Under Rustningshorisonten

La babyer gråte det vil ikke føre til varig skade

imageNoe om ordene 'roper det ut' ser ut til å inspirere slurvet tenkning. Jeg har sett folk setter likhetstegn mellom et par minutter av natta gråt med alvorlig omsorgssvikt og konkludere med at noen form for forsinket respons på gråt vil føre til hjerneskade.

På den annen side, noen mennesker viser en slags dust støtte for Asicsgel Sendai hva de kaller det ut søvn trening. I sin iver etter å fremme den, Salomon Sokk klumpe de sammen radikalt ulike tilnærminger, unnlater å nevne at noen babyer er for små eller på annen måte uegnet for trening, og fremme store misforståelser.

Hva gjorde forskerne faktisk rapportere? Jeg har ennå ikke lest avisen i spørsmålet bare det abstrakte så jeg kan ikke være sikker på om detaljene. Men basert på det abstrakte og det jeg vet om en tidligere studie spore de samme barna, noen ting synes uomtvistelig:

1. Denne studien ikke teste effekten av søvn trening på spedbarn under 7 måneder. Og som jeg har nevnt andre steder, forskere generelt enige om at babyer under Asics Gelscram 6 måneder ikke bør utsettes for sove opplæring.

2. studien ikke tilfeldig tildele babyer å motta 'roper ut' søvn trening. Snarere det tilbys undervisning til noen foreldre om flere forskjellige måter å hjelpe babyer sove. Disse inkluderte 'uteksaminert utryddelse' (som innebærer å forlate babyer på egen hånd for progressivt lengre perioder av gangen) og alternative metoder som ikke involverer å forlate babyer å gråte alene i et annet rom. Litt mer enn halvparten av foreldre som aksepterte de søvn opplæringsleksjoner valgte utryddelse, og resten enten velge alternative strategier eller unnlatt å gjøre sine valg klart for forskerne. Foreldre i en kontrollgruppe ble ikke tilbudt noen spesiell opplæring i søvn treningsmetoder.

3. Når forskerne sjekket for å se hvordan disse barna gjorde i en alder av seks, de sammenlignet med barna som har foreldre hadde fått sove råd med barna i kontrollgruppen. Forskerne rapporterer ingen observerte forskjeller mellom gruppene.

Og her er et viktig poeng at jeg håper de nye studiesteder: Vi trenger å vite om foreldrene i kontrollgruppen trente noen søvn trening teknikker selv. Som jeg vil merke under, gjorde tidligere studie ikke fortelle oss noe om hvordan foreldrene i kontrollgruppen taklet sine babyer.

Så vage overskrifter om 'gråte det ut forårsaker ingen skade' er bundet til å villede mange mennesker.

Først sier studien ingenting om å utsette små babyer til å sove trening, noe som er motet selv av Richard Ferber, søvnspesialist som fremmer 'uteksaminert utryddelse' for eldre babyer.

andre foreldrene i denne studien ikke ble fortalt å la sine babyer 'rope det ut.' Dette uttrykket kan bety mange forskjellige ting, blant annet å lukke døren på en baby og la ham gråte seg i søvn, uansett hvor lang tid det tar. Den 'uteksaminert utryddelse' metoden tar ikke en slik ekstrem tilnærming.

tredje, noen babyer og småbarn har spesielle forhold, inkludert søvnforstyrrelser eller følelsesmessige problemer som gjør dem spesielt dårlige kandidater for uteksaminert utryddelse. Forskere er enige om at 'uteksaminert utryddelse' ikke er laget for å hjelpe slike barn, og feil tilnærming kan gjøre ting verre.

Fjerde, hva om det kontrollgruppe? I en tidligere papir rapportering på de samme barna, kan jeg ikke finne noe informasjon om hva foreldre i kontrollgruppen kan ha gjort med sine babyer. Hadde de praktiserer søvn trening også?

Inntil vi vet mer om det, kan vi ikke anta at studien pitted søvn trent babyer mot ikke søvn trent babyer. Snarere er vi stuck med en mer begrenset konklusjon at dette er en studie som sammenligner foreldre som ble tilbudt informasjon om søvn trening med foreldre som ikke ble tilbudt denne informasjonen.

Poenget er altså denne studien ikke kan muligens tolkes som et teppe anbefaling av 'roper det ut' søvn trening teknikker, hva nå enn det vage uttrykket kan bety. Basert på tidligere studie jeg har lest, er det ikke engang klart om forskerne skilles 'uteksaminert utryddelse' fra andre typer søvn trening testing effekten av hver tilnærming separat. I stedet ser det ut til at alle former for søvntrening, herunder metoder, ble samlet sammen.

Så jeg ivrig for mer informasjon om denne nye studien, og håper at forskerne har adressert mine bekymringer. Kanskje vi har rimelig god dokumentasjon på at gradert utryddelse ikke medføre noen åpenbare, langsiktige bivirkninger ingen som var tydelig til foreldrene selv, i alle fall. I så fall vil det være beroligende nyheter for foreldre som har bekymret valgene de gjorde da de var desperate etter søvn. Og jeg skjønner tvil om at for Asics Gelnoosa Tri9 noen familier, uteksaminert utryddelse er en god idé. Hvis du har prøvd andre metoder uten å lykkes, og finne deg selv farlig sove ute, kan fordelene med gradert utryddelse godt oppveier kostnadene.

Men den vant bety at foreldre don har mye å vurdere før du velger en sove treningsmetode.

OPPDATERING: Siden dette først ble publisert, har jeg vært i stand til å lese avisen i sin helhet og min innvending står. Det ser ut til det ikke var oppsamlet på hvilken kontrollgruppen gjorde med sine babyer informasjon. Siden alle foreldre de i testgruppen og kontrollgruppen ble valgt for studien fordi de hadde klaget på søvnproblemer, virker det særlig tvilsomt å ta kontroll gruppe foreldre de gjorde ingenting.

imageVi lar begge våre barn gråte det starter rundt 3 eller 4 måneder. Med både gråt bare varte 45 minutter eller så for to netter, etter at de sov gjennom hele natten, og har siden den gang. Jeg må legge til skjønt at vi holdt dem på en veldig strukturert søvn tidsplan med passende lur og ordliste. Min sønn var en svært enkel dra baby som knapt maste og min datter var kolikk og sterk vilje. To svært forskjellige personligheter og teknikken fungerte bra for både barn. De er 3 og 5 nå og er to svært lyse, glade og godt elsket og beundret små barn.

Jeg finner CIO å være en fryktelige metode for å få spedbarn og barn til å sove. Millioner av år med evolusjon ikke gjorde en spedbarn gråter eller våre instinkter til nuture dem meningsløse. Hvis noe, endre det som er helt naturlig atferd for våre arter (spesielt på spedbarn stadiet der hjernen kan lett bli påvirket) mer enn sannsynlig har negative effekter. Det faktum at det ikke finnes noen reelle objektive studier på temaet CIO å være helt sikker bør være desto mer grunn til ikke å praktisere det. Det er, i det minste, ikke en gamble jeg er villig til å ta med barnet mitt å utvikle hjernen.

Det har vært nyere studier som viser at spedbarn som ble eksponert for CIO / søvn trening opplevd høye nivåer av stresshormonet kortisol. Disse babyene STILL opplevd de samme høye nivåer av cortisols for Asics Gtcool Xpress 205 dager etter at de ble ansett trent helt stille (og tilsynelatende babyer ble likevel utrolig stresset selv uten ytre fysiske tegn på det (gråter). Det er ikke kjent hvor lenge disse nettene stille stresset sist fordi studien bare fulgt babyer for noen få dager etter at de ble søvn trent.

Ikke la babyer gråter (det ut) har absolutt ingen negative effekter. Å være en forståelsesfull forelder har ingen negative effekter og det er flere studier som indikerer det er mange positive effekter. For meg er dette desto mer grunn til å ikke ignorere barnet mitt. Ett valg har potensielle risikoer, har den andre veien ingen. Jeg tar det tryggere rute når det kommer til min baby.

Me A veldig over utmattet og utrolig utålmodig mamma kommer til å bli en negtive effekten av ikke å få nok søvn fordi babyi er oppe hele natten. Jeg er ikke en fan av CIO som regel. Imidlertid har min erfaring som mamma til fire fikk meg til å se at det er fordeler med å forsinket respons. Siste natt min 7 måneder gamle gikk ned til sengs på 21:00 og våknet opp omtrent en time senere og gråt for mindre enn 2 minutter før du går tilbake til å sove. Hvis jeg hadde svart på henne at det fremmer årsak og virkning at hun kan få mamma til hver gråte. Hvis du har vært en mor er det en forskjell mellom gråt av smerte eller desparation og gråter for å se om noen vil gi deg oppmerksomhet. Jeg jobber ut av hjemmet 10 timer i døgnet. Jeg kommer hjem og kose mine fire barn for timer på kvelden mens du får alt husarbeid gjort. Jeg falle i seng utmattet på kvelden. Hvis min forsinket respons på gråt får meg litt nærmere til å sove gjennom natten jeg kommer til å gjøre det. Når det er sagt. Ærlig talt, gråter hun lenger i baksetet på bilen i rushtiden på ringveien.

la babyer gråter (det ut) har absolutt ingen negative effekter. er unøyaktig. Vi fulgte Ferber beskrivelse av gradert utryddelse for min eldste datter på 4 mnd. Hun var kolikk og gråt i en time som vi holdt og beroliget henne ved hjelp av de 5 S ved hver naptime og sengetid. Hun var å miste søvn og jeg lider av de følelsesmessige effektene av kampen. Den første natten av Ferberizing, hennes totale gråt var 15 min, brutt opp med flere kontroller. Hadde vi ikke Ferberized henne, ville hele familien har fortsatt lidelse og våre relasjoner ville ha lidd også.

Min andre datter, nå 2 måneder, er et helt annet dyr, og jeg tviler jeg trenger å bekymre deg sove i det hele tatt med henne. Jeg lurer på om folk som er helt mot søvn trening med noen gråt har barn som mitt andre barn barn for hvem søvn trening ville være helt upassende, fordi de bare don virkelig trenger det.

og Chrissy btw jeg sa CIO. slutte å prøve å hakke mine ord. Det er en forskjell mellom en baby gråte (eller urolighet) i et minutt og gråter for en lengre periode.

babyer ikke manipulere, som er definitivt det du antyder med kontoutskriften fra og effekt ikke prøver å være uhøflig, men det insinuasjon er veldig trist. Crying er en form for kommunikasjon, ikke manipulasjon. Å si at et spedbarn er manipulere hans / hennes foreldre er skrekkelig.

Jeg har faktisk lest studie etter studie på effekten av responsive foreldre og beslektede emner hvis du vil, kan jeg kopiere og lime inn flere av dem inn i denne tråden. jeg føler det kan være en sløsing av min tid siden de fleste som bruker denne metoden for søvn trening vil heller være i fornektelse om sannheten er at det er mer sannsynlig å være skadelig enn gunstig.