Salomon Slab

Hvor er Gud kjærlighet i samme

imageEr det ikke rart at noen fysisk skade så langt har vært begrenset til plakat misbruk og litt falskt egg kasting? Dag etter dag, har unknowable antall homofile fortsatte med sine dagligdagse liv, Asics Onitsuka Tiger utdanne våre barn, beskytte det sårbare, filetering fisk, levere babyer, stabling hyller, tømming bekken, plukke poteter, alle mot soundtracket til en krig over deres ønske å bli akseptert som fullt menneske. Jeg hilser deg og din selvbeherskelse.

Den verkende hjertet av denne kampanjen har vært opptog av slike mennesker å ofre sitt privatliv i debatter og intervjuer, rive åpne gamle arr og utsette sine mest intime kjernen til offentlig blikket.

Mange ganger har jeg lurt på hvordan det må være å se en elskede barn på skjermen, forteller sine historier og ber om likestilling, bare da å se at de blir fortalt med rolig, smilende sikkerhet: 'Du ser normalt og kan være nyttig, men faktum er, Asics Gelquantum 362 Shift den Gud som har skapt meg i sitt 100 prosent heterofil bilde vil at du skal vite at han fouled med deg og alle andre homofile. du bare ikke få det. du kan aldri ha det vi har. ' Vårt formål på jorden for mange på nei-siden, Ugg 11 72 10 2017 Bergen religion har alt å gjøre med det. Det er ingen vits i å si noe annet. Det virket ofte i løpet av denne kampanjen at de som argumenterte for fornuft over følelser hadde ganske glemt vårt formål på jorden. Hvor mange vil ligge tilfreds på sitt dødsleie, tenker, 'Vel, Gud, jeg håper du huske at jeg er den som sørget for at homofile par og deres fosterbarn i Co Offaly aldri ble anerkjent som en familie?'

Så hvem er denne Gud, representert hele mitt liv som blir besatt av seksuelle spørsmål? Hvordan han plassen med ett vil jeg gjerne vite bedre en av 'Gud er kjærlighet' anseelse? Vil han godkjenne den type resonnement som consigns opp til 10 prosent av sine menneskelige skapninger til en levende skjærsilden, fratatt tilgang til våre mest verdsatte institusjon, symbolet på livslang, trofast union? Hvorfor skulle han gjøre det? Og hvor kommer han står, jeg lurer på surrogacy, Asics Gelquantum 360 Shift biologiske forbindelser og transparente blodslinjer? For 'surrogacy' klasebombe å fungere, må vi tro a) at ingen kirke gift heterofil har noen lastebil med surrogati en åpenbar løgn; og b) at hver homofil person i universet smerter å kjøpe en baby fra en katalog, som sko, og knuse våre rene linjer. Hva synd det var ingen å agitere om blodslinjer når unknowable antall babyer ble tvangsflyttet tatt for adopsjon, ofte i hans navn, etter sine biologiske fedre hadde forsvunnet som wraiths, Asics Kinsei verken sporbare eller ansvarlige.

Det er fullt mulig i dette lille landet at folk har uforvarende gift nære slektninger eller søsken som resultat. Så kanskje en sliten Gud kan konkludere med at det er litt sent å begynne å agitere om blodslinjer. Og hva ville han gjøre av David Quinn åpenbaring til Buzzfeed Nyheter om No lagets strategi? I utgangspunktet er det 'Fortsett å snakke om barna'. Det var 'høyt og tydelig' råd som kom tilbake til dem fra anti ekteskap likestilling aktivister i alle land. «Ekteskap er iboende bundet opp med rett til å funnet en familie,' sa han til reporteren.

'... Tydeligvis den eneste måten to menn eller to kvinner kan finne en familie er ved å bryte et barns rett til å ha en mor og en far.' Så ingenting der om Gud, Reebok Zpump Fusjon men det er det ryddig Catch 22, en som har ingenting å gjøre med surrogati.

image'Founding' en familie ved å si, vedta eller fremme et barn fortsatt ikke vil kutte det hvis du er et homofilt par. Jeg lurer på hva en kjærlig Gud ville si til det?

Eller for å Evana Boyles åpenbaringer til Washington Post? Beskrevet som 'en arrangør' for mødre og fedre Matter (MFM), fortalte hun Post at 'hennes side regner med et tilbakeslag for en ny epoke der homofili er blitt' normalisert '. Forsøk på å indoktrinere' Når selv katolske skoler plan leksjoner rundt LGBT Awareness Week, 'sa hun, hun trenger å være på vakt mot forsøk på å indoktrinere sine egne barn.' ideen om å ha to pappaer, de bare gå 'Eww, det er ikke riktig», sa hun.