Asics Kinsei4 Menn

Et åpent brev til min fostersønn

imageDu levde med meg og min mann, Joe, Asics Kinsei7 Menn og hunden vår, Ralphie i 2007. Natten du kom til vårt hjem du var så fortapt og forvirret, men det tok bare du noen dager å komme seg rundt. Du elsket å spille med hunden. Du elsket å gjenta våre ord. Du elsket å gå inn i skapet mitt og leke med skoene mine.

Filen er alltid på pulten min. Jeg har gjennomført den med meg fra kontor til kontor for nesten 10 år. Det inkluderer et brev jeg skrev til en dommer tigging for mer tid med deg. Jeg ser på det fra tid til annen. Det endres ikke. Alt dette viktig informasjon om dette to år gammel gutt er bare frosset i tid. Men jeg vet at du har endret, og jeg skulle ønske jeg kunne se hvem du har blitt.

Siden du ikke mye har forandret seg for oss også. Jeg ble en mor igjen. Jeg har to døtre nå. De er 7 og 8 år gammel. Man blir vedtatt. Vi har fortsatt bilder av deg og når jentene og jeg ser gjennom dem jeg forteller historier om hvordan du pleide å si 'Deal or no deal?' akkurat som Howie Mandel i et game show som var populær da. Jeg forteller dem hvordan jeg pleide å kle deg opp akkurat som Joe. Jeg forteller dem hvordan du elsket Ralphie og hvordan du vil kose med ham på sofaen. De forstår ikke at du var vår sønn for en stund, men at du ikke lenger. Jeg tror Asics Gelquantum 360 Shift jeg forstår ikke helt det heller.

jeg tenker på deg ofte, for det meste rundt bursdagen din i desember. I år kommer du til å være 12 år gammel. Jeg kan ikke tro at den lille to år gammel som jeg brukte til å løfte opp i luften er nå en ung mann. Jeg lurer på hvordan du ser ut, hvor du bor, hvordan du gjør på skolen, hva vennene dine er like. Jeg håper du er fornøyd, trygg og omgitt av kjærlighet.

Jeg tenker på moren din. Hun ringte meg en gang etter saksbehandleren plukket deg opp. Hun spurte meg om vitaminer og leggetid, og da har jeg aldri hørt fra henne igjen. Hun takket meg for å ta vare på deg og vi hengt opp. Men jeg burde ha gjort at hun visste at jeg alltid ville være her, Underarm Slingrid ikke bare for deg, men for henne også. Jeg vet det må ha vært vanskelig for salomon oslo henne å være uten deg tilbake da.

Et par dager før du dro, du og jeg var i skapet mitt å spille med sko igjen, og jeg holdt deg i armene mine og så på deg en stund. Jeg sa jeg ville alltid elske deg. Jeg fortalte deg å huske stemmen min, i tilfelle du noen gang følt seg alene eller redd, eller du ikke vet hvor du skal svinge. Jeg ba deg å huske at jeg alltid ville være i ditt hjerte. Jeg ber om at en eller annen måte som senket i.

Jeg vil du skal vite at jeg startet en stiftelse som har brakt mange smil til barna i fosterhjem, Asics Gelscram 5 barn som er akkurat som du var. En enkel Wish har hjulpet over 30 000 barn i løpet av de siste 8 årene. Og du er en stor del av grunnen til at det finnes! Jeg håper det gjør deg stolt.

imagejeg fortsatt tenke deg å finne deg en dag. Jeg vet at du ikke vet hvem jeg er eller hvorfor jeg ser på deg med tårer i øynene. Men kanskje hvis du ser dette brevet første du vil forstå. Du skjønner, når du kom hjem til meg den kvelden, redd og usikker, jeg var redd og usikker, også. Men vi kom gjennom den harde delen sammen. Vi dannet en obligasjon. Du gjorde meg en mor, selv om for en kort tid. Jeg vil alltid verdsette det, og jeg vil alltid verdsette deg.