Under Armourrand Amfibier

5 grunner din kone vil ikke ha sex med deg

imageI min siste 'få det på' post jeg fortalte kvinnene at hvis de ønsker at deres ektemenn for å opptre som en mann, bør de behandle ham som en mann. Det virker som en enkel setning, men vi lever i en tid hvor kjønnsrollene er voksende, endre og stretching. På så mange måter attributtene som gjorde våre bestefedre menn er ikke lenger anses obligatorisk for manndom i dag. Noen av endringene jeg klage og andre jeg velkommen med den langsomme klapp på seier. Jeg har en bok er verdt av mening å skrive om emnet. Men for hensikten med denne artikkelen vil jeg beholde min definisjon av manndom begrenset til den delen som påvirker mann segment av befolkningen.

En mann ikke er laget av fysisk styrke, en følelse av overlegenhet eller stivhet. Manndom er ikke betinget av en evne til å fikse, gjøre eller skyte. En ekte mann er ikke skamme seg over mykhet, men han ikke bøyer seg i møte med vanskelige ting. De tingene som gjør en mann har ingenting å gjøre med klasse, rase eller rang. Snarere manndom er funnet i de kjerneverdier som binder sammen folk så forskjellige som gentleman lærd og kriger soldat. En mann setter kvinnen han elsker først. Han våkner opp om natten med gråtende babyer og lukker døren når han forlater soverommet slik at hans kone kan sove mens han beroliger. Han jobber hver dag, i og utenfor huset, for livet hans familie fortjener. Han vet at i ekteskapet det ikke er 'hans og hennes,' det er bare 'vår.' Han vet dette gjelder slit så grundig som det gjelder for gleden. En mann gir lykke før han ber om noe i retur.

Jeg tror det er mange menn og kvinner fortsatt prøver å forstå hva manndom betyr og hvor det har en plass i deres liv. Noen hevder 1950 sensibilities i en verden som har vokst fra dem som et par barndom salen sko. Andre ble fortalt av folk 'som visste best' hva du kan forvente eller fortjener og våknet opp en dag desillusjonert fordi folket 'som visste best' var galt. Mange vet ikke at de har spørsmål, men aner de er korte svar. Og all den stund det blir vanskeligere og vanskeligere å holde på fysisk og emosjonell intimitet.

Det er så mange menn som kommer hjem hver dag, kaster sine sokker på gulvet, slå på TV og lurer på hvorfor kvinnene de elsker har sluttet som ønsker dem som menn. Og så mange av konene i disse hjemmene lene seg mot veggen og lurer på når den gutten de giftet vil begynne å handle som den mannen de trodde han ville vokse opp til å bli. Da barna gå til sengs, er lyset slått av og de hver sovner før neste morgen som fører til neste fjernt kveld.

Sex er samtidig så mye mer enn noe annet, og så mye mindre. Det er en hellig språk bare dere to snakker og en god latter. Den er treg og kjærlighet og rask og begjær. Det er gi og ta. Det er en flukt fra hverdagen og en retur til deg selv. Det er virkelighet og fantasi. Det trenger akkurat nå og for alltid jeg lover. Det er fniser og fizzles og fyrverkeri og nesten der og ikke la gå. Det er viktig.
Og mange menn kan ikke finne ut hvorfor Asics Gelquantum 366 Shift de ikke har det.

Hm. Hei Sir. Jeg ønsker å ha et par ord med deg. Du vet at jente du gift? Den som ikke har latt deg røre henne i dager, uker, måneder, Asics Gelquantum 363 Shift år? Vel, hun er ikke å ha sex med deg for noen ganske forbanna gode grunner. Hvis du lover å være hyggelig, kan jeg fortelle deg om fem av dem akkurat nå. Ta på deg stor gutt bukser og gjør deg klar for noen sannhet bomber. (Ikke bekymre deg for mye, Nike Air Max Guile tror jeg du er mann nok til å ta den.)

Nå, på de tingene du trenger å gjøre, ikke har gjort og kan lære med teft.

1. Kvinner trenger du å lytte, de må du huske, og de trenger du å si takk. Vi ber ikke om mye her.

Du må lytte. En kvinne trenger du å lytte til sine drømmer, sine bekymringer, helt om dagen har gjort henne til å føle og kjølvannet av hennes suksesser og fiaskoer. Å lytte til din kone er en måte å vise henne at hun er ikke bare en refleksjon kikket på på slutten av hver dag. Det er en måte å kommunisere til henne at du vet hun er fullstendig og viktig og verdt.

Du må huske. Og jeg snakker ikke bare bursdager og jubileer. (Selv om jeg ville sterkt at du ikke glemmer dem.) Selvfølgelig, nå og husk da å ta med hjem din kones favoritt blomst eller en pakke av disse penner hun elsker eller billetter til den konserten hun nevnte for noen måneder tilbake. Det er utrolig hva den enkleste gest vil gjøre for en kvinne som elsker deg. Husk også som din kjæreste er, huske hvor hun håper å gå, som hun håper å bli. Og så på de dagene da verden blir for stor, og rommene er for liten hun kan ringe på deg og du kan hjelpe henne å huske, også. Det er utrolig hva streben for å forstå den kvinnen du elsker vil gjøre for det livet du har sammen.

Du må si takk. Det kan være en slitsom sted, dette lykkelig sammen. Ja, det er kjærlighet, og det er kjøkken danser og søt krem ​​babyen kinnene. Men det finnes også søvnløse netter og boliglån og post babyen strekkmerker. Takk henne for hver lang dag og lang natt. Takk henne for hvert smil og ler høyt. Takk henne for babyer. Takk henne for de drømmene hun forfølger og de hun setter på vent. Takknemlighet er ofte en handling. Vis det ved å vaske retter, leker med håret hennes, gi henne tid og holder henne i hånden. Men hver gang en stund banke henne sokker av ved faktisk å si 'takk'.

menn! De tre ting! Det er romantikk! Det er frieri! Det er kjærlighet!

2. Ta henne ut på en date minst to ganger i måneden. Sett på spiffy klær og ta henne med til en restaurant, museum, film eller rusle rundt i sentrum. Åpne døren hennes og legger hånden på korsryggen. Bli den gutten hun ble forelsket i, og hun vil være den jenta som gjorde ditt hjerte rase. Kliner i bilen før du kjører hjem (mens valgfritt) er sterkt anbefalt.

3. Hvis du vil at kona skal behandle deg som en mann, må du handle som en mann. Din kone ikke gifte deg for å heve deg. Hun bor ikke å vaske opp, plukke opp sokkene eller sette barna til sengs med seg selv mens du ser på spillet for 'bare fem minutter til.' (Selv om hun vil gjerne gjøre alle disse tingene gang på en stund bare fordi hun kan.) Du er ikke hennes prosjekt eller ansvar. Det er ikke noe seksuelt appellerende om en person som betyr mer arbeid, mer bekymring og mindre frihet.

Din kone giftet deg fordi hun bestemte seg for livet hennes ville bli rikere og mer meningsfylt med deg som en partner. Slutt å prøve å bevise hennes feil. Du er hennes allierte i eventyr, kjedsomhet, frykt, glede, vaskerom, retter, barn, mangel og rikelig. Det er ikke noe slikt som kvinnearbeid eller menns arbeid. Det er bare livet ditt arbeid sammen, og hun trenger deg til å brette opp ermene og grave i rett ved siden av henne. Cook middag, skifte bleier og kysse forslåtte knær. Du vil bli overrasket over hvor mye mer lykkelig (ivrig!) En kvinne vil dele kroppen hennes når hun vet at du er der for Underarm Slingrid å dele alle de store og små deler av sitt liv.

Side note: Hvis jeg hører en mer av deg sier du er 'barnevakt barna' mens kona er borte, vil jeg begynne å dele ut kopier av The Feminine Mystique. (Og ingen ønsker det.) De er dine barn så grundig som de er hennes. Du er ikke barnevakt, du er foreldre. Når hun forlater ikke gjøre henne føle seg skyldig, Underarm Slingrid ikke be henne om å ta babyen med henne (hun vil hvis hun ønsker å) og ikke tekst eller ringe å spørre når hun kommer hjem. De er bare barn, for guds skyld. Jeg tror du kan håndtere det.

4. Hun trenger et øyeblikk i hver dag som er bare om henne. Din kone trenger tid og rom, to ting som er mangelvare i et liv fullt av arbeid og lek datoer og plukke ups. Hun trenger plass til å puste, skape, for å stoppe og ikke gjør noe i det hele tatt. Alle kvinner er forskjellige. Noen av oss dykke inn i boble bad, andre går under stjernene og noen (dette inkludert) skrive inntil de finner seg selv på slutten av en setning. Minn henne å rømme. Det vil hjelpe henne huske hun ønsker å komme tilbake. Når hun kommer tilbake vil hun bli forynget og fornyet, absolutt motsatte av 'Ikke i kveld, kjære. Jeg er for sliten.' Hint.
5. Det er ikke noe sprengt moro. Yikes. Det er det. Elefanten i rommet. Kvinner er mer sannsynlig å ønske å ha sex når en orgasme er involvert og for ofte, er det ikke. For ukjente grunner, har den kvinnelige orgasmen vært innhyllet i en kappe av mystikk og unattainability. (I tilfelle du lurer på, kappen er laget av polyester og egentlig ikke puster godt.) Jeg må legge skylden for opprettholdelse av denne myten på føttene av menn. Jeg tror den aksepterte resonnement går noe sånt som dette: 'Female seksualitet er svært forskjellig fra mannlig seksualitet derfor arbeidet bak det må være ugjennomtrengelig.' (Ugjennomtrengelig! Jeg beklager. Jeg kunne ikke dy meg.)

Jeg hadde en professor som en gang ga en perfekt beskrivelse av forskjellene mellom de to kjønn, ahem, 'stå opp og gå.' Han sa mannlig seksuell opphisselse og orgasme var som å slå på et lys. Finn bryteren, slå den på og la det bli lys. Mr. Professor sa kvinnelig seksuell opphisselse og orgasme var mer som å fly et fly. Når du får i kuk pit du må vende brytere og knapper i riktig rekkefølge for å forberede for takeoff. Prosessen er litt mer involvert og ja, må du få en følelse for det. Men når du gjør det. hellig ku, er det ingen begrensninger. (Oh my gosh, jeg håper min far sluttet å lese to avsnitt siden.)

Ikke bli skremt. Til enhver tid de fleste menn kan forklare reglene bak BCS, vet hva som skjer under panseret på deres favoritt bil og siterer statistikk fra sport folk bare bryr seg om når OL kommer rundt. Dere er i stand til å bearbeide informasjon og bruke det i livet. Det er den eneste ferdigheter som trengs her. Ingen magi involvert. Utdanne deg selv. Les noen bøker. Stille henne spørsmål. Kvinner har hatt orgasmer siden, du vet, det var kvinner. Den hvordan du er ikke en hemmelighet. Ikke vær flau. Det er ingenting cringe indusere om å lage din kone og hennes trenger en prioritet. Du lærer sammen og min godhet, kan du be om en bedre leksjon plan? Øvelse gjør mester. Men for å få god til sex må du ha mye sex. Jeg vet, slik byrde.

Hei igjen, Puma Hard Kjernen sir. Hvordan går det? Jeg beklager så mye. Og kvinner er mer sannsynlig enn menn for å ha søvnløshet, delvis på grunn av hormonelle endringer som oppstår Under Armourrand Amfibier menstruasjon, overgangsalder og graviditet, og som kan forstyrre søvnen. Det ironiske, Mintz forklart, er at i mange tilfeller kan sex faktisk bidra til å lindre søvnløshet, som kvinner finner det lindrer stress og gjør dem søvnig etterpå.