Salomon Utendørs

DEA Raided Denne kvinnens hus etter at hun handlet på A Garden Store

imageAngela Kirking aldri tenkt å handle for hageredskaper ville føre til agenter fra Drug Enforcement Administration våkner henne med våpen trukket, men det er det som skjedde i oktober i fjor.

'Jeg kjøpte en flaske av organisk gjødsel, en 16 unse flasken,' sa Kirking, en 46 år gammel ansikt maling artist. 'Tre uker senere var jeg raidet av DEA.'

DEA nekter å svare på spørsmål om politioperasjon rettet mot en Illinois hage butikk som har scoret Kirking og minst 10 andre personer. Men Kirking og hennes advokat hevder det er et tilfelle av feilplasserte prioriteringer og føderale overvurder. De spør hvorfor DEA behandler vanlige kunder av en hage butikk som selger hydroponic utstyr som om de var store narkotikalangere.

Den 11 oktober 2013, raid på Kirking hus, Asics Kinsei7 Menn først rapportert av Patch, involvert fire DEA agenter og fem Shorewood, Ill., politifolk, ifølge en politirapport. Dens påstått utbytte fra Kirking kunst rom, hvis inngangen er voktet av perler: 9,3 gram marihuana, eller mindre enn en tredjedel av en unse.

Nå Kirking forsvarsadvokat, tidligere Will County (Ill.) aktor Jeff Tomczak, prøver å ha ransakelsesordre og de to forseelse kostnader det produsert kastet ut.

Kirking besøk i hagen butikken, Vesten Hydroganics, var predikatet for hele etterforskningen av henne, ifølge Tomczak. '100 prosent ingenting annet,' sa han, Under Rustning og kaller det altfor tynn en tråd på å basere en ransakelsesordre.

I ransaking program, en Braidwood, Ill., politimann tildelt DEA, Donn Kaminski, Salomon Comet Premium 3d skrev at han hadde observert Kirking avslutte hage butikken 'bærer en grønn plastpose som inneholdt ukjente elementer.' Kaminski uttalte han hadde 'tidligere gjennomført en rekke undersøkelser som involverte overvåking av Vesten Hydroganics og personer som kjøper varer i Midtvesten Hydroganics, noe som har ført til pågripelsen av mistenkte for produksjon av cannabis sativa planter og produksjon av cannabis.'

En mann tok telefonen på Midtvesten Hydroganics butikken nektet å kommentere DEA drift.

Kaminski skrev at han deretter siktet gjennom Kirking husstand søppel, oppdager 'en sterk lukt av grønt cannabis' i en plast søppelsekk, og sammenlignet henne med hjem elektriske regningen til at av hennes naboer, finne at det var høyere. En annen offiser gjennomført en felttest på en grønn plante stilk, Asics Onitsuka Tiger som angivelig testet positivt for marijuana. Det var nok for en dommer å signere en arrestordre.

En søknad om en ransakelsesordre for en annen Midwest Hydroganics kunde, Tomczak bemerket, uttalte at politiet hadde funnet noe bevis for marihuana planterester i søpla og antydet at var bevis en mistenkt ble dekket opp sin marihuana vokse.

Resultatet i Kirking tilfelle var en tidlig morgen raid på henne hjem.

'De var i full angrep modus, kom til meg våpen hevet, lommelykter. Akkurat som du ser i filmene,' Kirking sa. 'Jeg måtte be dem om en arrestordre. Jeg sa:« Hvem er du, 'når de kom inn på soverommet. Noen sa:« DEA. '

En talsmann for Will County State Attorney beskrevet Kirking sak som bare en blant mange som følge av overvåking av butikken.

'Det er 11 totalt tilfeller basert på ransakingsordrer som ble skrevet og belastes basert på denne typen overvåking i Will County av DEA,' sa Charles Pelkie, direktør for samfunnskontakt for Salomon statens advokat kontor. 'Elleve av disse tilfellene er ladet, åtte er tiltalt i Will County.'

Kirking påståtte marihuana stash var ussel. Men Pelkie sa andre søk har produsert mer alvorlige mengder. Den største av disse i Will County, sa han, Asics Onitsuka Tiger ga 120 marihuana planter, 290,510 gram cannabis og 178 ecstasy-piller. Det raid har resultert i en person skyldig til en forbrytelse.

Pelkie sa Will County State Attorney gjør sine beslutninger på kostnader når DEA presenterer sitt bevis. Han nektet å kommentere om målretting en hage butikken var det beste bruk av etatens ressurser.

'Med hensyn til hvordan DEA gjennomfører sine undersøkelser, du virkelig trenger å referere til dem,' sa Pelkie.

Men på som teller den føderale etaten er ikke å være nyttig. Spesialagent Owen Putman, talsmann for DEA er Chicago Division, avslo via e-post til kommentere operasjon rettet mot Vesten Hydroganics.

The Illinois rettshåndhevelse operasjonen ser ut til å følge samme mønster som en to statlig drift av Kansas City, Mo, som også involverte DEA. Innsatsen kalt 'Operation Constant Gardener», ledet av Missouri State Highway Patrol, også staket ut hydroponic hagen butikker og til slutt arrestert 14 personer. For Asics Gelscram 5 å maksimere publisitet, disse raidene som skjedde den 20. april 2011 og 2012 4/20, også kjent som 'Weed Day.'

Etter de innledende gunstige overskriftene, men den andre siden av Operation Constant Gardener kom i fokus: Uskyldige gartnere hadde blitt trakassert, og hagen butikker sag redusert virksomhet.

imageI forstaden Leawood, Kan. Kansas City, rettshåndhevelse agenter kledd i skuddsikre vester og gjennomføring rifler raidet hjemmet til et par og deres to barn. Foreldrene viste seg å være tidligere CIA-ansatte. Selv etter noen marijuana ble funnet, politiet angivelig foreslo for Adlynn og Robert Harte at kanskje deres 13 år gamle sønn brukt marihuana.

'Disse folkene har aldri brukt narkotika i det hele tatt. De har de reneste bakgrunn noensinne', sa parets advokat, Cheryl Pilatus. 'De brukte en SWAT team eller en haug med varamedlemmer kledd seg ut som SWAT offiserer bruker SWAT taktikk som var helt upassende.'

Pilatus sa parets ildprøve startet etter at mannen gikk til hydroponic hagen butikken for å kjøpe forsyninger for en pedagogisk innendørs grønnsakshage plantet han med sin sønn. De Hartes er nå saksøker for skader.

I mange tilfeller Pilatus argumenterer politiet stole på unøyaktige og upålitelige felttester som de som brukes til å identifisere påståtte spor av marihuana i mistenkte 'søppel. Hennes klienter hevder i sin sak at den antatte 'marijuana' funnet i deres søppel ble faktisk kastet teblader.

Pilatus sa politi avdelinger er raske til å sette ut pressemeldinger når slike raid skru opp medikamenter eller marihuana planter.

'Det du hører om er folk som er belastet. Du vanligvis ikke hører om folk som ikke er,' sa Pilatus.

I Illinois, har Will County State Attorney så langt ikke besvart Huffpost anmodning om statistikk på hvor mange ransakingsordrer ble utført som en del av Midtvesten Hydroganics etterforskningen som ikke resulterte i tiltale.

Kirking, ansikt maling artist som står overfor to forseelse kostnader for den lille mengden av marihuana funnet i sitt hjem, er håpe dommeren i hennes tilfelle vil kaste ut warranten. Hun mener hagen butikkdriften bør stoppe.

'Du føler deg veldig krenket. Jeg mener ekstremt krenket. Min mann og jeg var i sjokk i flere dager etterpå hvordan skjedde dette?' hun sa.