Asics Gtcool Xpress 203

imageedge idrett medisin produkter for dine spillere

Kraften i TV har vært en velsignelse for sportsklær og utstyrsprodusenter i mange år, så unge, fremadstormende idrettsutøvere har blitt inspirert til å bære fotball jersey, snøre opp basketball sko, eller bruke samme baseball hanske som sin favorittspiller.

Sport medisin selskaper nyter en tilsvarende reaksjon på skolenivået. Spillere er oppkvikkende seg, bokstavelig og billedlig, mot skader. 'Jeg tror videregående skole og ungdomsspillere i dag er mye mer oppmerksomme på hva de ser på høgskolen og faglig nivå', sier Ed Christman, Underarmet Ladet Fenom 2 VP / markedsføring for Cramer Sports Medicine. 'Når du ser mer innovasjon og flere ting som blir slitt på TV, er det mye mer anerkjennelse til forbedringer i verneutstyr og idrettsmedisin utstyr.'

sier Brian Moore, Nike Air Solarsoft Zigzag Wvn Qs nasjonal salgssjef for lagidretter på dj Ortopedi, LLC: 'Television har hatt en stor innvirkning på foreldrene Det ville være som barna deres ikke iført hjelmer og se alle andre spill med hjelmer De ville være å si.. «Hvorfor er vi ikke på seg hjelm? Foreldrene er intuitivt nok til å vite at 'hei, er disse barna iført kneet bukseseler på TV. Hvorfor er ikke mine barn? Foreldrene har virkelig hjulpet åpne opp en ny vei for oss fra bedriftens synspunkt. 'Mens kneet bukseseler brukes til å bli slitt av spillere som ble beskytte en tidligere skade (envision Joe Namath og hans Gimpy, kirurgisk reparert knær humpet i arkaiske, klumpete bukseseler ), er dagens idrettsutøvere iført moderne, strømlinjeformede versjoner som et forebyggende tiltak.

Det er fornuftig. Hjelmer og skulderputer er designet for å beskytte hode og skuldre. Hvorfor ikke ha noe å beskytte knærne? Eller anklene?

Cramer Christman tilbyr at markedet retning, både team og detaljhandel, lener seg mot gode, solide, godt gjort ankel bukseseler (inkludert selskapets Active Ankle støtte spenne) fordi de er svært enkle å bruke og gir god støtte.

Moore ekko disse sentiments: '.. ankel og kne bukseseler er de store områdene hvor vi føler vi kan forebygge mange skader De er de to største skadene i noen sport kneet og ankelen' Det retning har ført til verneutstyr som er lett og komfortabel. Eller som Cramers Christman sier: 'Produkter som bokstavelig talt vil støtte visse deler av kroppen og forbedre spillerens prestasjoner.'

Mueller Pro stil Triaxial hengsel Knee Brace og ATF Ankel Brace passe regningen. Den høye styrken, hengsler patentert triaxial på kneet spenne tillate ubegrenset, naturlig kne bevegelse mens de justerbare stropper gir kontrollert kompresjon til å passe på, Asics Gel ifølge selskapet. En avtagbar patella støttespiller stabiliserer og beskytter kneskålen og kan klippes til enhver ønsket form, sier Mueller.

Ankelen brace har en patentert selvjuster ATF stropp som dekker et større område av fremre talofibular ligament for økt sidestøtte, ifølge Mueller. Comfort Windows, enkelt lag med stoff over ankelen bein, gir ekstra komfort og forsterket fleksible stålfjærer å beskytte begge sider av ankelen, sier selskapet.

Brian Moore av dj ortopedi, produsenter av Defiance kneet seler og RocketSoc lav profil ankel spenne, sier hans selskap bruker karbon fiber teknologi for å gjøre sine kneet bukseseler så lett som mulig, men veldig sterk.

'Disse tannregulering er 17, 18 ounces ennå kan ta 300 400 pounds av press', sier Moore. 'Vi bruker mye tid på å sørge bukseseler passer ordentlig. Akkurat som alle andre del av utstyret på en spillers kropp, har seler å være strømlinjeformet og ikke forby dem fra å kjøre fort og tillate dem å gjøre alt de gjorde før donning stag.'
Mueller, for en, er fokus på den totale helsen til utøverne, knytte sammen forebygging, behandling og fitness / vedlikehold ved å tilby en komplett linje av state of the art produkter, inkludert atletisk tape og wraps, sport legemidler, smertestillende, kaldt / varme terapi, og de fineste, mest innovative kne og ankel bukseseler og støtter for aktive mennesker på alle nivåer.

'Det siste tiåret har vært sterkt påvirket av teknologiske fremskritt som bidrar til å gi nyttige funksjoner til mange idrettsmedisin produkter (patenterte hengsler, forskning, Nike Air Max Guile design og funksjonelle evalueringer for Adidas Blad Kriger Fjerde produkter, etc.),' ​​sier Rick Olson, nasjonal sportsutstyr salgssjef for Mueller Sports Medicine. 'Personmarkedet har også endret seg betydelig ved å tilby en rimelig, målrettet utvalg av produkter beregnet for daglige behov og aktive mennesker på tvers av alle demografi.'

Cho Pat, produsent av forebyggende og smertedempende sports medisinsk utstyr, inkludert dual handling Knee Strap, foretrekker å tenke på seg selv som å være mer spesifikk enn mange av de andre produsentene fordi produktene kommer i størrelser snarere enn en one size fits all konsept .

'Når du kjøper noe som er en størrelse passer alle og en spiller eller en idrettsutøver er 5 fot 10 og 150 pounds, hvorfor skulle han ha den samme enheten som noen som er 6 3 og 230,' sier Dave Dailey, Cho Pat president .

'Vi har en tendens til å tro at spesifisitet tendens til å gjøre oss mer unik.'

Cho Pats kne produkter bruker komprimering for å plassere press på bestemte sener eller bestemte deler av kneet. Dailey forklarer at det er gjort for å redusere eller avlede smerten i et bestemt område av kroppen.

For Asics Gtcool Xpress 208 eksempel bruker selskapets ITB Strap-komprimering for å hindre snapping eller friksjon av tractus bandet over bendel like over og utenfor kneleddet eller ytterligere opp beinet på hofteleddet slik at helbredelsesprosessen å begynne.

image'Folk som bruker vår kneet stroppen har ustabilitet i sin kneskål,' Dailey sier. 'Kneet stropp, for eksempel, vil legge press på patella senen for å legge stabilitet til kneet. Og ved å gjøre det, er du redusere noe av betennelse, smerte og ubehag av en sykdom som senebetennelse.'

Hva er de viktigste tingene en trener eller spiller bør vite når du velger riktig idrettsmedisin produktet? Ideelt sett må de vite hvilke konkrete produktet er nødvendig for å forebygge eller behandle en skade. Ingenting bør gjøres uten en utdannet og informert beslutning.

Utdanne utøvere og trenere er en viktig del av en idrettsmedisin selskapets virksomhet. For dette formål produsenter stole på deres på feltet liaison atletisk trener. 'Vi har også begynt å utdanne trenere og atletisk regissører på videregående nivå. Vi har hatt mye suksess i det forebyggende feltet med college og faglig nivå hovedsakelig fordi de har mer av budsjettet. Nå ønsker vi å gjenta at suksess med high school trenere, AD-er, booster klubber, og foreldrene. Det er en mulighet til forebyggende ta vare på disse barna slik at de ikke får vondt. '