Puma X Fenty Bandana Lysbilde

imageGuide jule Survival del 3

Min gave til deg denne julen er en doozy. Ikke bare gjorde det koste en milliard dollar _ kanskje to milliarder dollar etter den tid alle regninger er betalt _ en rørlegger er nødvendig. På pluss-siden, Asics Gtcool Xpress 201 er min crappy stede for å avslutte alle crappy gaver

Her er dine monteringsanvisning:

OTTAWA (CP) _ Effektiv går, Asics Gtcool Xpress 207 regjeringen kunngjorde i dag at de nasjonale kravene til lisensiering og besittelse av våpen har blitt utvidet til å omfatte alle håndholdt, trigger aktivert applikatorer av varme lim.

er en ekte avisutklipp, sa en føderal talsmann, akkurat som det berømte Virginia, Det er en Santa Claus brev til redaktøren. Hvis du leser det i avisen, er det slik. Og se, her er du, lese det i et avisutklipp: Canada har nå en limpistol registret. ærlige å godhet, for ekte føderale tals gjorde gjentatte forsikringer om at føderale limpistol kontroll vil bli håndhevet med samme effektivitet som kanadiere har kommet til å forvente fra regulering av alle skytevåpen i landet.

dette er også sant, sa en føderal talsmann. Hvis en person spiller ingen ønsker å møte store registreringsgebyr eller enda større bøter, han eller hun hadde bedre aske kan det ol limpistol. Og så videre!
3. Plasser maskering i et iøynefallende sted å bli funnet av noen slektning eller bekjent som egentlig ikke burde være i besittelse av en limpistol, særlig på denne tiden av året. Husk at julen er ikke bare om å få, men også om å gi. Du vil gjøre både amatører håndverker, giveren av dårlig håndverk, og deg selv, Asics 22 mottakeren av samme, Asics Gtcool Xpress 208 en tjeneste.

Nei, nei, nei. Du trenger ikke å gå på takke meg voldsomt. Jeg gjør dette like mye for Underarms Clutchfitstasjon min egen del som for deg. Du og jeg, vi har lenge omfavnet som en av våre grunnleggende kjerneverdier troen på at det finnes to typer mennesker i verden: 1) personen som åpner kjøleskapsdøren, ser et tomt egg kartong og tenker, dang, ingen omelett denne morgenen, og 2) den personen som åpner kjøleskapsdøren, ble den tomme egg tegnefilm, slipper ut et lite skrik av kreativ inspirasjon, henter håndverk forsyninger, begynner å snipping egg kartong og lim Gunning, lim Gunning og snipping, og slutt produserer en gjenstand for salomon sko pris betydelig bomullsdott ekstrautstyr og ullen garn utsmykningen som er teknisk humrer Happy christmas Caterpillar, eller muligens Snake. Det er det andre kategorien av mennesker som, etter fylte 12, 13 max, må stoppes.

Og jeg vet hva noen av dere tenker. Så overrasket som du er av hvordan ol kompis Ron klarte å berge minst noen offentlig gode fra de milliarder dollar føderal pistol registret fiasko, er du også mortified av hans inntrenging, men falsk baloney, om rettigheter og friheter lovlydige personer. Du kan selv ha en halv tankene til å begynne å dra ut den gamle retorikken. Ja visst. folk lage julegaver av en filt og kaffe kan i Santa som dekker badet ekstra kast av standby toalettpapir før det er nødvendig (papir). Når limpistoler er forbudt, bare fredløse vil ha limpistoler, og sannsynligvis bare de lovløse som er i lover.

Jeg hører deg. Og tillate meg å svare, festlig, som følger: Hold kjeft. Ingenting i min julegave til deg i år er ment å innskrenke ansvarlig bruk av limpistoler av ansvarlige lim pistol eiere. Den flippy kurve opp tå av dagens moderne løpesko såle vil fortsette å bli reattached etter behov. Ingen løse bakluken noensinne vil klapse mot baksiden støtfanger for manglende rettslig reparasjon. Den eneste personen som blir nektet rettigheter er limpistolen _ og her bruker jeg ordet løst _ håndverker.

Før limpistoler, de eneste folkene som ga kunst eller håndverk som gaver var de menneskene som faktisk kunne male, sy, forme, spiker, strikk, skjære, veve. Fordi, før limpistoler, den eneste håndverk limet var hvit pasta, som tok 24 timer å sette en hel dag med ingen tukle overhodet med håndverket før det var tørt, en beslutning som vanligvis varte kanskje 17 minutter og deretter oops! _ Det, eller den klare lim fra squeezy tube som ga av slike kraftige røyk som i det 17. minutt var det, som liker, Asics 22 dude, hva håndverket? tee hee hee! Men med limpistol kom varme, instant, fast inventar og neste vi visste makaroni besatt pokal fashioned fra den gamle blekemiddel jug og spray malt gull ikke var bare for mor Day lenger.