Under Panseret Ua Ladet Bandit

Glenn Hoddle kontrollert nådeløst etter Euro 2016 kommentarer forarger internett

imageDårlig Glenn Hoddle.

Det er han, Asics Gelkvantum 363 Cm i håp om å ta en prat med FA om muligheten for å bli England manager og internett bestemmer seg for å sette om ham enn hans Euro 2016 co kommentarer for ITV.

Hoddle har vært på lufta for mye av turneringen, salomon norge men hans analyse på Frankrikes kvartfinalen juling på Island ser ut til å ha endret mange Twitter-brukere over kanten.

I rettferdighet, sier Island salomon butikk 'har tydelig gjort sine lekser på Payet' når poengsummen er 5 1 og Dimitri Payet har allerede scoret hjelper ikke.

Men selv så har mange sinte online observatører vært raske til å si sin misnøye med den tidligere Chelsea og Tottenham-manager.

For Asics Gelkvantum 363 Cm det 113, Underarmsfettdekk 4 nedlatende gang. Lese ut ordene i tilfeldig rekkefølge er bemerkelsesverdig lik Glenn Hoddle punditry. FRAISL

Noen mennesker bare ikke liker ham Seriøst. Hvis Glenn Hoddle ble sittende fast ved siden av deg på et fly du være tigge flybesetningen å re setet du ved siden av gråtende baby.

Men mest utrolig, Asics Gtcool Xpress 208 har mange uttrykt sin irritasjon ved å forestille hvordan Hoddle stil av kommentaren kan gjenspeile seg i resten av sitt liv Glenn Hoddle scotch vokter hans semskede sko