Nike Sb Sko

imagePadle til Arktis

Vannet i Great Bear avløpet fra det store ferskvann bassenget av Great Bear Lake. Vannet er klart og kaldt som vi krysser over det og er fortsatt en tydelig strøm i flere timer før de siltier vannet i Mackenzie velde den. Førti kilometer nedover elva, vi fremdeles føle kulde av Great Bear lenge etter sin klarhet er borte.

Kvelden er fortsatt rolig og tydelig, og vi presse på for å Norman Wells. det er dårlig lys og synlighet vanskelig. Lysene fra Norman Wells er synlige på avstand, men de ti kilometer for Asics Gtcool Xpress 203 å komme til dem synes en kløft for Mizuno Wave Rider oss nå.

Vi trekker i land på en unappealing delen av grus med kratt pensel utvide flere hundre meter til tett skog utover. Vi setter raskt leir og traff den sovende pads.

Arianna forteller meg senere hørte hun noe utenfor Underbenet Curry 1 teltet før hun falt i søvn, men holdt det selv. Jeg våkner med et rykk. Det en stor hund utenfor bjeffer aggressivt. Han bare føtter unna. Mer bjeffing og knurring.

jeg skrike på toppen av lungene mine. Jeg har en 12 gauge hagle på føttene mine og jeg legger i fire slugs.

jeg pakke ut teltdøren, ta på meg skoene, pakk fly, ta et dypt pust og gå utenfor.

stirrer salomon sko på nett meg fra 50 meters avstand er den største ulven jeg noensinne har sett. Selv stappet jeg så på stasjonen opp doesn kommer tett. Han cants hodet mot himmelen. Jeg traff luft horn igjen.

imagejeg skrike på ham f ut herfra! og gjør ett skritt frem. Eksplosjonen er øredøvende som baken slag hardt inn skulderen min. Ulven utøver rundt og løper 50 meter innover, stopper og snur seg mot meg. Mer bjeffing. Denne fyren spiller ingen ønsker å gå. Det hele føles så mye tregere når det en sint ulv pacing et lite stykke unna. Min reell bekymring er at det en pakke i nærheten, Underarmet Fettdekk5 og han hyler er å bringe dem i. Når teltet kollapser ulve fremskritt mot oss og krysser ca 30 meter over. Han stopper kort tid og stirrer. Han forbanna.