Asics 22

imageInnsikter fra forskere som skiftet kjønn

Hva forventer du en kvinne vitenskapsmann som ble menneske for å observere om hvordan han ble behandlet? Ben Barres ved Stanford har opplevd dette perspektivet; han oppnådde var ansatt ved Stanford som Barbara, men innser hans liv var en løgn han valgte å endre sin kjønn. Det er fascinerende å lese hva han har å si nå. Selvfølgelig, Barbara Barres var en dyktig hjerneforsker, som hun blitt en fast vitenskapelig ansatt ved Stanford. Men etter at hun ble Ben, flere invitasjoner til å snakke på kom konferanser, mer anerkjennelse av alle slag kom.

Ben erfaringer og innsikter ble beskrevet i Nature 13. juli 1996, samt i en artikkel av Allison McCook i The Scientist i mai 2010, Puma X Fenty Bandana Lysbilde og en rekke andre steder. I 1996 Nature artikkelen, sa han, Asics 19 'den viktigste forskjellen er at jeg har lagt merke til er at folk som ikke kjenner jeg er transseksuelle behandle meg med mye mer respekt. Jeg kan også fullføre en hel setning uten å bli avbrutt av en mann' Han har også bemerket, 'Langt, er den største forskjellen jeg har lagt merke til at

The Scientist artikkel av McCook artikkel lagt en utfyllende perspektiv: fra en mann som hadde blitt en kvinne, Julia Serrano. Men Julia karriere før og etter at prosessen med kjønnsskifte involvert forskning knytte posisjoner, i motsetning til de internasjonalt synlige R1 Universitetet posisjonene som Barres. Serrano følte at, bortsett fra noen få mennesker som snakket med henne mindre, var det få endringer i livet sitt. Men gjorde hun merke til at folk hadde begynt å snakke over hodet som om hun ikke var der. Hun hadde aldri opplevd det som en mannlig forsker. Jeg vil satse mest kvinnelige forskere vet nøyaktig hva hun snakker om. Folk har snakket over hodet mitt, og jeg kunne definitivt bruke flere invitasjoner til å snakke.

B. Dette reiser mitt blodtrykk.

C. Jeg tror ikke du kan utlede noe fra et utvalg av to personer.

D. Jeg tror disse personene er mer følsomme for Asics Gelquantum 360 forskjeller i behandling enn andre, slik at deres observasjoner synes for spesialisert og ikke særlig relevant for Adidas Blad Kriger Fjerde meg.

A. Jeg møtte Barbara på Woods Hole Embryology kurs da hun gikk gjennom prosessen og har møtt Ben flere ganger på konferanser og i løpet av en rundebords etter en fantastisk seminar han holdt på mitt selskap. Jeg husker studentens reaksjoner på Barbara og deretter så publikum under Ben presentasjon på jobben. Som Ben ble han hyllet og fawned over og alt han sa var bare strålende :) Som det var selvfølgelig, men hva han hadde å si var ikke alle som annerledes enn hva han hadde å si ti år før om feltet. Hans visjon var like veltalende da som det er nå. Men prøv å få en mann til å se at når han ser på en kvinne.

Nettopp tilbake fra American Society for Microbiology møte der jeg hørte de omorganisere årsmøtet slik at hver symposium (ideelt sett) vil inneholde 4 femten minutters presentasjoner fra hovedfagsstudenter, Underpansjonen Løper postdoktorer, eller junior fakultetet medlemmer. Jeg skal være veldig interessert i å se kjønnsbalansen blant de inviterte! Noen Divisjoner vil bruke innsendte abstracts som kilde, andre ønsker å invitere dem av en annen prosess. Jeg er ikke overrasket over at folk tar Ben mer alvorlig enn Barbara det er veldig vanlig at både menn og kvinner til å ta menn mer på alvor, uansett hva de sier. Når det gjelder å bli invitert til å gi flere taler, tror jeg vi bør vurdere muligheten for at Barres ble etablert som karrieren utviklet seg, slik at økt respekt kan komme som et resultat av at krydder over tid, conflating den tilsynelatende økningen fra tidligere Barbara år. Men alle bør kjenne disse historiene, anekdotiske eller ikke.