Puma Suede X Stift

5 personer du aldri har hørt om som reddet verden

imageDet du er, får klar for arbeid, pusse tennene, stirrer på speilet, lurer på om noen kommer til å merke at zit. og deretter denne tanken ganske bare kommer inn i hodet ditt:

'I dag skal jeg tilfeldigvis få ned den amerikanske regjeringen.'

aldri skjedd med deg? Sikkerhetsvakt Frank Wills hadde ingen tidlig varsling heller. Med en heftig lønnsslipp på $ 80 en uke, kanskje Wills har hatt god grunn til å tro at han var godt ut av historiens fjernlys. Men i 1972, mens patruljerer kontorer der de demokratiske nasjonale hovedkvarter var, la merke til Frank at små strimler av tape holdt noen dører åpne. Han rev dem av. Kommer tilbake senere, så han at båndet hadde blitt erstattet, og bestemmer at shenanigans var på ferde, han ringte politiet.

Nei, vent.

Wills, hardt arbeide amerikaner som bare gjorde jobben sin, klarte å gå i oppløsning og dystert nesten like raskt som han hadde dukket opp. Han spilte seg selv i 1976 filmen Alle presidentens menn, men han visste ikke engang få en reise for å få ned regjeringen. Faktisk, når han forlot jobben fordi de angivelig nektet å betale for ferietid, fant han at han ikke kunne få jobbe noe annet sted. Ett universitet fortalte ham at de ikke ønsker regjeringen å holde tilbake midler fordi de hadde ansatt ham som sikkerhetsvakt.

Money gikk fort, og det var ikke en hel helvetes mye av det til å begynne med. Han kunne ikke betale sin strømregningen, kunne ikke råd til å begrave sin mor, og måtte vaske klærne sine i en jævla bøtte. Og ikke en av de fancy gylne bøtter. I 1983 ble han dømt til ett års fengsel for butikktyveri et par $ 13 sko. Og det var ganske mye det til han døde i 2000.

Uten denne personen, kanskje vi ikke har:

Ønsket om å legge til 'gate' til hver skandale som gjør nyhetene. Det, og en utøvende gren som ikke var helt ødelagt. For de fleste av det 20. århundre media hadde forelsket i presidenten. Teddy Roosevelt gjorde rasistiske vitser, JFK jaget halen, og pressen rødmet og lurte på om presidenten noen gang tenkt på dem når de ikke var rundt. Frank Wills viste verden hvor viktig ansvarlighet kan være, spesielt når presidenten er en paranoid galning.

Richard I av England, vanligvis portrettert som en selvgod Sean Connery type, tilbrakte mesteparten av sitt liv i krig. Da han ikke var å drepe hedninger, å hate jøder og gripe land, Asics Onitsuka Tiger var han i krig med sine brødre og hans far. Mannen hadde levd til da utrolig alder av 42 når hundre elite snikmordere ofret sine liv til dødelig såret ham i en blendende sverdkamp langs en stupet.

imageNei, bare tuller. Det var en gutt med en armbrøst og en stekepanne.

Den unge snikmorder var slik en nobody som historikere vet ikke engang navnet hans, og kalte ham heller Peter, Dudo, John eller Bertran (får vi bare kalle ham PDJB). The Lionheart kom til PDJB sin lille land til å undertrykke et mindre opprør, drepte ungen sin far og bror Under Panseret Ua Ladet Bandit angrepet. Med de fleste av slottets forsvarere død, Richard Løvehjerte tok en spasertur langs bunnen av veggene.

Og der, forteller historien oss, Løvehjerte rofled. Fordi på toppen av veggen, helt alene, var vår venn PDJB, batting bort piler med en bulkete stekepanne, og ropte fornærmelser på toppen av hans unge lungene. Spotting kongen, Asics Gt2003 gutten sparket en pil og savnet. Richard, som åpenbart trodde pil sårene var ting som skjedde med andre mennesker, heiet på forsvareren. Den andre pilen begravd seg i skulderen hans.

Etter et mislykket operasjon gjort såret angrepet av koldbrann, den døende kongen hadde PDJB brakt til ham, og benådet gutten. Når kongen var død, hans soldater flådd PDJB live. Så, for å kjøre hjem punktet at alle var så irritabel om regicide ting, hengte de ham.

Med Richard døde, hans bror John ble konge av England, og begynte å miste territorier fra Richard hardt vunnet imperium så fort at du må forestille han fikk godteri og Handjobs ut av det.

Uten denne personen, kanskje vi ikke har:

Magna Carta. Selv om det fortsatt er en debatt om hvorvidt Richard var selv til damene, var han fortsatt gift med en. Hvis han hadde overlevd lenge nok til å ha en gutt, Asics Gelquantum 364 Shift ville kronen ikke har gått til John, som mistet så mange kamper som han fikk tilnavnet 'Softsword'. Etter en meget stygg nederlag, hans Barons tvang ham til å signere et dokument som i hovedsak gjorde ham til konge i navnet. Legg dette til det faktum at vi husker John nå som sissy, klynking løve i Disneys Robin Hood, og du har en ganske god idé om hvor ille han var for England på den tiden.

spanske conquistadoren Hernan Cortes har alltid blitt kreditert med å ta ned villmann Aztec imperium når det var på sitt blodig topp, men han aldri ville ha fått hvor som helst hvis det ikke hadde vært for hans elskerinne, Dona Marina.

La oss se på tallene. Befolkningen i Aztec imperium rundt den tiden var i ferd med 20.000.000. Cortes, i typisk har vi overlegne våpen pluss de er hedensk villmenn mote, bare tenkt å bringe 600 menn. Vi lar deg gjøre det morsom matematikk. Fraksjoner har aldri vært vår sterke side.

Ideen er galskap. Han skal ha vært på en oppofrende alter innen en uke. Men kort tid etter landing, fikk han tjue slave jenter som en gave. La Malinche, senere Dona Marina, var blant dem, og ble hans 'oversetter'.

Ok. Hva i helvete er det som skjer i dette bildet?

Husk: Cortes og hans menn visste ikke landet, språket eller kulturen. Eventuelle forsterkninger var måneder og måneder unna. Med Marina hjelp, den spanske hæren unngått feller, gjorde allierte blant de innfødte og arbeidet deres vei mot hovedstaden Tenochtitlan, som overga seg uten kamp.

Historikere har hatt en ond bur match over dette i årevis. Det mest interessant teori er at Marina tok fordel av religiøs profeti og bilder for Asics Gtcool Xpress 203 å lure sine folk til å tro at Cortes var det jordiske inkarnasjon av Aztec guden Quetzalcoatl. Innen den fromme keiseren innså at han hadde blitt lurt, det var for sent.

Hverdagen i Aztec Empire så ut som en Rob Zombie film. I løpet av en fire dagers 'festival' ofret de 84,400 mennesker for å hindre deres solguden forårsaker apokalypsen.

Nå ingen kan si sikkert hva som ville ha skjedd med denne skremmende kulturen hvis de hadde gitt Cortes en mindre utspekulert slavekvinne, men det nesten helt sikkert ville ha skjedd slik:

stedet for guder, aztekerne se Cortes og hans menn som bankranerne med rare pigmentering. Etter slakting dem lett, de tilbringer de neste tiårene studere sine avanserte våpen. Hundrevis av år senere, bruker du mesteparten av barndommen i håp om at Aztec jagerfly ikke bombe byen din som et offer til solguden.