deg om du har råd til markedsføring. Forstå hvordan du kan spare og investere pengene dine er avgjørende for å skape og opprettholde velferden.

Fra en svært tidlig alder, bør alle bli utsatt for ideen om å eie eiendeler. Den beste måten å lære dette på er å diskutere begrepet åpent. Ansvaret for eierskap som en god borger bør diskuteres også.

Uten forstå og verdsette begrepet eierskap, vil du være mindre sannsynlighet for å forstå hvem som har økonomisk makt i samfunnet, og du vil være mindre sannsynlig å eie resultatet av hva du produserer. Dette er det som har vært savnet av så mange ledere som diskuterer betydningen av matematikk, lesing og skriveferdigheter som eier utgang fra folks ferdigheter er like viktig som ferdigheter selv. De mest vellykkede gründere, som Madonna og Russell Simmons, eier sin egen økonomi av en enhet.

14. Forlengelse tidspreferanse

Kanskje den viktigste karakteristisk for suksess for en ung person er evnen til å vente på tilfredstillelse å spare penger og planlegge fremover for å styre fremtidig tidspunkt. Bortsett fra målsetting, kan dette læres best ved en standard engrossalg til detaljhandel leksjon. Før du går til grossist, tegne et diagram, og tenke på hvordan dette arrangementet vil finne sted. Mye av suksess i livet er å tenke på hva jeg skal gjøre nå for å gjøre målene dine gå i oppfyllelse i fremtiden. Entreprenørskap, og alt av virksomheten, er i ferd med å investere ideer, penger og tid i stede for å få fordeler i fremtiden. Jeg vil hevde at det å jobbe på å forlenge tidspreferanse er en av de viktigste ferdighetene du kan utvikle.