Salomon Sko Nettbutikk

imageIggy Azalea vipper ut etter Steve Madden utgivelsen fotoseanse uten hennes viten

Iggy Azalea har stått rasende etter Steve Madden angivelig utgitt bilder fra 'den mest motbydelig photo shoot noensinne' for å promotere sin debut tråd med dem, Asics Gelkvantum 368 Cm uten hennes samtykke.

«Alt i et samarbeid er ment å være gjensidig godkjent. Men Steve Madden gjorde den mest motbydelig fotoseanse gang og aldri fortalte meg om det, 'den 24 år gamle røkgass.

Scroll ned for video

Legge: «Hva jeg hadde en' rant 'om på Twitter er ikke i forhold til disse bildene, var det om en annen, annet sett med bilder jeg ikke var en del av å skape det jeg følte var ikke gjenspeiler min visjon og retning for Asics Kinsei4 Menn innsamling. '

'Jeg er en artist, og jeg er svært lidenskapelig og emosjonell og gal noen ganger fordi jeg bryr ALOoOoot om dette er! Jeg elsker Steve og han får det! Artister kampen noen ganger, betyr det ikke at jeg misliker den helt.

Med hennes debut skoen linje slippe hengende stjernen insisterte hun ser frem til å samarbeide med Steve Madden i tre sesonger, men ble bare kjempe for hennes kunstneriske integritet: 'Jeg elsker Steve Madden som individ og som et selskap,' Iggy forsvares.

Jeg mente ikke at det skal slå inn noen store blogg situasjon (som vanlig), men jeg skal ikke lene seg tilbake og helt la Steve Madden bli dratt under bussen fordi som helhet de er kjempeflott ppl. Jeg har bare ikke støtter neopren Jesus sandaler med sokker. At alt ', Asics Gelquantum 360 Shift konkluderte hun.

I de godkjente bilder som er lagt til hennes Instagram-konto, Asics Gt2001 bærer Aussie rapper en rød avling topp og matchende shorts som hun viser hennes løse ben i et par kongelige blå platåsko fra sin samling, mens en kvinne med en gullfisk nuzzles opp til henne.
Senere Iggy lener seg opp mot et rekkverk i en grønn sports-BH, innsnevrede hvite shorts, en flytende kimono og strappy plattformer.

Men brutto 'bilder i spørsmålet, som har sirkulert på nettet, Nike Air Max Dlx viser en kvinne poserer utfordrende i sokker og sandaler.

Tidligere på dagen, tok frittalende stjerne til Twitter for å slippe ut litt damp om en Tumbrl som ble antatt å være satt opp av company.'I'm akkurat nå ser det som sin opp på noen tilfeldig tumblr side og iam [ sic] bleik, 'twitret hun.

Før du legger til: 'Jeg jobbet virkelig hardt på den kreative retning av både sko og skyte jeg var involvert med og i.

Mad om sko: Iggy har vært å gi fansen en sniktitt av hennes kreasjoner i løpet av de siste månedene. I oktober stjernen postet dette bildet sier 'Dette er bare mine personlige favoritter'

'jeg virkelig føler det er blitt smittet med disse Guds forferdelige bildene som Steve Madden tok appon [sic] seg til å skape og dele uten min viten. Gross brutto brutto, 'den blonde skjønnheten raste.

'IVD [sic] blitt forvirret med en tumblr side der alle bærer sokk og tatt utilsiktede skrittet skudd på bassengleker. Jeg er i sjokk, Asics Gelquantum 360 Shift 'hun avkortet av rant.

Iggy har siden slettet tweets. Daily Mail Australia har nådd ut til både Iggy og Steve Madden for kommentar.

«Det er akkurat som å spørre Tom Brady hvis han skal kommentere Deflate gate. Han bør bekymre det store spillet på søndag. Samme med Iggy.

Faktisk respektløs sangeren er kjent for sine sosiale medier tirader og som vanlig Twittersphere lyser opp med mange fans vekt på drama.

'Jeg liker Steve Madden, men etter dette har jeg mistet mye respekt for ham. At så var uprofesjonelt, 'annet er avtalt.

Bare tre uker siden Iggy, som er dating NBA pro Nick Young, sang skoen selskapets lovsanger på Instagram etter at hun delte et nærbilde skutt av en av sine snart å bli utgitt kreasjoner.

«Det er alvorlig fantastisk hver gang jeg ser denne etiketten. Jeg vet de fleste det er bare en sko, men Steve Madden var min S da jeg først kom til Amerika.